GoskaGoska Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A JA SIĘ CHCIALAM ZAPYTAC O WASZE MIEJSCE W HOTELIKU . Bo szukamy czegos dla suni - sunia przeznaczona do eutanazji - narazie dali jej spokoj ,bo wiemy, ze szukamy czegos dla niej...ale to juz trochę trwa. Szukamy dobrego miejsca - dosc cieplego, bo sunia krotkowlosa i ma lekkie rematyzm. Pieniadze na jej utrzymanie są. jesli sunia by miala cieplo i odwiedziny bylo by super i ciotki zaczely by pakowac jej walizki . CO wy na to? Quote
Koperek Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Wczoraj miałam telefon od pewnej pani. Potrzebne są nowe zdjęcia psiaka i szczegółowy opis jego zachowania. Jeżeli będzie ktoś wcześniej w schronie to bardzo proszę o to! A jeśli nie, to sama się tym zajmę we wtorek. Quote
AMIGA Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 OBY OBY trzymam mocno kciuki:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
AMIGA Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 I co? I co?? Bo mnie już ręce bolą od ściskania kciuków :p Quote
GoskaGoska Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 no chyba musicie sie ozbroic w cierpliwość, bo Koperek pisala, ze będzie dopiero we wtorek w schronisku. Quote
weszka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 To ja tylko tyle :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: - na 4 łapy! Quote
GoskaGoska Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ja nie popadam w entuzjazm , bo nic nie wiadomo to tylko jedne telefon , dlatego dzis znow go wrzucialam na allegro na 3 dni co by więcej ludzi go obejrzalo przez sob-niedz Quote
AMIGA Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Wiadomo, że nie można popadać w euforię. Ale ten jeden tel. pokazuje, że jest jakaś nadzieja nawet dla takiego łysolka. Ja miałam pod opieką podobnego łysolka - Benjego. ale on dodatkowo miał 12 lat, więc trrudność była podwójna. Ale Bendżik grzeje już doopencję w nowym domku (trwało to od lutego do października, ale najważniejszy jest happy end) Quote
eria Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 no to spacer poranny :-( w ogole to co słychać u psa? jak zdrowie?jak się zachowuje? Quote
GoskaGoska Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 o tym co u psa sluchac moze napisac niewiele ciotek więc moze dziś ciotka Koperek się odezwie Quote
xmartix Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ja go dzis widzialam jak szedl do weta z pielegniarzem (swoją drogą ten pielęgniarz miły nie jest niestety do ludzi) Quote
xmartix Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 chyba ok, bo widze ze wyprowadza je nawet Quote
AMIGA Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Czyli on juz nie jest w szpitaliku tylko w boksach ogólnych???? Quote
Koperek Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 GoskaGoska napisał(a):o tym co u psa sluchac moze napisac niewiele ciotek więc moze dziś ciotka Koperek się odezwie Niestety z przyczyn niezależnych schronu jeszcze nie odwiedziłam. Ale pojutrze zrobię nowe fotki, bo obiecałam to i nowe wieści zamieszczę o chłopaku ;) Quote
xmartix Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 tak, ja widziałam jak wychodził z boksu ogólnego Quote
Koperek Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 AMIGA napisał(a):A miał być w ciepełku w szpitalu :-( Tyle, że oprócz tego ciepełka jest ogrom wilgoci, a to już nie za dobrze działa przy chorobie skóry. Niestety schronisko nie posiada zaplecza szpitalnego odpowiedniego dla dużego psa:shake: Maleńka klatka, w której ledwo może sie obrócić to nie to! Quote
Recommended Posts