Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A JA SIĘ CHCIALAM ZAPYTAC O WASZE MIEJSCE W HOTELIKU .
Bo szukamy czegos dla suni - sunia przeznaczona do eutanazji - narazie dali jej spokoj ,bo wiemy, ze szukamy czegos dla niej...ale to juz trochę trwa. Szukamy dobrego miejsca - dosc cieplego, bo sunia krotkowlosa i ma lekkie rematyzm. Pieniadze na jej utrzymanie są. jesli sunia by miala cieplo i odwiedziny bylo by super i ciotki zaczely by pakowac jej walizki . CO wy na to?

• Replies 789
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj miałam telefon od pewnej pani. Potrzebne są nowe zdjęcia psiaka i szczegółowy opis jego zachowania. Jeżeli będzie ktoś wcześniej w schronie to bardzo proszę o to! A jeśli nie, to sama się tym zajmę we wtorek.

Posted

Wiadomo, że nie można popadać w euforię. Ale ten jeden tel. pokazuje, że jest jakaś nadzieja nawet dla takiego łysolka.
Ja miałam pod opieką podobnego łysolka - Benjego. ale on dodatkowo miał 12 lat, więc trrudność była podwójna. Ale Bendżik grzeje już doopencję w nowym domku (trwało to od lutego do października, ale najważniejszy jest happy end)

Posted

GoskaGoska napisał(a):
o tym co u psa sluchac moze napisac niewiele ciotek więc moze dziś ciotka Koperek się odezwie

Niestety z przyczyn niezależnych schronu jeszcze nie odwiedziłam. Ale pojutrze zrobię nowe fotki, bo obiecałam to i nowe wieści zamieszczę o chłopaku ;)

Posted

AMIGA napisał(a):
A miał być w ciepełku w szpitalu :-(

Tyle, że oprócz tego ciepełka jest ogrom wilgoci, a to już nie za dobrze działa przy chorobie skóry. Niestety schronisko nie posiada zaplecza szpitalnego odpowiedniego dla dużego psa:shake: Maleńka klatka, w której ledwo może sie obrócić to nie to!