Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kikou']Kobieta jest tylko jakas taka niezrownowazona i sama nie wie czego chce, wiec pieskowi przydalby sie porzadny dom....
To chyba za duzo powiedziane, zachowuje się jak dziewucha... rozpuszczona :roll: Niektórzy dorośli, to gorzej niż dzieci :shake:

• Replies 789
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi:Nie ma to jak kobieca intuicja;)

Nie wiemy czy "Francy" zawdzięcza swój wygląd,bo co z nim się działo przez ostatnie tygodnie nikt nie wie,że dawała mu trochę jeśc (lub ktoś inny) nie znaczy,że o niego dbała.

Posted

malawaszka napisał(a):
Angelika może Ty znasz kogoś od Was, kto jeździ na trasie Koszalin-Wrocław/ew. Poznań? albo kto jedzie na wystawę w Katowicach i dałby radę zmieścić Axa?

Myślę,ale na razie nikt mi w łapy nie wpadł.

Posted

Cała ta historia tego biednego psiaka dla mnie jest aż trudna do uwierzenia - dobrzy ludzie ratują psiaka ze schroniska, wiozą go na drugi koniec Polski do nowego domu a tam ... nie wiadomo co się z psiakiem dzieje, niby nowa właścicielka robi aferę z jego zniknięciem i wreszcie psiak znowu ląduje w schronisku - tyle że w innym.
Napisał jurmar98
.... co ta psina musiała wycierpieć. Przecież od czasu krętactw tej francy,do jego przyjęcie do schroniska upłynęło sporo czasu.Co się musiało z nim dziać.Zafundowaliśmy mu fajną "przygodę".Ma gówniara szczęście ,że ode mnie do Koszalina jest tak daleko.
Musimy mu to jakoś wynagrodzić."

Właśnie - jak Axel musiał się czuć, przecież on nic z tego co się z nim dzieje nie rozumiał. To było z pewnością bardzo przykre doświadczenie dla niego.

Ale dobrze, że udało się go odnaleźć i można być spokojnym o jego los.

Posted

marako oferuje ewentualnie transport z Poznania do Wrocławia w dzień weekendowy....

może więc łatwiej będzie coś znaleźć z Koszalina do Poznania.

Poza tym chciałabym prosić żeby ktoś podjął się zbiórki pieniędzy na hotel... bo sam transport to jeszcze mało, musimy zapłacić za pobyt z góry....

Posted

ja na chwilę obecną oferuję 50 zł z bazarku Tutkowego bo chłopak ma opłacony hotelik póki co więc odstąpi starszemu koledze, zbiórki się nie mogę podjąć bo już zbieram na Tutka, czasem na Boba i bazarki na missieekowe tymczasy więc już czasem mi się miesza i siedzę z kartką, kontem i liczę liczę liczę :shake:

Posted

kikou napisał(a):
Poza tym chciałabym prosić żeby ktoś podjął się zbiórki pieniędzy na hotel... bo sam transport to jeszcze mało, musimy zapłacić za pobyt z góry....

A ile tego ma być - 300 zł?? To trochu jeszcze brakuje :shake:
Ja mam takie konto nieuzywane... stan 0,00 więc nie miałabym problemu z liczeniem. Także jakby nikt nie był chętny... choc wolałabym nie ;)

Z Koszalina do Poznania nie jest daleko :razz: Moze ktoś się znajdzie :roll:

Posted

tak sie cieszę, że Axel odnaleziony, przyznam, że straciłam nadzieje...

podnoszę, bo ważne! niestety sama nie pomogę :( tonę w długach.... :shake:

Posted

Za pierwszy miesiąc założę 150zł,tak że byśmy mieli 300zł (choć boję się takich hotelików,gdzie rygorystycznie chcą za miesiąc z góry-może to świadczyć o typowo komercyjnym nastawieniu właściciela).
A tak w ogóle-gdzie chcecie go umieścić i czy ktoś będzie go tam odwiedzał?

Posted

Ja jestem też na minusie przez weta (operacja, antybiotyk, wożenie), więc tylko jestem w stanie powiększyć debet na paliwo Wrocław-Poznań-Wrocław (oferowane przewiezienie Axela)
Chyba, że znajdzie się ktoś inny na przewóz psa, to tę kwotę paliwową przeleję na hotelik.

Posted

malawaszka napisał(a):
czyli mamy tak:
100 zł ze skarpety sznaucerowej
50 zł ode mnie
60-70 zł deklarował Jurmar

KTO JESZCZE POMOŻE?

Pisałam, że będę dokładała do hotelu - 50 zł, więcej nie mogę obiecać :shake:

Posted

czyli mamy tak:
100 zł ze skarpety sznaucerowej
50 zł ode mnie
60-70 zł deklarował Jurmar (awaryjnie do 150 zł jak będzie brakowało)
50 zł zerduszko

Damy radę :loveu:

KTO JESZCZE POMOŻE?

teraz najważniejszy transport!

Posted

Za to zdaje się nie jest taki drogi, jak np. hotelik, w którym jest liskowato umaszczony piesek z jakiegoś dolnośląskiego wątku, zapomniałam którego (misiek?) - tam życzą 35 za dobę i twierdzą, że w okolicach Wrocławia takie ceny są.