agnieszkal2 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jurmar98 napisał(a): Nie umie wchodzić po schodach,ale to się przecież nauczy(być może przeszkadzają za długie pazury,ale jutro wizyta u weta -zostaną obcięte).. No nie żartuj.... umie,bo u mnie wchodził i później z kikou i ze mną zszedł 8 pięter w dół:evil_lol: Quote
madziamn Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 piekne to zdjęcie łóżkowe dla takich chwil warto życ i wtedy widac ze to co się dzieje na dogo ma sens Quote
AMIGA Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ciekawa jestem, czy nie dałoby się namówić nową Panią Axelka do wrzucenia nam tu od czasu do czasu jakiejś informacji o przebiegu leczenia, a co za tym idzie przebiegu zdrowienia no i o wszystkim - jak sie rozwija obopólna miłość i o wybrykach sznaucerowych i w ogóle o wszystkim. Bo nas tu skręca z ciekawości ( mnie w każdym razie skręca:p:oops:) Quote
GoskaGoska Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 nie wiem czy Pani by się nie przerazila, jak by zobaczyła to śledztwo i nasze różne opinie :roll: Quote
AMIGA Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Świat na tym polega, że są różne opinie na dany temat, a nasze opinie były wydawane troszkę na skutek Pani milczenia i nieodbierania telefonów. Ale przeciez skończyło się wszystko szczęśliwie (mam nadzieję) Quote
malawaszka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Pani mi obiecała przesyłać informacje i zdjęcia, po wizycie u weta też ;) Quote
Angelika8 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 GoskaGoska napisał(a):nie wiem czy Pani by się nie przerazila, jak by zobaczyła to śledztwo i nasze różne opinie :roll: Wszystko dla dobra piesia.W takiej sytuacji trzeba chronic psa i wiadomo,że osoba zainteresowana będzie "na tapecie";) Quote
Angelika8 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Czy są nowe wiadomości? Może jakieś foty? Ktoś miał jeszcze kontakt z Panią? Quote
malawaszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ja się kontaktowałam 29 grudnia i dostałam maila, że wszystko jest w porzadku, sierść odrasta, problemów z zachowaniem nie ma :-) pani obiecała zdjęcia ale jeszcze nie dostałam ich Quote
Angelika8 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 gosikf & dogs napisał(a):To czekamy;) Zniecierpliwieni:roll: Quote
malawaszka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 wysłałam maila z prośbą o zdjęcia - mam nadzieję, że dostane je w końcu... Quote
Onaa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Na wątku znalazłam się jak to czasami bywa przez przypadek (ale widzę że tu trochę znajomych :) z innych wątków było/jest), jakoś tak ostatnio na sznaucerowate wątki mi się trafia:lol:, myślałam że trzeba jakoś wspomóc psiaka, ale tu już jest domek ... Psiak - uroczy biedulek . Przeczytałam spory kawałek wątku - nie mam czasu niestety na cały, WIĘC mam tylko nadzieję że wszystko jest ok. bo wątpliwości były niemałe. Oby domek był dobry, nowa Pani kochana a Psiaczek szczęśliwy :loveu: Nie powiem byłabym spokojniejsza, gdybym widziała obiecane zdjęcia i nowe dobre info z domku :roll:. Quote
AMIGA Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Dogo07'] Nie powiem byłabym spokojniejsza, gdybym widziała obiecane zdjęcia i nowe dobre info z domku :roll:.[/quote] Oj ja też , ja też :p Quote
malawaszka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 nie dostałam odpowiedzi..... :shake: Quote
AMIGA Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Z tego co mówił niedawno jurmar - pani często nie odbiera telefonów:shake::shake: Quote
malawaszka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 dziewczyny z Wrocka mają tel do tej Pani, ja miałam z nią kontakt mailowy Quote
AMIGA Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No i jurmar ma też, ale jurmara za to nie ma:shake: Quote
weszka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Proszę panią proszę nas nie stresować i odebrać telefon albo odpisać :modla: Quote
jurmar98 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='AMIGA']No i jurmar ma też, ale jurmara za to nie ma:shake: Akurat znalazłem 5 minut,by przejrzeć parę wątków.Nr tel. do Koszalina mam,ale nie mam czasu telefonować .Dopiero od czwartku ewentualnie poniedziałku będę swobodniejszy.Jeśli ktoś chce mogę podać na pw Quote
Recommended Posts