Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jurmar98 napisał(a):
Nie umie wchodzić po schodach,ale to się przecież nauczy(być może przeszkadzają za długie pazury,ale jutro wizyta u weta -zostaną obcięte)..

No nie żartuj.... umie,bo u mnie wchodził i później z kikou i ze mną zszedł 8 pięter w dół:evil_lol:

• Replies 789
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawa jestem, czy nie dałoby się namówić nową Panią Axelka do wrzucenia nam tu od czasu do czasu jakiejś informacji o przebiegu leczenia, a co za tym idzie przebiegu zdrowienia no i o wszystkim - jak sie rozwija obopólna miłość i o wybrykach sznaucerowych i w ogóle o wszystkim. Bo nas tu skręca z ciekawości ( mnie w każdym razie skręca:p:oops:)

Posted

Świat na tym polega, że są różne opinie na dany temat, a nasze opinie były wydawane troszkę na skutek Pani milczenia i nieodbierania telefonów.
Ale przeciez skończyło się wszystko szczęśliwie (mam nadzieję)

Posted

GoskaGoska napisał(a):
nie wiem czy Pani by się nie przerazila, jak by zobaczyła to śledztwo i nasze różne opinie :roll:

Wszystko dla dobra piesia.W takiej sytuacji trzeba chronic psa i wiadomo,że osoba zainteresowana będzie "na tapecie";)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Na wątku znalazłam się jak to czasami bywa przez przypadek (ale widzę że tu trochę znajomych :) z innych wątków było/jest),
jakoś tak ostatnio na sznaucerowate wątki mi się trafia:lol:,
myślałam że trzeba jakoś wspomóc psiaka, ale tu już jest domek ...
Psiak - uroczy biedulek .
Przeczytałam spory kawałek wątku - nie mam czasu niestety na cały, WIĘC mam tylko nadzieję że wszystko jest ok. bo wątpliwości były niemałe.
Oby domek był dobry, nowa Pani kochana a Psiaczek szczęśliwy :loveu:

Nie powiem byłabym spokojniejsza, gdybym widziała obiecane zdjęcia i nowe dobre info z domku :roll:.

Posted

[quote name='AMIGA']No i jurmar ma też, ale jurmara za to nie ma:shake:
Akurat znalazłem 5 minut,by przejrzeć parę wątków.Nr tel. do Koszalina mam,ale nie mam czasu telefonować .Dopiero od czwartku ewentualnie poniedziałku będę swobodniejszy.Jeśli ktoś chce mogę podać na pw