Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 789
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A poza tym powiem Wam,że to nie jest wrak psa:) fakt,jest bardzo zaniedbany...ale np.po długim czyszczeniu oczek wyjrzały one zza tak strasznie posklejanej sierści,że w prawie na nie nie widział...a futerko mam nadzijeę,że wkrótce odrośnie... śliczne psisko z niego:loveu:

Posted

cudowny!!!!:loveu: mnie się wydaje, że on powinien mieć zrobione też badania hormonalne

mam nadzieję, że to podlewanie dywanów nie będzie nowej Pani przeszkadzało i szybko chłopak się nauczy gdzie należy sikać

Posted

Nie wiem, czy na tym tle miał zrobione dokładniejsze badania, ale jakieś miał, dlatego też został wykastrowany, bo chora skórka to właśnie od nadmiaru ...czegoś:eviltong:

Posted

Kubuś pojechał właśnie z kikou:)to anioł,nie pies! suuuper grzeczny i kochany...kładł mi głowę na kolana,tulił się... nie szczeka,nie hałasuje,wsiadł do samochodu kikou i grzecznie się położył:loveu:

Posted

AMIGA napisał(a):
Nie martwcie się, zacznie szczekac i szalec - przecież to sznucek :evil_lol:

Osobiście powątpiewam, bo on w ogóle nie jest rozmowny. Osobiście ani razu nie słyszałam, żeby choć burknął:roll: A gdzie szczeknął!

Może to wyjątek potwierdzający regułę?? ;)

Posted

Koperek napisał(a):
Osobiście powątpiewam, bo on w ogóle nie jest rozmowny. Osobiście ani razu nie słyszałam, żeby choć burknął:roll: A gdzie szczeknął!

Może to wyjątek potwierdzający regułę?? ;)

a ja powiem - ZOBACZYMY :evil_lol: ;)

Posted

Ja też jestem ze schroniska i też nie szczekam, chyba że się cieszę, że idziemy z Panem na spacer...
Powodzenia czarny kuzynie ... :thumbs:
:evil_lol: