agnieszkal2 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 A poza tym powiem Wam,że to nie jest wrak psa:) fakt,jest bardzo zaniedbany...ale np.po długim czyszczeniu oczek wyjrzały one zza tak strasznie posklejanej sierści,że w prawie na nie nie widział...a futerko mam nadzijeę,że wkrótce odrośnie... śliczne psisko z niego:loveu: Quote
malawaszka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 cudowny!!!!:loveu: mnie się wydaje, że on powinien mieć zrobione też badania hormonalne mam nadzieję, że to podlewanie dywanów nie będzie nowej Pani przeszkadzało i szybko chłopak się nauczy gdzie należy sikać Quote
Koperek Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Nie wiem, czy na tym tle miał zrobione dokładniejsze badania, ale jakieś miał, dlatego też został wykastrowany, bo chora skórka to właśnie od nadmiaru ...czegoś:eviltong: Quote
agnieszkal2 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Kubuś pojechał właśnie z kikou:)to anioł,nie pies! suuuper grzeczny i kochany...kładł mi głowę na kolana,tulił się... nie szczeka,nie hałasuje,wsiadł do samochodu kikou i grzecznie się położył:loveu: Quote
malawaszka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 nie szczeka, nie hałasuje - tego to dowiemy się za jakieś dwa tygodnie :lol: ;) jak się oswoi z nowym miejscem Quote
malawaszka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 eria napisał(a):sznaucer nie szczeka ?? - nie uwierzę :diabloti: jeszcze nie szczeka :evil_lol: Quote
eria Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 sznaucer nie szczeka ?? - nie uwierzę :diabloti: Quote
agnieszkal2 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 eria napisał(a):sznaucer nie szczeka ?? - nie uwierzę :diabloti: serio:) od niechcenia szczeknął tylko ,jak moje obszczekiwały kogos na klatce schodowej.Poza tym cichutki:) Quote
AMIGA Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Nie martwcie się, zacznie szczekac i szalec - przecież to sznucek :evil_lol: A ja dalej sciskam kciuki za powodzenie eskapady :loveu: Quote
Poker Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 trzymam kciuki za czarnuszka.Miałam sznaucera, nie był szczekliwy. Quote
zerduszko Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Poker napisał(a):trzymam kciuki za czarnuszka.Miałam sznaucera, nie był szczekliwy. To nie mógł być sznaucer :diabloti: Powodzenia dla niego :kciuki: Quote
Angelika8 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Piesek już w domu:p. Przywitanie świetne,wszyscy przypadli sobie do gustu, piesio cudowny,bardzo grzeczny:loveu:. Jurmar wraca,szczegóły po powrocie;) Quote
AMIGA Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 To ja jeszcze i tak trzymam kciuki, żeby jurmar wrócił szczęśliwie ! Taka trasa! :shake: Quote
malawaszka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :loveu::multi: cudownie!!! Jurmar :Rose: wracaj bezpiecznie!!!! Quote
malawaszka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 czy Jurmar już dojechał? kurcze strasznie daleko Quote
Koperek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 AMIGA napisał(a):Nie martwcie się, zacznie szczekac i szalec - przecież to sznucek :evil_lol: Osobiście powątpiewam, bo on w ogóle nie jest rozmowny. Osobiście ani razu nie słyszałam, żeby choć burknął:roll: A gdzie szczeknął! Może to wyjątek potwierdzający regułę?? ;) Quote
malawaszka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Koperek napisał(a):Osobiście powątpiewam, bo on w ogóle nie jest rozmowny. Osobiście ani razu nie słyszałam, żeby choć burknął:roll: A gdzie szczeknął! Może to wyjątek potwierdzający regułę?? ;) a ja powiem - ZOBACZYMY :evil_lol: ;) Quote
M@d Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ja też jestem ze schroniska i też nie szczekam, chyba że się cieszę, że idziemy z Panem na spacer... Powodzenia czarny kuzynie ... :thumbs: :evil_lol: Quote
jurmar98 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Wróciłem,ale zbyt zmęczony,by pisać.Która z Cioteczek wklei zdjęcia bo ja nie umiem? (to poproszę adres mailowy na moje pw) Quote
Recommended Posts