Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wstepnie umówiliśmy się z Jurmarem na 14tego grudnia,
(nawiasem mówiąc sama tez zapisuję się do fanklubu Jurmara...że ma chęć i siłe w swoim wolnym czasie trzasnąć tyle kilometrów... chyba z 1600?....
....I chyba nawet sama przestanę jęczęć, że mam daleko jak jade gdzieś 500km..)

teraz potrzebna tylko osoba, ktora wpadnie do nowej Pani z wizytą...

Pani jest zwarta i gotowa, nawet ma akurat urlop czas przed i po południu...

prosimy o pomoc z wizytą przedadopcyjną!
czy jest tu jakaś działaczka bądź działacz z Koszalina?

• Replies 789
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']już mam osobę, która zrobi wizytę przedadopcyjną - Angelika8 - polecona przez Kingę bo Kinga nie ma czasu teraz - kikou wysyłam Ci pw

Jestem,czekam:cool3:
Słuchajcie kochani,przebiegłam szybko wątek i może głupie pytanie.ale... jakie Chłopak nosi imię:razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
no własnie - tego chyba jeszcze nie było, żeby domek był pierwszy niż imię :-o

dzięki Angelika :Rose:

Byłam,pogadałam i...w drogę piesku (szczegóły przekazane telefonicznie Kikou);)

Posted

malawaszka napisał(a):
Jurmar - jeszcze trochę i zaczniemy Ci się oświadczać :loveu: ;) :lol:

Fajno.A najlepszy czas na oświadczyny to podróż z Wrocławia do Koszalina i w dodatku jeszcze ze zmianami za kierownicą 9myślę oczywiście o zmianach miejsca, czyli prowadzeniu auta)

Posted

Ale macie fajnie dziewczyny!!
Bo ja nie dość, że się już do oświadczyn nie nadaję, to jeszcze nie odważam się nigdy siadać za kierownicą czyjegoś samochodu. Ja tylko swoją pandeczką i tyle:-(

Posted

Dziwna cisza zapadła.kikou się nie odzywa.A inne bidy też potrzebują transportu na ten tydzień.Czyżby nic miało nie wyjść?nie wiem jak układać plany na ten weekend.Poczekam jeszcze ze 2 dni.Więcej nie mogę.

Posted

dziewczyny cierpliwe, Kikou ostanio musiala jechac po psa do Poznania , zeby zawiesc do do Kluczborka ( bo Pani oddala psa z adopcji i zgodzil się tylko dowiesc do do polowy drogi) poza tym Kikou wzięla do siebie dzidzia ze schrosnika - cięzko chorego na nerki, ktorego mieli uśpic. Napewno się nie nudzi :shake:, nie moze w tej chwieli nie ma za bardzo czasu . jak cos to zawsze mozna ją pod telefone zastac.