GoskaGoska Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No wlasnie tu jest 1 problem , ze wlasnie osoby z zew nie mają dostępnu do psow :shake:. Co do transportu to chyba bardziej w stronę Krakowa niz KOszalina ? Transport to chyba dla dziewczyny najmniejszy problemu, bo psy z WRoclawia to naprawdę byly juz zawozone w narozniesze miejsce- najbardziej to kwestia finansow - bo jak by nie patrzec brakuje 300zl miesięcznie. Quote
malawaszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ktoś pisał ogłoszenia, że pies może zostać dowieziony w kazde miejsce w Polsce - myślę, że jakby się ktos zdecydował na jego adopcję to by zapłacił za dowóz - bo ja nie piszę o hotelu tylko o adopcji - napisała do mnie osoba z Koszalina, której odszedł sznaucer olb. i pytała czy byłby mozliwy dowóz bo nie ma samochodu, ale tak jak pisała - to był dopiero jeden mail i odpisałam, że pies wymaga kontynuacji leczenia - póki co odpowiedzi brak Quote
jurmar98 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jeśli będzie domek to osobiście zawiozę go w każde miejsce .Czy wiadomo czym jest leczony? Hexiderm jest naprawdę dobrym środkiem.Zróbcie te pomiary na kubraczek.Szybko i fajnie szyją na Dogomanii (wątek "zimowe kubraczki szyte na miarę)chyba,że wolicie kupić.Jak już powiedziałem koszty pokryję. Quote
madziamn Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 więc w razie co transport mamy DZIEKUJEMY CI jurmar98. Quote
malawaszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jurmar SUPER!!!!!! A teraz czy mogę prosić o nr telefonu do którejś z Wrocławianek????? ta Pani jest zainteresowana, świadoma konieczności leczenia :kciuki: Quote
weszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: na 4 łapy za domek!!! Quote
GoskaGoska Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 to ja podaję nr do Kikou bo ona załozyla wątek , teraz jej nie bylo przez pare dni w PL ale dzis wraca i w sumie na nią byly ogloszenia : [SIZE=4]0 792 333 938 Quote
jurmar98 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Fajnie malawaszka,Kuj żelazo póki gorące.Potencjalnej nowej Pani możesz powiedzieć ,że oprócz transportu dorzucę coś na koszty leczenia. Quote
malawaszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Wysłałam nr tel do Koperka i trzymam :kciuki: - Pani odpisała, że zadzwoni :-) Quote
kikou Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Pani dzwoniła, jest zdecydowana, świadoma konieczności leczenia, zgadza sie na wizyty przed i poadopcyjne, mamy wszystkie dane do umowy i do czipa.... w takim razie chyba poprosiłabym Jurmara o kontakt zeby jakoś dograć kwestie transportu, oraz kogoś z okolicy, kto zechciałby odwiedzić Panią... Quote
malawaszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 kikou napisał(a):Pani dzwoniła, jest zdecydowana, świadoma konieczności leczenia, zgadza sie na wizyty przed i poadopcyjne, mamy wszystkie dane do umowy i do czipa.... w takim razie chyba poprosiłabym Jurmara o kontakt zeby jakoś dograć kwestie transportu, oraz kogoś z okolicy, kto zechciałby odwiedzić Panią... wysłałam pw do Kingi z Koszalina - jak będzie mogła to będzie świetnie :loveu: Quote
kikou Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 super! wszystko wskazuje na to, że Pani naprawde bardzo odpowiedzialna..... byłoby cudownie gdyby Kinga miała predziutko chwile czasu.... no i Jurmar "dłuższą chwile"....bo to będzie długa droga.... Quote
jurmar98 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nareszcie.Oby się udało. A teraz konkrety.Ponieważ ode mnie jest to dość długa trasa (mieszkam w Dąbrowie Tarnowskiej) wynosząca ok.800 km to nie wiem,czy dałbym radę w 1 dzień.Zatem, gdyby już adopcja była pewna ,czy mógłby ktoś odebrać małego ze schroniska i podrzucić w umówione miejsce pod Wrocławiem.I to samo w okolicach Koszalina jeśli chodzi o odbiór .Jazda po dużych miastach,których się nie zna , jest dość uciążliwa i czasochłonna,plus formalności z odbiorem czworonoga zajęły by dość dużo czasu. Ponieważ u siebie mam olbrzyma ze schroniska,który niezbyt dobrze czuje się zostawiony sam w domu w grę wchodzą takie dni jak sobota ,niedziela ,poniedziałek Quote
weszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 jurmar normalnie chyba Ci pomnik wdzięczności postawię ;) Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji! Quote
kikou Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Jurmar podaj prosze mi swoj tel na pw. żeby ustalić szczególy bo tak na forum bedziemy sie dwa tygodnie umawiać.... albo odrazu zadzwoń do mnie 792 333 938 Quote
AMIGA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jurmar98:multi::multi::cool2::calus::Rose: Quote
jurmar98 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Do wiadomości wszystkich niecierpliwych.Telefonowałem do kikou i porobiliśmy wstępne ustalenia Quote
Recommended Posts