Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wlasnie tu jest 1 problem , ze wlasnie osoby z zew nie mają dostępnu do psow :shake:. Co do transportu to chyba bardziej w stronę Krakowa niz KOszalina ? Transport to chyba dla dziewczyny najmniejszy problemu, bo psy z WRoclawia to naprawdę byly juz zawozone w narozniesze miejsce- najbardziej to kwestia finansow - bo jak by nie patrzec brakuje 300zl miesięcznie.

• Replies 789
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ktoś pisał ogłoszenia, że pies może zostać dowieziony w kazde miejsce w Polsce - myślę, że jakby się ktos zdecydował na jego adopcję to by zapłacił za dowóz - bo ja nie piszę o hotelu tylko o adopcji - napisała do mnie osoba z Koszalina, której odszedł sznaucer olb. i pytała czy byłby mozliwy dowóz bo nie ma samochodu, ale tak jak pisała - to był dopiero jeden mail i odpisałam, że pies wymaga kontynuacji leczenia - póki co odpowiedzi brak

Posted

Jeśli będzie domek to osobiście zawiozę go w każde miejsce .Czy wiadomo czym jest leczony? Hexiderm jest naprawdę dobrym środkiem.Zróbcie te pomiary na kubraczek.Szybko i fajnie szyją na Dogomanii (wątek "zimowe kubraczki szyte na miarę)chyba,że wolicie kupić.Jak już powiedziałem koszty pokryję.

Posted

Pani dzwoniła, jest zdecydowana, świadoma konieczności leczenia, zgadza sie na wizyty przed i poadopcyjne, mamy wszystkie dane do umowy i do czipa....

w takim razie chyba poprosiłabym Jurmara o kontakt zeby jakoś dograć kwestie transportu, oraz kogoś z okolicy, kto zechciałby odwiedzić Panią...

Posted

kikou napisał(a):
Pani dzwoniła, jest zdecydowana, świadoma konieczności leczenia, zgadza sie na wizyty przed i poadopcyjne, mamy wszystkie dane do umowy i do czipa....

w takim razie chyba poprosiłabym Jurmara o kontakt zeby jakoś dograć kwestie transportu, oraz kogoś z okolicy, kto zechciałby odwiedzić Panią...

wysłałam pw do Kingi z Koszalina - jak będzie mogła to będzie świetnie :loveu:

Posted

super!

wszystko wskazuje na to, że Pani naprawde bardzo odpowiedzialna..... byłoby cudownie gdyby Kinga miała predziutko chwile czasu.... no i Jurmar "dłuższą chwile"....bo to będzie długa droga....

Posted

Nareszcie.Oby się udało.
A teraz konkrety.Ponieważ ode mnie jest to dość długa trasa (mieszkam w Dąbrowie Tarnowskiej) wynosząca ok.800 km to nie wiem,czy dałbym radę w 1 dzień.Zatem, gdyby już adopcja była pewna ,czy mógłby ktoś odebrać małego ze schroniska i podrzucić w umówione miejsce pod Wrocławiem.I to samo w okolicach Koszalina jeśli chodzi o odbiór .Jazda po dużych miastach,których się nie zna , jest dość uciążliwa i czasochłonna,plus formalności z odbiorem czworonoga zajęły by dość dużo czasu.
Ponieważ u siebie mam olbrzyma ze schroniska,który niezbyt dobrze czuje się zostawiony sam w domu w grę wchodzą takie dni jak sobota ,niedziela ,poniedziałek

Posted

Jurmar podaj prosze mi swoj tel na pw. żeby ustalić szczególy bo tak na forum bedziemy sie dwa tygodnie umawiać....

albo odrazu zadzwoń do mnie 792 333 938