Koperek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 xmartix napisał(a):a gdzie to ciepło znaleźć? ...w domku tymczasowym! :p Quote
AMIGA Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Kuuurcze, wszystko się rozbija o kasę. Jakby tak było jakieś stałe zabezpieczenie, to biedak mógłby trafić do "naszego" hotelu pod Wieliczką. Tam już nawet część zewnętrznych boksów zostało ogrodzonych i psiaczki nie będą takie narażone na wiatr i zacinające deszcze. A jakby była wielka potrzeba, to mógłby być w boksie w domku ogrzewanym. Tylko skąd wziąć many many, żeby było 450 zł na miesiąc???:shake::-(:placz: Quote
weszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Kto mógłby wspomóc biedaka groszem? Żeby choć na pierwszy miesiąc uzbierać??? Możemy trochę dokładać ze skarpety sznaucerów na AFN-ie ale nie ma tam na tyle żebyśmy dały radę :( Quote
AMIGA Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ja niestety teraz nie mogę zadeklarować jakiejś stałej kwoty, bo mam problemy z moim Bonusiem. Ale obiecałabym, ze będę do niego systematycznie jeździć do Wieliczki i dbac o niego i podkarmiać smakołykami i wozić do wetów itd Quote
weszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Wiem cioteczko jak jest u Ciebie. Ja na stałe też niestety nie mogę bo mam dołek finansowy :( Mogę za to wspomóc ze skarpety, robić ogłoszenia i bazarki i w miarę możliwości odwiedzać w hotelu. Kto nam finansowo pomoże??? Jest hotel, jest opieka, są chęci tylko i aż kasy nie ma... Quote
AMIGA Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Koperek napisał(a):Żeby ta skóra mu się lepiej i szybciej goiła to należałoby go ostrzyc do gołego- problem tylko, że wtedy musiałby spać w ciepłym...:roll: Proponowałam hotel i opiekę po tym poście. Quote
kikou Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 chyba nie trzeba przewozic pieska do hotelu, w hoteliku i tak nie ma tego co piesek potrzebuje najbardzeiej czyli wlasciciela, ktorego moglby kochac i ktory kochalby jego..... w tej chwili psiak jest leczony w schronisku, ma pelna miseczke i dach nad glowka... mysle, ze on najbardziej potrzebuje duzo ogloszen, zeby znalazl prawdziwy dom! Quote
madziamn Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 mam pytanie gdzie on jest bo mam kupon na ogłoszenie do lokalnej gazety tyle że w Łodzi Quote
AMIGA Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Z tego co mi się wydaje, to we Wrocławiu Quote
jurmar98 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 weszka napisał(a):Kto mógłby wspomóc biedaka groszem? Żeby choć na pierwszy miesiąc uzbierać??? Możemy trochę dokładać ze skarpety sznaucerów na AFN-ie ale nie ma tam na tyle żebyśmy dały radę :( Może jurmar by mógł(myślę o pierwszym miesiącu).A i później miesięcznie jakąś stówkę bym wygospodarował.Pomyślcie,bo psisko się zmarnuje. Quote
GoskaGoska Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ogloszenie do Lodzi tez moze isc , bo jak by ktos chcial pieska adpotowac to się jakos transport zorganizuje. Zgadzam się z kikou, ze on potrzebuje domku stalego lub tymczasowego w domowych warunkach, bo hotelik to za wiele nie zmieni w jego sytuacji. Quote
AMIGA Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='kikou']chyba nie trzeba przewozic pieska do hotelu, w hoteliku i tak nie ma tego co piesek potrzebuje najbardzeiej czyli wlasciciela, ktorego moglby kochac i ktory kochalby jego..... w tej chwili psiak jest leczony w schronisku, ma pelna miseczke i dach nad glowka... mysle, ze on najbardziej potrzebuje duzo ogloszen, zeby znalazl prawdziwy dom! Ale nic nie zrobimy wbrew cioteczkom, które sa na miejscu i które uważają, że pies ma lepsze warunki w schronisku niż miałby w hotelu w swoim ciepłym boksie z częstymi (praktycznie codziennymi) odwiedzinami ciotek krakowskich, z codziennymi spacerami itd Quote
jurmar98 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 AMIGA napisał(a):Ale nic nie zrobimy wbrew cioteczkom, które sa na miejscu i które uważają, że pies ma lepsze warunki w schronisku niż miałby w hotelu w swoim ciepłym boksie z częstymi (praktycznie codziennymi) odwiedzinami ciotek krakowskich, z codziennymi spacerami itd Oraz nie tak częstymi ,ale jednak odwiedzinami jurmara.Decydujcie się póki jest ciepło i są dobre warunki do transportu czworonoga.,który bym zapewnił Quote
Fredzia:) Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='kikou']chyba nie trzeba przewozic pieska do hotelu, w hoteliku i tak nie ma tego co piesek potrzebuje najbardzeiej czyli wlasciciela, ktorego moglby kochac i ktory kochalby jego..... w tej chwili psiak jest leczony w schronisku, ma pelna miseczke i dach nad glowka... mysle, ze on najbardziej potrzebuje duzo ogloszen, zeby znalazl prawdziwy dom! dokladnie on jak narazie siedzi w izolatce opiekunka wyprowadza go na spacer i co najwazniejsze jest leczony. Mozna o tym pomyslec ja piesek bedzie na boksach ogólnych. A tak siedzi w pomieszczeniu. dzis go widzialam wyglada lepiej niz ostatnio Quote
madziamn Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 no ja tam nie wiem decyzję trzeba zostawic ciotkom które go widzą na codzien ogłoszenie dam ukaże się w przyszłą środę bo tylko taka jest możliwośc ale do kogo kontakt w razie czego podac? Quote
GoskaGoska Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 podaj kontakt moze do dwoch ciotek Kikou i Koperek do kikou : 0 792 333 938 oraz Koperek 605095144 Quote
AMIGA Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Fredzia:) napisał(a): dzis go widzialam wyglada lepiej niz ostatnio I to jest najwazniejsza informacja. A długo będzie jeszcze siedział w izolatce? Quote
GoskaGoska Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 podnoszę wątek pieska. proszę rowniez odwiedzających wątek o glosowanie na rzecz p.Wandy Przytulisko Przyborowko k/Szamotół link : Forum o psach i kotach Quote
madziamn Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 dzieki cioteczki ogłoszenie jutro wyslę będzie w środe Quote
Recommended Posts