fioneczka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 czyli Simonie nie grozi "bezdomność" no to zyczę Ci żebyś jak najszybciej i bezproblemowo dotarła po Simonkę Quote
Figu Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 zdjęcie z dzisiejszej podróży. kiepskie, z komóry 3 razy próbowałam je obrócić, ani hu hu :( ciemna masa Quote
Kana Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Magnes daj znać jak bedziesz wiedziala kiedy przyjedziesz. Quote
paros Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='andzia69']to jakas paranoja:shake::angryy: raz ma opuścić dt...potem może siedzieć...pani się jak widzę umówiła z tą panią z Holandii...to co teraz??? ps. Paros - pamiętasz Lukę? nie mogę znaleźć jej wątku - w każdym razie czuje się super:loveu: Cieszę się, że Simona wreszcie będzie miała dom :lol: Pamiętam Lukę :-( ale nie wiem kto czuje się super?? Quote
Magnes79 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ze względu na km, które mnie dzielą od Suni jedna z dobrych dziewczyn zaproponowała mi nocleg u niej już z Simoną :) (w następnym tyg)Zobaczę na miejscu jak się sunia będzie zachowywać + moje samopoczucie i może jeszcze w tym samym dniu wrócimy z psiakiem do domu(narazie w Pl).Do Holandii będziemy jechać kilka dni później, najpierw chcę sunie oswoić a później mogę z nią wyruszyć w daleką drogę :) Quote
Figu Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Kochana, u mnie też możesz, ile chcesz, tyle że u mnie za dużo szczekaczy, Simona nie byłaby chyba szczęśliwa. Ja już myślałam, że może przyjedziesz pociągiem, a my Cię z mężem odwieziemy z Simonką, żebyś nie padła :) Quote
Magnes79 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 :) jestem już w Polsce, a w poniedziałek jadę do Simony oraz poznać dobre pomocne kobiety :) Quote
paros Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Kana napisał(a):Trzymam kciuki! I ja :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
fioneczka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 że tak brzydko zapytam ... i co ? dziewczyny już razem ? może ktoś coś napisać ? Quote
Figu Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 W poniedziałek Simonka pojechała ze swoim nowym człowiekiem do nowego domku :) na razie w Polsce, żeby mogły się zgrać przed wyjazdem do Holandii. Trzymamy kciuki, żeby wszystko się udało. Dziewczynka jest słodka, ale potrafiła już pokazać charakterek. Quote
Marfi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Figu']Dziewczynka jest słodka, ale potrafiła już pokazać charakterek. Tu mowa oczywiście o Simonie, nie o Ani ;). Mam nadzieję, że Ania się nie obrazi jak wrzucę fotki z ich wspólnego pierwszego wieczoru ;) Ania chce wykorzystać czas, ze jest w Polsce i dzisiaj jeszcze idzie na szkolenie, na którym treserka pokaże jej jak postępować z psem. Quote
agaga21 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ale sie cieszę! cudna sunieczka w końcu się doczekała!!! a szkolenie-super pomysł. widać że nowa pańcia to odpowiedzialny człowiek :) Quote
andzia69 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 bosko!:):):) mam nadzieję, że wszystko będzie ok:) Quote
fioneczka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Simona sny się spełniają !!!!!!!!!! :multi::multi: Aniu wszystkiego dobrego dla Was Quote
beataczl Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 bardzo się cieszę, że Simonka ma domek, gratulacje i brawo!!!! Quote
Magnes79 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Dziś Simona vel Neska miała godzinne szkolenie :) jest bardzo grzeczną i pojętną sunią (taki z niej słodziak)każdego potrafi do siebie przekonać.Szybko się uczy, dlatego małymi kroczkami i nagrodami zachęcam "małą" do współpracy.Neska potrafi na dzień dzisiejszy siadać nawet bez komendy tylko na znak ręki.Teraz pracuję nad warowaniem.Na razie jeszcze nie kładzie się całkowicie tylko wyciąga łapkę do przodu, ale to kwestia czasu w jej przypadku (bo to zuch dziewczynka) :) Potrafi zostać w domu i czekać grzecznie na mnie tak samo jak zostawiam ją w aucie kładzie się i zasypia.Sunia pokazała już swój charakterek, ale z moich obserwacji wnoskuje, że jej czułym punktem są chore oczy. Dziś z sunią byłam u dobrego miejscowego weterynarza i jak się okazało ona jest przeziębiona, dlatego tak kaszlała (ma powiększone migdały) i oczka ja bolały.Teraz rozumiem, dlaczego pokazała swój charakterek(drażniły ją zaczerwienione i piekące oczy).Mała dostała zastrzyk i krople do oczu oraz witaminy była kochana,nawet Pani czekająca w kolejce ze swoim psiakiem była pod wrażeniem grzecznej Neski. Mam parę fotek, ale nie wiem jak je umieścić na forum.Może jakaś mała podpowiedź :) Ps.Neska reaguje już na swoje nowe imię :) Quote
fioneczka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 musisz zmniejszyć fotki do rozmiaru 640x480 , jeśli są w pionie 480x640 zaloguj się na photobucket lub inny fotosik ;) wrzuć tam zmniejszone fotki i umieść na forum linki do zdjęć cieszę się że Simona/Neska zaczęła nowe życie ... że nie siedzi całymi dniami w kojcu Quote
Marfi Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Aniu wyślij mi foty na agamarfi@op.pl , wrzucę na forum. I gdzie ta paskuda załapała przeziębienie? nieżle się z tym ukrywała, że nikt tego nie wyłapał, zdrówka małej życzę :) Quote
Marfi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [FONT=Calibri]Zapraszamy na fajne Bazarki, niedługo Dzień Matki i Dzień Dziecka :)[/FONT] [FONT=Calibri]http://www.dogomania.pl/threads/186086-Wszystko-na-Dzień-Matki-i-nie-tylko-do-25.05.2010[/FONT] [FONT=Calibri]http://www.dogomania.pl/threads/186060-SUPER-zabawki-na-Dzień-Dziecka-)-do-26.05[/FONT] Quote
paros Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 To chyba nadchodzi pora na zmianę tytułu wątku? :lol: Quote
Marfi Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Najświeższe foty od Ani i Neski ( bo takie imię dostała sunia) :) Quote
Marfi Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Neska ma szelki bo okazało się, ze wyjechała od nas przeziębiona, wet zbagatelizował przeziębienie :(, Ania poszła jednak do weta będąc jeszcze w Polsce, dostała leki dzięki czemu oczka, które były czerwone już są bialutkie ;). Quote
Recommended Posts