Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wyszło, niestety to miał być dt na kilka miesięcy, gdyby w tym czasie Simona nie znalazła ds ten dt, w którym jest obecnie byłby już przekreślony i dopiero zrobiłby się problem.
Druga sprawa, że to dolny śląsk, za daleko jak na dt.

Sprawa z obecnym td jest podobno ustabilizowana także szukamy suni ds.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No i juz był pierwszy telefon w sprawie Simony , może nieodpowiedzialny bo pan pytał się czy aby nie agresywna bo podobno po 2 roku życia amstaffom odbija i robią sie agresywna a sam ma podobno dwa amstaffy u rodziców na wsi, obecnie mieszka w Wawie i chce takiego psa. Jak powiedziałam, że wystarczy iść na szkolenie powiedział, że szkoda kasy hmmm, bynajmniej ma zadzwonić.
I teraz zachodze w głowę ile telefonów w sprawie Simony było do tej pory do joanny bo ona mówi, ze nikt w jej sprawie nie dzwoni, w swoich ogłoszeniach też zmieniłam na swój nr.
No nic, mam nadzieję, że z taką ilością ogłoszeń Simona znajdzie niedługo cudny domek :D

• 4 weeks later...
Posted

Nadal cisza, Simona, jak i inne psiaki ogłaszana jest w piatkowym wydaniu Wyborczej, były telefony typu " "mam ratlerka i chcę takiego psa jak Simona do pary"... także nadal czekam na sensowne info ;)

• 1 month later...