paros Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Simona świetna towarzyszka szuka domu :-(:-( Quote
agaga21 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 czy są jakieś nowe wiadomości?sunia w dt?a może już w ds? ogłasza ją ktoś?pyta ktoś o nią?są telefony? Quote
paros Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 doddy napisał(a):Jola, Simona jest nadal do adopcji? Tak, nadal szuka domu :-( Quote
agaga21 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 paros napisał(a):Simona przypomina się :-(:-( a moze przypomniała by sie jakimiś nowymi fotkami? informacjami?:razz: Quote
paros Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 agaga21 napisał(a):a moze przypomniała by sie jakimiś nowymi fotkami? informacjami?:razz: Nie mogę się doprosić :shake: Quote
agaga21 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 paros napisał(a):Nie mogę się doprosić :shake: to może oni nie chcą jej oddać???:cool3::cool3: Quote
paros Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Simona ciągle nie ma domu :shake::-(:-( Quote
agaga21 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 czy ona jest w schronisku? czy można zobaczyć jakieś jej zdjęcia? dowiedzieć się czegoś o niej? czy ma allegro, ogłoszenia? Quote
Marfi Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Simona obecnie jest w DT w Wołominie ale podobno to nie jest wymażone miejsce dla jakiego kolwiek psa, także Simona jak najbardziej nadal poszukuje swojego miejsca na ziemi :-(. Postaram się w najbliższym czasie podjechać tam i zrobić jakieś foty. Quote
Marfi Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Prosimy o głos w ankciecie Krakvetu :loveu:, Fundajca MAJA pozycja nr 2[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/#post13475010[/FONT] Quote
Figu Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Mam trochę aktualnych zdjęć Simony: Jest kochaną łagodną sunią - potrzebuje teraz tylko dobrego domku! Quote
Marfi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cudnie, zaraz zrobię jej allegro :razz:. Quote
agaga21 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 a jak ona zachowuje si,ę w domu? tak mało o niej informacji:shake: sunia się bardzo zmieniła, zmężniała, dorosła i tylko 2 nowe zdjęcia masz? Quote
Marfi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Tu jest więcej ;): lekomanka - wyszukiwarka Fotosik.pl Quote
obraczus87 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Przepraszam za OT. REKS ma czas do końca listopada, później idzie do schronu. Żadne prośby nie pomogą, decyzja jest nieodwołalna. Nie wiem jak tak można, ale widocznie można. W schronisku czeka Reksa TYLKO ŚMIERC. Po 7 latach spedzonych u boku ukochanej Pani, nie wiedział, że na stare lata przyjdzie mu walczyć o życie. Postanowiłam powalczyć o życie Reksa. Ale sama nie dam rady :( Chciałabym umieścic Reksa w DT, niestety na razie mam 20 zł deklaracji, a potrzebne jest około 350-400zł :( Bardzo proszę o wsparcie, o radę, może ktoś z WAs ma jakis pomysł?? http://www.dogomania.pl/forum/f1161/reks-ma-czas-do-30-listopada-potem-schronisko-nowy-dom-potrzebny-natychmiast-146868/index15.html Quote
Marfi Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Na razie tyle ogłoszeń simony, jutro założę więcej Simona-amstaffka szuka miłości i domu !!! (814162061) - Aukcje internetowe Allegro Simona-amstaffka szuka miłości i domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Simona-amstaffka szuka miłości i domu !!! (4231) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
Marfi Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jeśli chodzi o charakter Simony to zwierze pełne energii i miłosci do człowieka, ogon odpada jej na widok człowieka, szuka możliwości przytulenia się i pokiziania. Niestety nie wiadomo jakie jest nastawienie do dzieci, chociaż przy takich psach lepiej nie ryzykować wspólnego mieszkania bo wiadomo, ze psiaki takie mają sporo siły, skoczą z radości na dziecko i kłopot murowany :crazyeye:. Co do kotów też nie wiadomo, mieszka obecnie w DT w Wołominie i jest jedynym czworonogiem na posesji. Quote
Marfi Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Simona ma Dom Tymczasowy TYLKO DO NIEDZIELI tj. do 29.11.09 potem ma kategorycznie zniknąć z posesji, ludzi nie obchodzi gdzie i za co. Prośba - jeśli ktokolwiek zna miejsce gdzie można małą dać na DT błagamy o pomoc. Sprawa baaardzo pilna!!! Quote
Marfi Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Fotki Simony: http://www.fotosik.pl/search.php?search=lekomanka&page=1&pageff=0 Quote
agaga21 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 marfi, masz chyba zapchaną skrzynkę bo pw nie mogę ci wysłać, więc piszę tu. kurcze, dlaczego tak nagle??? nie mam pomysłu, co robić. my bez fundacji mamy obecnie 8 psów! nie damy rady więcej wziąć bo coraz mniej osób nam wpłaca kase...jest w tej chwili chyba 5 psów z wyrokiem i też nie ma co z nimi zrobić! napisz mi dokładnie jak ona się zachowuje w domu, do ludzi, psów, suk, dzieci, kotów...nie licz na cud ale popytam.:shake: skleć mi szybciutko tekst do allegro, uwzględniając moje pytania i inne ważne rzeczy i daj namiary to zrobię jej szybko allegro. Quote
Marfi Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Skrzynka oczyszczona ;). Podobno pani u ktorej jest Simona była dość negatywnie do niej nastawiona i widać w końcu wybuchła :(. Co do Twoich pytań to okazuje się, że w DT w którym obecnie przebywa mieszkała z innymi psami i 11 kotami, kotów nie ganiała jednak opiekunka przestawała się nią interesować przelewajac uczucia na innego psa przez co Simona zaczęła szczerzyć do tamtego psa z zazdrosci zęby. Nie mam pojscia czy tak samo byłoby w innym domu z innym psem. Co do dzieci to bardzo zywiołowy pies, skoczy, przewróci dziecko i będzie kłopot, także może lepiej domek bez dzieci. Allegro i inne 22 ogłoszenia już ma, mam nadzieję, że na któreś bedzie odzew. Quote
Recommended Posts