paros Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Simonie zrobiłam tylko allegro tutaj link do allegro Simony :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Biedaczka, nie ma gdzie podziać się :-( Quote
agaga21 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='paros']Simonie zrobiłam tylko allegro tutaj link do allegro Simony :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: to mnie ubiegłaś :mad:;) Quote
agaga21 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 dodałam kilka ogłoszeń ale nie za wiele...wszędzie trzeba się rejestrować i to tyle trwa a dzieciak mi chodzi po głowie. 6 listopad 2008r pojawiła się na peronie / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Giełda zwierząt - Na nowe rodziny oczekują 4 cudowne suczki z dos Schronisko 24h - Psiaki Darmowe ogłoszenia o psach: sprzedam psa kupię psa szczeniaki - MŁODZIUTKA SUCZKA W TYPIE AMSTAFFA - Serwis ogłoszeniowy Hodowle.info Oddam za darmo - MŁODA SUCZKA W TYPIE AMSTAFF a | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Logowanie do nasza-klasa.pl Ogłoszenia Sprzedam - amstaff młoda suka Quote
agaga21 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 a czy ktoś w ogóle pyta o sunię? czy sa jakiekolwiek telefony? co z nią?nadal w dt?czy może już w schronie...? Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Miałam jeden tel. Nawet brzmiał nieźle... Tylko potem już się nie odezwano. W miejscu pobytu Simony już jest bardzo "gęsta" atmosfera... Telefony są co dzień... Oczywiście z pytaniem, jak długo jeszcze i groźbami... Dziękujemy za pomoc w ogłaszaniu ! I prosimy bardzo o DT... Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 kurcze, kiepska sprawa...jakoś adopcje chyba stoja w miejscu.Już dawno nie widziałam żeby psiak nowy domek znalazł...:shake: Quote
przyjaciel_koni Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jest koszmarnie... Nikt się nie interesuje... A to taka śliczna i miła sunia... Bez agresywnych zachowań ! Bez problemów z dziećmi... Proszę - Pomóżcie Simonie !!!! Mamy w tej chwili pięć psiaków, które nie mają się gdzie podziać... No i Simona... To tragedia. Nie wiem co będzie dalej... Quote
paros Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Taka śliczna sunia o wspaniałym charakterze i nie ma domu :-( Quote
paros Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Simona nie ma szczęścia suczysko :-(:shake: Quote
paros Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Simona to taka kochana sunia o wielkim serduszku i .... dlaczego nie ma domku??? :-(:-( Quote
agaga21 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 może przydały by sie jakies ładne nowe zdjęcia do allegro? Quote
paros Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 agaga21 napisał(a):co u suni?czemu tu taka cisza? Nadal bezdomna :-( Quote
agaga21 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 paros napisał(a):Nadal bezdomna :-( a nadal w dt? Quote
agaga21 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 czy sunia ma nadal robione allegro?czy są jakieś nowe fotki?może trzeba by poprosić jenny zeby jej ogłoszenia zrobiła-bo ona w tym jest mistrzynią...jeśli nie ma aktualizowanego allegro to ja jej mogę zrobić tylko nowe fotki by się przydały. a w ogóle to co u suni bo nikt nic nie pisze...:shake: Quote
agaga21 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 dlaczego ten wątek nagle ucichł? co z suczką???? Quote
agaga21 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 paros napisał(a):Sunia nadal szuka domku :-( a coś więcej??? jaka jest?gdzie ma ogłoszenia?czy osoba która jej allegro robiła nadal jej robi?a nowe fotki będą?czy ona jest w jakimś dt? Quote
paros Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 agaga21 napisał(a):a coś więcej??? jaka jest?gdzie ma ogłoszenia?czy osoba która jej allegro robiła nadal jej robi?a nowe fotki będą?czy ona jest w jakimś dt? Simona miała ogłoszenia i nic :shake: Będę robić nowe ogłoszenia, jeżeli ktoś może zrobić to poproszę :modla::modla::modla::modla: Quote
agaga21 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 no dobrze, ale czy nie możesz paru słów o niej napisać?minęło już trochę czasu od ostatnich informacji o niej...teraz wiadfomo tylko ze nadal nie ma domu...a zdjęcia?a co z jej charakterem?namiary na kogo?jak się zachowuje do ludzi, psów?czy umie zachowac czystość? no nic nie wiadomo teraz! czy jest w schronisku? Quote
przyjaciel_koni Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Można parę słów napisać... jak ma się bieżące info... Tu trochę trudno uzyskać (ze względu na dużą liczbę zwierząt...). Dopiero dzisiaj mam nowe informacje. Simona jest doskonałym towarzyszem dla ludzi i innych zwierząt (podobno również kotów). Dzieci - jak najbardziej ! Jest żywiołowa, młoda. Lubi ruch, ale jest typowo domowa. Nie ma problemów z czystością. Wada - dokładnie skopie każdy ogródek... Quote
andzia69 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 a ona jest w końcu w schronie czy w dt? jakies aktualne zdjęcia będą?:cool3: Quote
paros Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Nie wiem czy to wada, że skopie ogródek :evil_lol: Quote
Recommended Posts