Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak czy siak spóbujemy:) chcę go (a raczej nas:D ) sprawdzić, a ta bydgoska będzie pewnie naszą pierwszą i ostatnią w szczeniakach...

nowa ruda - śliczna! ;)

(tam może dodam, że bać to on się raczej nie powienien - od małego robimy dworce, środki transportu, mieszkamy przy stadionie (kibice), nawet byliśmy na psich zaprzęgach, także halą się nie martwię - tylko tym, że będzie mi się wyrywał do innych psich uczestników :-/ )

Posted

Chcialabym juz sie zapisac, ale musze czekac do polowy stycznia az bede miala plan zajec i cos mi sie wydaje, ze walentynki bede miala zajete:shake:, a tak blisko domu:-(.

Posted

A czy ktoś może mi coś powiedzieć o sędzinie Beacie Klawińskiej ? Na co zwraca uwagę, a na co nie, co preferuje ? Z góry dzięki za odpowiedź.

My mamy zamiar zadebiutować właśnie w Bydgoszczy, w młodzieży.:razz:

Posted

Sędzia Beata Klawińska hoduje Bouviery i Pony.Jej hodowla to Prolog.Sędziowała w Grudziadzu i rok temu na Walentynkowej w Bydgoszczy.Mozesz poszperac w wynikach z tych wystaw i sama ocenisz.Ja uwazam, ze jest dobrym,solidnym i sprawiedliwym sędzia ,mimo tego ze jest nim od nie dawna.

Pozdrawiam Florka

Posted

Witam, czy ktoś może napisac coś na temat sędziego I grupy, pana Jerzego Prywińskiego. Chciałabym wybrac się do Bydgoszczy z moim owczarkiem katalońskim.
Pozdrawiam
Dolinka

Posted

:) nas też będzie oceniał. Nigdzie nie znalazłam żadnych "prywatnych" opinii, chociaż Pan J. Prywiński często sędziuje i to już od paru lat...

Posted

Dolinka żeby ocenić sędziego trzeba być przez niego ocenionym samemu,jednemu sędzia sie spodoba bo u niego wygra innemu mniej bo przegra,każdego sędziego trzeba "przerobić" na sobie.
co do Walentynkowej byłam na wszystkich i odradzam tym wszystkim,którzy dopiero zaczynają zabawę z wystawami żeby sie nie zrazić.:cool1:

Posted

rysiczka napisał(a):
Dolinka żeby ocenić sędziego trzeba być przez niego ocenionym samemu,jednemu sędzia sie spodoba bo u niego wygra innemu mniej bo przegra,każdego sędziego trzeba "przerobić" na sobie.
co do Walentynkowej byłam na wszystkich i odradzam tym wszystkim,którzy dopiero zaczynają zabawę z wystawami żeby sie nie zrazić.:cool1:

Jako stały bywalec tej wystawy to raczej powinnaś zachęcać.:evil_lol:

Posted

świetny pomysł: zbierzmy tłumy, wpłaćmy kasiorkę to może w przyszłym roku znajdą jakieś ładniejsze, większe miejsce i do tego z darmowym hotelem i żołnierską grochówką ;) żarcik taki :lol:

Posted

Pieseczkowo, wystawa jka kazda inna, Bydgoszcz ma dosc dobra organizajce, wiec co do tego nie ma sie co przyczepic, natomiast miejsce wystawy, ponujacy na nim tlok i same hale moge byc zniechecajace;). Co prawda stadion Zawiszy zostal wyremontowany i jest teraz bardzo ladnym obiektem, ale i tak prawdopodobnie wystawa odbedzie sie tam gdze zawsze:roll:.

Posted

Jakos napewno bedzie;), jednak jako pierwsza wystawe nie polecam, bo to jest specyfika bydgoskich walentynek, kazda wystawa jest inna, ale ta zazwyczaj jest w porownniu z innymi bardzo meczaca;).