Jogurt Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 owca napisał(a):ja mam basiorki! :D ale tylko tricolorki i te, które mi się bardzo spodobały (a jak się okazało, albo mam oko do bassów, albo sędzia sugerował się moją opinią :evil_lol: ) przerabiam, zaraz coś wkleję :cool3: darvin, jeśli miałeś psa w młodzieży, to też mam wasz występ uwieczniony:) :loveu: a moge je potem wstawic na bassecie forum??:cool3: oczywiscie z podpisem :cool3: Quote
Kaya Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 A my się ładnie pochwalimy :razz: Kaja w klasie otwartej stawka 9 z czego przyjechało 8 I lok. , CWC , NDSwR tym samym brakuje nam jeszcze 1 CWC do uzyskania Championa Polski. proszę zdjęcia Goldenów, Małych cockerów w klatce były jakby ktoś uchwycił i MP będę wdzięczna, ja swoje fotki wstawie w tygodniu narazie to ide :sleeping: Quote
ariss Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 To ja też się chwalę;) CWC,NDSwR,BOB:multi: Quote
M&S Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='ariss']To ja też się chwalę;) CWC,NDSwR,BOB:multi: A pewnie chwal się!!!, jest czym....gratulacje;):lol: Quote
Flaire Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 A my dzisiaj CWC, BOB, a potem drudzy na grupie! :) Pierwszy w nasze grupie był yorkuś, a trzeci - AmStaff. Jestem bardzo dumna z mojego dzikusa. :) Jeśli ktoś ma fotki bądź filmiki z grupy (3), to byłabym wdzięczna. :) Quote
Judit Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Gratulacje dla zwycięzców! :multi: My dopiero od 24tej w domu. Na wystawie nasza Aaliyah Aristokrat zdobyła ocenę doskonałą, NDSwR, CWC, BOB. Gipsy Queen Shadow Dog zdobyła także ocenę doskonałą, NDSwR, CWC, BOB. :cool1: Była to ich pierwsza wystawa w klasie pośredniej. Tą wystawą rozpoczęły dorosły Championat Polski ;) Wracając z Bydgoszczy mieliśmy także "super" atrakcje przez sypiący śnieg i lodowisko na drodze.. tir w poprzek jezdni itp... No ale w końcu dojechaliśmy do domu ;] Quote
La Lu Ruquezas Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Moja sunia beagelka w niedzielę dostała się na BISa Użytków jako 3 :multi: Zakończyła dorosły championat. :lol: Fajne przeżycie szczególnie gdy w domu zobaczyłem, że pucharek zdobyłem za konkurencję Weteranów :crazyeye: Ciekawi mnie jaki puchar dostał weteran z lokaty 3 :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 BLACKDRAGON - dzięki za pierwsze wyniki! Co to za bernardyn na pudle, wiesz może? Quote
Nitor-Nivalis Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 to i my sie pochwalimy :multi::multi:Winterfrost's Pegaso CWC, NDPwR:multi::multi: Winter Melody DOUBLE TROUBLE w.O. I. NSZwR, :multi::multi:BEST IN SHOW PUPPY:multi::multi: Winterfrost's Angel of Glory (9lat) CWC, NDSwR, BOB, BOG i :multi::multi:res. BEST IN SHOW:multi::multi: Innisfree Fleur de Lis (10 lat) dosk I, Najlepszy Weteran w Rasie, :multi::multi:BEST IN SHOW WETERAN :multi::multi: [SIZE=2]jakby miał ktoś foteczki to ślicznie proszę :modla: Quote
puzzle Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 BOG II Robert Blumel BOG III Magdalena Świętoń Wszystkim serdecznie gratuluje wygranych;). Quote
Jogurt Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 W grupie VII BOG II- bracco italiano Heinaaron PROVOLONE ;) Ggratulacje dla wszystkich ;) Quote
ariss Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='puzzle']BOG II Robert Blumel quote] on miał sędziować,ale musiał jechać i była jakaś zmiana z tego co pamiętam;) a Bernardyn to stał chyba na 1 miejscy na pudle a nie 2:hmmmm: Quote
BLACKDRAGON Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ariss napisał(a):[quote name='puzzle']BOG II Robert Blumel quote] on miał sędziować,ale musiał jechać i była jakaś zmiana z tego co pamiętam;) a Bernardyn to stał chyba na 1 miejscy na pudle a nie 2:hmmmm: BOG II sędziował p.A.Waszkowski, także psy z ringu R.Blumela, bo on nie dojechał. a bernardyn napewno był II, bo ja stałam na III więc stąd pamietam :cool3: Quote
narisowa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 judit napisał(a):gratulacje dla zwycięzców! :multi: My dopiero od 24tej w domu. Na wystawie nasza aaliyah aristokrat zdobyła ocenę doskonałą, ndswr, cwc, bob. Gipsy queen shadow dog zdobyła także ocenę doskonałą, ndswr, cwc, bob. gratulacje !!!!!! Quote
luizan Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Kaya']A my się ładnie pochwalimy :razz: Kaja w klasie otwartej stawka 9 z czego przyjechało 8 I lok. , CWC , NDSwR tym samym brakuje nam jeszcze 1 CWC do uzyskania Championa Polski. proszę zdjęcia Goldenów, Małych cockerów w klatce były jakby ktoś uchwycił i MP będę wdzięczna, ja swoje fotki wstawie w tygodniu narazie to ide :sleeping: No i gdzie te fotki ? Czekam z niecierpliwością.. Może załapały się moje białasy ? W końcu stałyśmy obok... Quote
karolka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Do Bydgoszczy pojechał DENAREK z FISUNIĄ. Kl. Championów, DENAR TAY: V1, CWC, NDPwR Kl. Otwarta, FISICHELLA PRINCESSA Thi-Hi: V1, CWC, NDSwR FISI została Championem Polski :loveu::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE dla wszystkich dogomaniaków :) Quote
EBe Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 La Lu Ruquezas napisał(a):Moja sunia beagelka w niedzielę dostała się na BISa Użytków jako 3 :multi: Zakończyła dorosły championat. :lol: Fajne przeżycie szczególnie gdy w domu zobaczyłem, że pucharek zdobyłem za konkurencję Weteranów :crazyeye: Ciekawi mnie jaki puchar dostał weteran z lokaty 3 :evil_lol: Przepraszam za pomyłkę, to ja podawałam te puchary:oops:. Sama nie wiem, jak to się stało, pewnie w pośpiechu nie sprawdziłam dokładnie. Trzecia lokatę w weteranach miał terier szkocki - może ucieszył się,że jest jeszcze użytkowy (użyteczny:crazyeye:) jak najbardziej?:evil_lol:, jeżeli to on dostał ten pucharek. Jak mogę naprawić ten błąd? Proszę podać mi swój adres - postaram się przysłać nową, właściwą już , naklejkę na puchar. Jeszcze raz przepraszam i gratuluję pudła na BIS Uzytków! Quote
Judit Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 narisowa napisał(a):gratulacje !!!!!! dzięki :cool3: a co tam u Nariska słychać? Gdzie będzie można was spotkać? ;) Quote
narisowa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Judit napisał(a):dzięki :cool3: a co tam u Nariska słychać? Gdzie będzie można was spotkać? ;) raczej poza granicami kraju :evil_lol: no i w lublinie ;) Quote
owca Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 troszeczkę zakulisowych fotek: bracco italiano (Heinaaron MAMMOLA oraz Heinaaron PROVOLONE) wyżeł niemiecki - weteran MAJOR z Tarnowskiej Krainy wyżeł weimarski (niestety nie jestem pewna który :evil_lol: ) a tutaj już INDIANA JONES Grey Fellow (mam nadzieje, że na MP poszło wam lepiej niż nam ;) :D ) Quote
owca Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 dla odmiany pan/pani pudel i przerażone szczeniątko trochę prywaty - moje maleństwo zamęcza prezenterkę :roll: wyżeł niemiecki (zapewne BRUNO, ale nie jestem pewna) Quote
Recommended Posts