Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i bassiorki! (niestety tylko 3, bo mi się rozmazały)
GLADIATOR ze stajennych progów FCI

i sunia z otwartej (niestety nie zaznaczyłam jej sobie i teraz nie jestem pewna, kóra to :oops:)

(jeszcze mam suczki z miotu H z Polany Kłapouchego, ale jakość beznadziejna)

(...acha, i upoważniam do rozpowszechniania, nawet bez podpisu ;) podejrzewam, że galerie sztuki nie będą się o nie biły ;) :D )

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fotki z wystawy, będzie można jeszcze obejrzeć - oprócz na stronie bydgoskiego oddzialu ZKwP - na stronie bydgoskiego schroniska dla zwierząt.

Darvin, też tak myślałam, ale walczył o porównanie z niemieckimi!

Posted

owca napisał(a):
Darvin, też tak myślałam, ale walczył o porównanie z niemieckimi!

może to było porównanie użytków, BOG ?? W sumie to akurat nie miałem za bardzo kiedy się przyjrzeć reszcie grupy więc nie wiem :P

Posted

[quote name='jamnicze']Ola dziękuję za zdjęcia mojej Sajduchny :buzi:

No i moje gratulacje dla Kayuchny :loveu:A to uśmiechnięte pyszczadło jest wspaniałe
http://lh5.ggpht.com/_uDP9ywxEhbQ/SZmtLNWrZaI/AAAAAAAAE-I/U99QQGQ2u_k/s912/DSC04327.JPG

z MP mam kilka zdjęć, niestety nieciekawie stałam i same zasłaniałyście sobą psy :diabloti:, ale to wrzucę dopiero w tygodniu.
Pozdrówka i gratulacje dla wszystkich :p

Posted

to i ja sie pochwalę Najlepszym Psem w Rasie w Lhasa Apso został LORD DARTH VADER z Czańca a Najlepszą Dorosłą Suką w Rasie oraz Zwycięzcą Rasy FRENCH FAIRNESS z Czańca !!! :) na razie w Polsce były 3 wystawy na 2 zarówno NDPwR jak i NDSwR i Zw.Rasy dla lhasa apso " z Czańca " na trzeciej nie było ani jednego lhasa " z Czańca " :) :multi: :diabloti:

Posted

Ma ktoś jeszcze zdjęcia goldenów? Zwłaszcza klasa pośrednia suk mnie interesuje..... Z galerii Kajuni trochę fotek podkradłam :), ale może ktoś jeszcze coś ma...

Posted

[quote name='owca']i bassiorki! (niestety tylko 3, bo mi się rozmazały)
GLADIATOR ze stajennych progów FCI
http://images38.fotosik.pl/61/c35d17523bbd6a64.jpg

i sunia z otwartej (niestety nie zaznaczyłam jej sobie i teraz nie jestem pewna, kóra to :oops:)
http://images44.fotosik.pl/65/230f678fcd80c0f7med.jpg

http://images45.fotosik.pl/65/04c743622c3b223amed.jpg

(jeszcze mam suczki z miotu H z Polany Kłapouchego, ale jakość beznadziejna)

(...acha, i upoważniam do rozpowszechniania, nawet bez podpisu ;) podejrzewam, że galerie sztuki nie będą się o nie biły ;) :D )

Dziekuje :loveu: tak sie tylko czepne, ze ten pies to ARON Dudi's Dogs :eviltong: a suka to IKEA z Polany Klapouchego ;)

Posted

[quote name='Matusz']Przypominam, że nie cytujemy zdjęć, a zamieniamy je w odpowiedzi na linki.

właśnie a propos jak to poczynić???mi nie wychodzi :shake:

m.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
właśnie a propos jak to poczynić???mi nie wychodzi :shake:

m.

klikając prawym przyciskiem myszki na zdjęcie, wybieramy" kopiuj adres obrazka" przy odpowiadaniu na posta, kasujemy zdjęcie i wklejamy adres danego zdjęcia poprzez ctrl+c bądź prawy przycisk myszki i wklej. ;)

Posted

Ewentualnie cytujesz czyjs post, następnie w oknie odpowiedzi masz ten cytowany post ze zdjeciem. Klikasz na taka literke A nad emotikonkami - w tej chwili kretyńska reklama specjalna u wielu osób zasłania tą literke i emotikonki.
Jak na to klikniesz obrazek zamienia się w zapis literkowy, usuwasz znaczniki - na początku i gotowe.