sylrwia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Gracjana napisał(a):Czy ktos mogl by mi wytlumaczyc jak sie dostac z dworca na wystawe? Z gory dziekuje...;) Sprawdź czy Twój pociąg zatrzymuje się na stacji Bydgoszcz Leśna (stacja to dużo powiedziane). Jeżeli tak to wysiadasz tam, wychodzisz przez "stacje/perony" na ulice. Następnie skręcasz w prawo i idziesz chodnikiem wzdłuż drogi biegnącej równolegle do torów tak jakby cofając się do stacji Bydgoszcz Główna. Po ok 5-10 minutach (zależy od szybkości marszu) dochodzisz do większego skrzyżowania, przechodzisz na druga stronę i jesteś już pod płotem stadiony Zawiszy, wzdłuż boiska maszerujesz dalej i jesteś pod halami. Powodzenia.:lol: Quote
sylrwia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Darvin napisał(a):no to z tą taksówką najlepsze wyjście, tym bardziej że z czego mówisz cena nie jest wygórowana... :p szkoda że nie jedzie się przez Bydgoszcz leśną od strony Poznania Sprawdź czy Twój pociąg nie jedzie dalej i nie zatrzymuje się na B.Leśna.:evil_lol: Quote
Darvin Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 sylrwia napisał(a):Sprawdź czy Twój pociąg nie jedzie dalej i nie zatrzymuje się na B.Leśna.:evil_lol: Jedyna opcja to jechać z przesiadką przez 4 godziny więc chyba odpuszczę te półtorej godziny na rzecz przejazdu taksówką :p Quote
ariss Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Paatrycja napisał(a):Także mamy numerek. 13:55, sobota, ring 9. Mógłby ktoś wskoczyć i zrobić zdjęcia stawce sznaucerów średnich czarnych, są tylko 4 suczki.. ;) My postaramy się obfocić wszystkie panie:p:razz::razz::razz: czyli na mnie przeznaczyli całe 5minut:evil_lol: Quote
Szybowiec Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Mam pytanko-czy w hali wystawowej jest bardzo ciepło?np tak jak było w Rzeszowie?[/FONT] Quote
Darvin Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Szybowiec'][FONT=Comic Sans MS]Mam pytanko-czy w hali wystawowej jest bardzo ciepło?np tak jak było w Rzeszowie?[/FONT] to pytanie chyba należy skierować do Pana Mietka z kotłowni :evil_lol: mietek@zkwp.bydgoszcz.pl ;) Quote
Paatrycja Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ariss napisał(a):My postaramy się obfocić wszystkie panie:p:razz::razz::razz: czyli na mnie przeznaczyli całe 5minut:evil_lol: OO! Proszę kogo widzę, jak miło. ;) 5 minut chyba wystarczy... :cool3: Ja też postaram robić się zdjęcia to najwyżej się wymienimy potem, hm? ;) Quote
ariss Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Paatrycja napisał(a):OO! Proszę kogo widzę, jak miło. ;) 5 minut chyba wystarczy... :cool3: Ja też postaram robić się zdjęcia to najwyżej się wymienimy potem, hm? ;) Pewnie:p będziecie może wcześniej na wystawie???? Quote
Paatrycja Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ariss napisał(a):Pewnie:p będziecie może wcześniej na wystawie???? Pewnie. Jasna sprawa. ;) To do zobaczenia jutro! Quote
Magdalena Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ooooo :crazyeye: a ja jestem z bydgoszczy i dopiero teraz się dowiaduje że takie rzeczy się w mieście dzieją :shake::shake: co za wstyd :oops::oops::oops::oops: czy na tę wystawę mogę przyjść jako widz?? popatrzeć na piękności? :loveu: czy za wejście jest jakas opłata? i w jakich godzinach jest wystawa?? Quote
puzzle Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Wystawa zaczyna sie o 10. Bedzie raczej tloczno. Na wystawy zawsze mozna wejsc jako widz, oplata bedzie napewno, ale jaka to nie mam pojecia, bo biora roznie mysle, ze w granicach 5-15zl. Quote
& Gloria & Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Do Magdaleny---> Wystawa jest w godzinach od 10-17. Wejście kosztuje 10zł, dziecko do 7 lat za free :cool3: Quote
Dzidtka_Gl Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 dla tych co będą mieli aparaty foto i trochę czasu o 13:00 bardzo prosze o fotki z ringu lhasa apso , wystawia się 2jka moich dzieci a i reszty jestem ciekawa z góry dziękuję Quote
owca Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 od której godziny wpuszczają "zawodników" ? Quote
Darvin Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 owca napisał(a):od której godziny wpuszczają "zawodników" ? od 7:30 chcesz być pierwszy/a ??:evil_lol: Quote
owca Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 chciałam Was wszystkich powitać chlebem, solą i wódeczką, ale o tej porze to jeszcze śpię - może w przyszłym roku ;) :evil_lol: Quote
jovanna Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Szybowiec'][FONT=Comic Sans MS]Mam pytanko-czy w hali wystawowej jest bardzo ciepło?np tak jak było w Rzeszowie?[/FONT] dosc cieplo i wreszcie w miare czysto remont zrobil swoje, ale przy niektorych ringach mega tlok. ring 1,2,3 sa oddalone od pozostalych budynkow znajduja sie w nowowybudowanej czesci za korona stadionu. Kawalek trzeba poczlapac do nich. Nie bylam tam, ale slyszalam co mowili ludzie. Przy ringu honorowym jest tylko ring nr 5 (na ktorym bede walczyc z moimi suczkami) osobno jest ring VI i jeszcze ktorys, w kazdym badz razie ten co na nim w sobote ONki biegaly. Poza tym do lat poprzednich niewiele sie zmienilo. Po remoncie jakos przyjemniej tam wyglada, ale nic ponadto, sciany sie niestety nie rozciagnely :>... Quote
owca Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 "osobno jest ring..." IV i VI (gdzie biegały kaukazy i środkowe-azjaty ;) ) przejście może i jest niezbyt szerokie (ringi 7-11) ale nam jakoś udało się lawirować w tą i z powrotem, między tosami, dogami, corsiakami, rottkami etc i wszystko było w porządku. Zresztą tuż przed ringami jest sporo miejsca, gdzie można zaczekać i dopiero przed konkurencją "dopchać się" do swojego ringu... ;) dziś lecę Was tylko focić:) życzę Wszystkim powodzenia! Quote
BLACKDRAGON Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 wyniki te co pamietam z wczoraj: BOG I 1 pon BOG II 1 doberman pies chyba z kl.otwartej 2 bernardyn dł. 3 sznaucer olbrzym : Remus szczurołap z Dalekiej BIS uzytków 1 sznaucer olbrzym : Remus szczurołap z Dalekiej 2 ? 3 briard Quote
Szybowiec Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj nasze shiby zdobyły:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]AKIDO Furia CWC,NDPwR[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]FUJI OF BONSAI Xandrina CWC,NDSwR-dzięki uzyskaniu tego wniosku suńka spełniła regulaminowe wymogi do uzyskania Championa Polski :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Podaję jeszcze wyniki karelskich psów na niedźwiedzie:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]CEDRIK Pikimusta Naj.Weteran,Zwyc.Rasy:lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]PANDA Krajeńska Kraina CWC, NDSwR:lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Byliśmy pierwszy raz na wystawie w Bydgoszczy-organizacja ok.cieplutko,czyściutko,ciut tłoczno,ale miło-mam nadzieję,że nie ostatni ...[/FONT] Quote
M&S Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Szybowiec'][FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj nasze shiby zdobyły:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]AKIDO Furia CWC,NDPwR[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]FUJI OF BONSAI Xandrina CWC,NDSwR-dzięki uzyskaniu tego wniosku suńka spełniła regulaminowe wymogi do uzyskania Championa Polski :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Podaję jeszcze wyniki karelskich psów na niedźwiedzie:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]CEDRIK Pikimusta Naj.Weteran,Zwyc.Rasy:lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]PANDA Krajeńska Kraina CWC, NDSwR:lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Byliśmy pierwszy raz na wystawie w Bydgoszczy-organizacja ok.cieplutko,czyściutko,ciut tłoczno,ale miło-mam nadzieję,że nie ostatni ...[/FONT] Jaeszcze raz gratulujemy :multi::multi::multi: Quote
Jogurt Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Gratulacje dla wszystkich ;) Uchwycil ktos moze bassety?? :cool3: Quote
owca Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ja mam basiorki! :D ale tylko tricolorki i te, które mi się bardzo spodobały (a jak się okazało, albo mam oko do bassów, albo sędzia sugerował się moją opinią :evil_lol: ) przerabiam, zaraz coś wkleję :cool3: darvin, jeśli miałeś psa w młodzieży, to też mam wasz występ uwieczniony:) Quote
Darvin Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='owca']ja mam basiorki! :D ale tylko tricolorki i te, które mi się bardzo spodobały (a jak się okazało, albo mam oko do bassów, albo sędzia sugerował się moją opinią :evil_lol: ) przerabiam, zaraz coś wkleję :cool3: darvin, jeśli miałeś psa w młodzieży, to też mam wasz występ uwieczniony:) a no miałem w młodzieży :) poproszę zdjęcia na maila jeśli można :evil_lol: donat.w@mac.com Quote
rabbitcom Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 z niecierpliwością czekam na jakieś fotki buldogów angielskich, jakby ktoś przypadkiem miał!!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts