Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gracjana napisał(a):
Czy ktos mogl by mi wytlumaczyc jak sie dostac z dworca na wystawe?
Z gory dziekuje...;)

Sprawdź czy Twój pociąg zatrzymuje się na stacji Bydgoszcz Leśna (stacja to dużo powiedziane). Jeżeli tak to wysiadasz tam, wychodzisz przez "stacje/perony" na ulice. Następnie skręcasz w prawo i idziesz chodnikiem wzdłuż drogi biegnącej równolegle do torów tak jakby cofając się do stacji Bydgoszcz Główna.
Po ok 5-10 minutach (zależy od szybkości marszu) dochodzisz do większego skrzyżowania, przechodzisz na druga stronę i jesteś już pod płotem stadiony Zawiszy, wzdłuż boiska maszerujesz dalej i jesteś pod halami.
Powodzenia.:lol:

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darvin napisał(a):
no to z tą taksówką najlepsze wyjście, tym bardziej że z czego mówisz cena nie jest wygórowana... :p szkoda że nie jedzie się przez Bydgoszcz leśną od strony Poznania

Sprawdź czy Twój pociąg nie jedzie dalej i nie zatrzymuje się na B.Leśna.:evil_lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
Sprawdź czy Twój pociąg nie jedzie dalej i nie zatrzymuje się na B.Leśna.:evil_lol:

Jedyna opcja to jechać z przesiadką przez 4 godziny więc chyba odpuszczę te półtorej godziny na rzecz przejazdu taksówką :p

Posted

Paatrycja napisał(a):
Także mamy numerek. 13:55, sobota, ring 9.
Mógłby ktoś wskoczyć i zrobić zdjęcia stawce sznaucerów średnich czarnych, są tylko 4 suczki.. ;)

My postaramy się obfocić wszystkie panie:p:razz::razz::razz:

czyli na mnie przeznaczyli całe 5minut:evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
My postaramy się obfocić wszystkie panie:p:razz::razz::razz:

czyli na mnie przeznaczyli całe 5minut:evil_lol:

OO! Proszę kogo widzę, jak miło. ;)
5 minut chyba wystarczy... :cool3:
Ja też postaram robić się zdjęcia to najwyżej się wymienimy potem, hm? ;)

Posted

Paatrycja napisał(a):
OO! Proszę kogo widzę, jak miło. ;)
5 minut chyba wystarczy... :cool3:
Ja też postaram robić się zdjęcia to najwyżej się wymienimy potem, hm? ;)

Pewnie:p

będziecie może wcześniej na wystawie????

Posted

ooooo :crazyeye:
a ja jestem z bydgoszczy i dopiero teraz się dowiaduje że takie rzeczy się w mieście dzieją :shake::shake: co za wstyd :oops::oops::oops::oops:

czy na tę wystawę mogę przyjść jako widz?? popatrzeć na piękności? :loveu:
czy za wejście jest jakas opłata?
i w jakich godzinach jest wystawa??

Posted

Wystawa zaczyna sie o 10. Bedzie raczej tloczno. Na wystawy zawsze mozna wejsc jako widz, oplata bedzie napewno, ale jaka to nie mam pojecia, bo biora roznie mysle, ze w granicach 5-15zl.

Posted

[quote name='Szybowiec'][FONT=Comic Sans MS]Mam pytanko-czy w hali wystawowej jest bardzo ciepło?np tak jak było w Rzeszowie?[/FONT]

dosc cieplo i wreszcie w miare czysto remont zrobil swoje, ale przy niektorych ringach mega tlok.
ring 1,2,3 sa oddalone od pozostalych budynkow znajduja sie w nowowybudowanej czesci za korona stadionu. Kawalek trzeba poczlapac do nich. Nie bylam tam, ale slyszalam co mowili ludzie.
Przy ringu honorowym jest tylko ring nr 5 (na ktorym bede walczyc z moimi suczkami) osobno jest ring VI i jeszcze ktorys, w kazdym badz razie ten co na nim w sobote ONki biegaly.
Poza tym do lat poprzednich niewiele sie zmienilo. Po remoncie jakos przyjemniej tam wyglada, ale nic ponadto, sciany sie niestety nie rozciagnely :>...

Posted

"osobno jest ring..." IV i VI (gdzie biegały kaukazy i środkowe-azjaty ;) )

przejście może i jest niezbyt szerokie (ringi 7-11) ale nam jakoś udało się lawirować w tą i z powrotem, między tosami, dogami, corsiakami, rottkami etc i wszystko było w porządku. Zresztą tuż przed ringami jest sporo miejsca, gdzie można zaczekać i dopiero przed konkurencją "dopchać się" do swojego ringu... ;)

dziś lecę Was tylko focić:)

życzę Wszystkim powodzenia!

Posted

wyniki te co pamietam z wczoraj:

BOG I
1 pon

BOG II
1 doberman pies chyba z kl.otwartej
2 bernardyn dł.
3 sznaucer olbrzym : Remus szczurołap z Dalekiej

BIS uzytków
1 sznaucer olbrzym : Remus szczurołap z Dalekiej
2 ?
3 briard

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj nasze shiby zdobyły:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]AKIDO Furia CWC,NDPwR[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]FUJI OF BONSAI Xandrina CWC,NDSwR-dzięki uzyskaniu tego wniosku suńka spełniła regulaminowe wymogi do uzyskania Championa Polski :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Podaję jeszcze wyniki karelskich psów na niedźwiedzie:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]CEDRIK Pikimusta Naj.Weteran,Zwyc.Rasy:lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]PANDA Krajeńska Kraina CWC, NDSwR:lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Byliśmy pierwszy raz na wystawie w Bydgoszczy-organizacja ok.cieplutko,czyściutko,ciut tłoczno,ale miło-mam nadzieję,że nie ostatni ...[/FONT]

Posted

[quote name='Szybowiec'][FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj nasze shiby zdobyły:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]AKIDO Furia CWC,NDPwR[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]FUJI OF BONSAI Xandrina CWC,NDSwR-dzięki uzyskaniu tego wniosku suńka spełniła regulaminowe wymogi do uzyskania Championa Polski :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Podaję jeszcze wyniki karelskich psów na niedźwiedzie:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]CEDRIK Pikimusta Naj.Weteran,Zwyc.Rasy:lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]PANDA Krajeńska Kraina CWC, NDSwR:lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Byliśmy pierwszy raz na wystawie w Bydgoszczy-organizacja ok.cieplutko,czyściutko,ciut tłoczno,ale miło-mam nadzieję,że nie ostatni ...[/FONT]

Jaeszcze raz gratulujemy :multi::multi::multi:

Posted

ja mam basiorki! :D ale tylko tricolorki i te, które mi się bardzo spodobały (a jak się okazało, albo mam oko do bassów, albo sędzia sugerował się moją opinią :evil_lol: )
przerabiam, zaraz coś wkleję :cool3:

darvin, jeśli miałeś psa w młodzieży, to też mam wasz występ uwieczniony:)

Posted

[quote name='owca']ja mam basiorki! :D ale tylko tricolorki i te, które mi się bardzo spodobały (a jak się okazało, albo mam oko do bassów, albo sędzia sugerował się moją opinią :evil_lol: )
przerabiam, zaraz coś wkleję :cool3:

darvin, jeśli miałeś psa w młodzieży, to też mam wasz występ uwieczniony:)

a no miałem w młodzieży :) poproszę zdjęcia na maila jeśli można :evil_lol: donat.w@mac.com