Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Coz trzeba wyprac i wyszykowac futra"
no tak... a potem owinąć psa folią i nieprzemakalną pianką :evil_lol: chciałam małego wyprać tydzień wcześniej, ale przy takiej pogodzie to po pierwszym spacerze będzie już brunatno-szary :roll: :lol:

pieseczkowo, a jak ty sobie radzisz z białym psem przed wystawą? ;)

Posted

Ja moja wypralam dwa tygodnie wczesniej i chyba i tak zrobilam to za pozno:eviltong:, prawdopodobnie miesiac przed wystawa byloby ok:lol:, ale ja sie tam nie musze matwic bialym futrem:cool3:.

Posted

Hmmm...niech no sie zastanowie,na wystawie to bedzie siedziec w klatce,a przed wystawa ot jest głownie noszony i wychodzi na ktorkei spacery i chodzi głownie na smyczy i po chodniku.;)I jakos wychodzi.Kompanie jest dopi3ero jakies dwa-trzy dni przed wystawa

Posted

Nie narzekać :eviltong: Ja mam bialego pudla - kapanie wieczorem przed wystawa, albo w nocy/nad ranem... wychodzi na dwor tylko na chodnik siku i do samochodu, a jak pada... no coz.. parasol, psie buty i siku szybko.. bo oczywiscie w domu to nie zrobi...:shake:

btw, ja bede jedynie na JH i z LA w celach przystosowania sie do wystaw :lol:

Posted

Martyna w takim razie zapraszam do zapoznania się z moją "małą pięknością" w niedziele będzie mieć dopiero 3 miesiące też się przyzwyczajamy do wystaw :)

Ja moją Goldenke po wybieganiu wieczorkiem dzień przed wystawą kąpię potem koszulke nakładam co by włosy uklepała i troche podeschła i suszarka w ruch :lol: rano załatwia się po drodze do samochodu oczywiscie w koszulce co by się nie uświniła jak to ma w zwyczaju :)

Posted

:placz: no to jestem w kropce!

jak go nie wybiegam to mi rozniesie dom, a jak go wybiegam... to wiecie... bez tarzanka i kopanka nie ma spaceru :diabloti:

czyli zostaje mi kąpiel dzień przed wystawą i poranne męczenie bieganiem po korytarzu, żeby nie rozniósł Zawiszy... :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaya']Sobota jeszcze stoi pod znakiem zapytania no szkoda mam nadzieje ze sie uda, a na niedziele jeszcze szukam psiaka na MP, bo młoda chyba jeszcze nie podoła takiemu wyzwaniu :)[/quote]
Witaj Kaya, a to swojej na MP nie bierzesz? Ja Ci mogę dać Saidi, ale mało na razie ćwiczyłyście, a panienka młoda i nieco nieobliczalna jeszcze :evil_lol:

Posted

Niestety moje jeszcze niegotowe :-( Mała narazie ładnie stoi i tyle pozatym dam jej czas na oswojenie się (na wystawie będzie mieć 3 mies.) A Kaja na halówkowych ringach poprostu się baaaardzo denerwuje :oops: A z Sajdunią poćwiczymy na spacerku może coś z tego będzie :loveu:

Posted

...czy Bydgoszcz wysyła potwierdzenia tradycyjną pocztą? (którego, w takim razie, do tej pory nie dostałam) Czy wysyła tylko potwierdzenie na maila?

Posted

[quote name='Pieseczkowo']To pewnie,że chetny.Boze uwielbiam sweteowe maluchy.Ja podejde na 100%tylko gdzie ebdziecie przy ringu gr.VII(a ona jest w niedziele czy sobote)?:loveu:;)[/quote]

w niedziele