Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Jak bedzie tragicznie to najwyzej bede siedziala razem z psem w klatce,spora ma to mzoe sie zmiescimy oboje,na kolkach to bedzie latwy transport po wystawie:evil_lol::evil_lol::lol:

Ja też mam sporą klatke wrazie czego kojec, tylko bez kółek :-(

Posted

To psy pojda do twojej,a my wejdziemy do mojej zeby bylo mozna wozic wrazie czego:evil_lol::eviltong:U nas teraz etap -klatka to nie zło konieczne.I nawet chyba psu sie spodobała,z czego sie bardzo ciesze:multi:

Posted

Ja się pewnie wybiorę. Niestety bez psów bo moje 2 dziewczynki się nie nadają jak na razie na wystawy (jedno dziecko za małe, drugie nie w kondycji po szczeniorkach)
W sobotę pewnie spotkamy się na JH (o ile znajdę psa :P)
W niedzielę będę fotografować VII FCI i kibicować znajomym.

Gdyby ktoś potrzebował pomocy przy prezentacji pieska, to proszę o kontakt.

Posted

Havana, jeśli potrzebujesz psiaka na sobotę to uprzejmie służę swoim białasem :evil_lol: jesteśmy z Bydgoszczy, to będzie jego 2-ga wystawa (pierwsza, tydzień wcześniej w Rzeszowie) w szczeniakach. Dopiero zaczeliśmy ćwiczyć, nasze wypociny zamieściłam w "statyce" :lol:

Posted

owca napisał(a):
jesteśmy z Bydgoszczy, to będzie jego 2-ga wystawa (pierwsza, tydzień wcześniej w Rzeszowie) w szczeniakach. Dopiero zaczeliśmy ćwiczyć, nasze wypociny zamieściłam w "statyce" :lol:

Hehe, to dokładnie tak jak my ! :)

Posted

Mi chyba w niedzielę nie uda się być na wystawie, a wielka szkoda bo sami znajomi będą z którymi naprawdę chciałabym się spotkać.. :placz:
..więc jeśli ktoś potrzebował by pomoc w wystawieniu psiaka w sobotę, chętnie służę pomocą. ;)
Proszę tylko napisać na priv.

Posted

Sobota jeszcze stoi pod znakiem zapytania no szkoda mam nadzieje ze sie uda, a na niedziele jeszcze szukam psiaka na MP, bo młoda chyba jeszcze nie podoła takiemu wyzwaniu :)

Posted

Czy ktos moglby podejsc w sobote na ring gdzie beda wystawiane hovawarty i dowiedziec sie kto wygral? W sobote nie moge byc, a bardzo chcialabym wiedziec. Z gory dziekuje!
Kaya - jezeli znajdziesz psa na niedziele to mysle, ze sie spotkamy ;)

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Czy ktos moglby podejsc w sobote na ring gdzie beda wystawiane hovawarty i dowiedziec sie kto wygral? W sobote nie moge byc, a bardzo chcialabym wiedziec. Z gory dziekuje!
Kaya - jezeli znajdziesz psa na niedziele to mysle, ze sie spotkamy ;)

jeżeli skończy się podobnie do wyżłów weimarskich i węgierskich to mogę Tobie te wyniki spisać i wysłać

Posted

Darvin napisał(a):
jeżeli skończy się podobnie do wyżłów weimarskich i węgierskich to mogę Tobie te wyniki spisać i wysłać

Dziękuje! Jak już będzie wiadomo przy których ringach i o jakiej godzinie będą hovki dam znać!

Kaya napisał(a):
hovomaniaczka napewno sie spotkamy w niedziele wierze w to choćby poza tingiem :smile: A my zapraszamy pod ring Goldenów w niedziele ;-)

Postaram się dotrzeć pod ring Goldenów choćby na chwilę. Ja za to będę na Westach ;)

Posted

taaa dwa tygodnie, a ja pamietam jak mowilam miesiac i nadal tak mowie:evil_lol:. Coz trzeba wyprac i wyszykowac futra;). Trzymam kciuki za dogomaniakow i czekam na same super relacje, mam tez nadzieje, ze tez bede miala sie czym chwalic;)