figazmakiem Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 V Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych Bydgoszcz, 14-15.02.2009 SOBOTA - 14.02.2009 Grupa I - Psy pasterskie BEATA KLAWIŃSKA - Bouvier des Flandres, Owczarki belgijskie, Owczarki szetlandzkie, Owczarki szkockie, Welsh Corgi, inne rasy brytyjskie JERZY PRYWIŃSKI - Białe owczarki szwajcarskie, Owczarki australijskie, Polskie owczarki nizinne, Polskie owczarki podhalańskie, pozostałe rasy MIECZYSŁAW GATKOWSKI - Owczarki niemieckie Grupa II - Molosy, pinczery, sznaucery ZYGMUNT JAKUBOWSKI - pinczer śr. i min., szwajcarskie psy pasterskie, leonberger, shar pei MIROSLAV VACLAVIK (CZ) - bokser, bernardyn, hovawart, nowofundland, landseer, o.kaukaski, o.śr.azjat., pirenejski pies górski PIOTR KRÓL - buldog ang., sznaucery ROBERT BLUMMEL (A) - dog niemiecki, dog argent., bullmastiff, cane corso, doberman, czarny terier ros. ANDRZEJ SZUTKIEWICZ - dogo canario, dog z majorki, dog de bordeaux, anatolian, fila brasileiro, mastif ang., m.tybet., m.hiszp., m.neapolitański, rottweiler, tosa Grupa IX - Psy ozdobne i do towarzystwa OLGA DOLEJSOVA (CZ) - bichon frise, bolończyk, boston terrier, buldożek francuski, brabantczyk, cavalier king charles spaniel, king charles spaniel, chiński grzywacz, mops, shih tzu, terier tybetański MAGDALENA ŚWIĘTOŃ - chihuahua, chin japoński, pudle, spaniel kontynentalny miniaturowy, pozostałe NIEDZIELA - 15.02.2009 Grupa III - Teriery ZYGMUNT JAKUBOWSKI - teriery duże i średnie OLGA DOLEJSOVA (CZ) - teriery typu bull i małe MAGDALENA ŚWIĘTOŃ - Yorkshire Terrier, Australian Silky Terrier Grupa IV - Jamniki ANDRZEJ SZUTKIEWICZ Grupa V - Szpice i psy pierwotne ROBERT BLUMEL (A) - zaprzęgowe, akita japoński, akita amerykański MIROSLAV VACLAVIK (CZ) - pozostałe rasy Grupa VI - Psy gończe i posokowce ANDRZEJ BRABLETZ PIOTR KRÓL Grupa VII - Wyżły ANDRZEJ SZUTKIEWICZ Grupa VIII - Płochacze, retrievery MIROSLAV VACLAVIK (CZ) - pozostałe rasy HALINA KLIMASZEWSKA - labradory Grupa X - Charty ALEKSANDER WASZKOWSKI Konkurs Młody Prezenter sobota - PIOTR KRÓL niedziela - ZYGMUNT JAKUBOWSKI Zgłoszenia do: 30.01.2009 r. - za pierwszego psa (z katalogiem) - 70zł - za każdego następnego (bez katalogu) - 60zł - klasa szczeniąt - 35zł - psy z tytułem Int.Champ. - 35zł - klasa weteranów (bez katalogu) - bezpłatnie - rasy polskie (bez katalogu) - bezpłatnie - konkurs Młody Prezenter (bez katalogu) - 10zł/dzień Związek Kynologiczny Oddział Bydgoszcz, psy, szczeniaki - V Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych Bydgoszcz, 14-15.02.2009 Quote
Kaya Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Na 90% będę w 2 dni na 100% w niedziele :cool3: Chociaż sędzina mnie nie przekonuje no cuż zobaczymy najwyżej jako widz. :roll: Quote
panienkabubu Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 SZkoda, że tak daleko, bo bym pojechała :cool3: Quote
KaRa_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 W tym roku sobie odpuszczam tą wystawę gdyż wynajmują takie hale,że ludzie chodzą po sobie dosłownie:shake: zero miejsca, ring 2na 4:shake: Quote
Biutka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 My pewnie będziemy- jak co roku :razz: Fajny sędzia sędziuje MP :cool3: Tylko może nie koniecznie staffika będe wystawiać, tylko asta. Zobaczy się jeszcze przecież jeszcze tyyle czasu :placz: Quote
panienkabubu Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Informacje i posty o sędzinie Oldze Dolejsowej przeniosłam Tutaj Quote
Pieseczkowo Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dzięki.Super,ale już i tak wiem mniej więcej co i jak,ale może jeszcze ktoś napisze.;) Quote
Kaya Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Biutka napisał(a):My pewnie będziemy- jak co roku :razz: Fajny sędzia sędziuje MP :cool3: Tylko może nie koniecznie staffika będe wystawiać, tylko asta. Zobaczy się jeszcze przecież jeszcze tyyle czasu :placz: Nie byłam jeszcze u p. Jakubowskiego kieyś musi byc ten 1 raz :P Quote
Musiałek Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 a czy ktos wie gdzie bedzie odbywac sie ta wystawa ?? Quote
Paatrycja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Prawdopodobnie przylecę aby ukończyć championat z `moją` sznaucerką. :razz: Quote
Kaya Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Musiałek napisał(a):a czy ktos wie gdzie bedzie odbywac sie ta wystawa ?? Hale Stadionu ZAWISZA w Bydgoszczy, ul.Gdańska 163 Quote
Musiałek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kaya napisał(a):Hale Stadionu ZAWISZA w Bydgoszczy, ul.Gdańska 163 proszę pouczcie mnie bylam 3 lata temu w jakis okropnych małych smierdzacych halach i chyba to najgorsza wystawa i warunki na wystawie jakie mojew oczy widziały - ponoc w zeszłym roku ta wystawa odbywała się w Toruniu ponieważ jakieś hale się zawaliły czy to w tych samych halach ?? czy inne miejsce ?? Quote
Gonia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 W ubiegłym roku wystawa była w Toruniu,bo na Zawiszy w Bydgoszczy był remont.Tak więc wystawa tam gdzie była w ubiegłych latach. Quote
Patka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 mhyy myślałam ze zrobią znów w Toruniu ;) ciekawe czy Zawiszy coś ten remont pomógł .... bo jak nie będzie beznadziejnie :p Quote
Pieseczkowo Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jezu nie straszcie mnie.Ja tu kurde szykuję sie ze bedzie dobrze bo z psem rozpoczynam od nije rok 2009 a wy mi tu z halami.Ja mam białego psa,więc musi byc ładnie i czysto.A ciepło chociaż było?:eviltong::lol: A jezli będzie kiiepsko,to trzeba będzie zwołać Dogomańską ekipe,klapnąć gdzieś i miłą pogaduchą zapomnieć o tym warunkach.;) Quote
M&S Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ja byłam w 2007 na walentynkowej i czegos takiego jeszcze nie widziałam:crazyeye:miejsce nie nadaje się, moim zdaniem, na wystawy....chyba że się naprawili, ale ja do Bydgoszczy się nie wybieram:cool3: Quote
Musiałek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ja bylam w 2006 roku i powiedziałam sobie zyby nawet siedziował "super ktoś" to moich psów na takie miejsca narazac nie bede!! - dlatego od tamtej tam nie byłam. ale ponoc w zeszym roku byla w toruniu i było całkiem fajnie ;) Quote
Kaya Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja zamierzam przyjechać z psem i zając dobre miejsce rozlozyc klatke zeby po nim nikt nie deptał i jakoś przeżyć do końca zobaczymy :) Quote
Biutka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kaya, a będziesz w uczestniczyła w JH? :razz: W tamtym roku były zbyt wąskie ringi. Ale nagrody SUPER! :p Quote
Agasia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Na Zawiszy jest teraz duza, nowa hala sportowa, ale... watpie zeby dopuscili tam psy. Bylam tam ostatnio na wystawie kotow i obydwala sie ona w tych malych pomieszczeniach - gdzie kiedys (ja bodajze bylam w 2005) walentynkowa Quote
Biutka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Hmm... Koty to małe stworzenia. To jakoś wystawcy kotów powinni się pogodzić. Nie możliwe żeby w małych pomieszczeniach były takie psy np. taki Dog Niemiecki?:crazyeye: O Gasz... Quote
Patka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ale ponoc w zeszym roku byla w toruniu i było całkiem fajnie ;-) bo te hale w Toruniu sa super !! Na Zawiszy jest teraz duza, nowa hala sportowa, ale... wątpię zeby dopuscili tam psy. nigdy tego nie zrozumiem ... zanim zgłoszę zadzwonię do oddziału i sie zapytam ... nie zrobie tego mojej suczy ... Quote
Biutka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jakbyś już zadzwoniła byś napisała tutaj na dogo co ci powiedzieli?? :razz: Quote
M&S Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kaya napisał(a):Ja zamierzam przyjechać z psem i zając dobre miejsce rozlozyc klatke zeby po nim nikt nie deptał i jakoś przeżyć do końca zobaczymy :) ....ale tam nie ma "dobrych" miejsc:cool3: Quote
Biutka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dla mnie zawsze ta wystawa fajna była i będzie. Może będzie na tej nowej hali. Skąd wiecie ;) Quote
Recommended Posts