Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

V Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych Bydgoszcz, 14-15.02.2009

SOBOTA - 14.02.2009

Grupa I - Psy pasterskie

BEATA KLAWIŃSKA
- Bouvier des Flandres, Owczarki belgijskie, Owczarki szetlandzkie, Owczarki szkockie, Welsh Corgi, inne rasy brytyjskie

JERZY PRYWIŃSKI
- Białe owczarki szwajcarskie, Owczarki australijskie, Polskie owczarki nizinne, Polskie owczarki podhalańskie, pozostałe rasy

MIECZYSŁAW GATKOWSKI
- Owczarki niemieckie

Grupa II - Molosy, pinczery, sznaucery

ZYGMUNT JAKUBOWSKI
- pinczer śr. i min., szwajcarskie psy pasterskie, leonberger, shar pei

MIROSLAV VACLAVIK (CZ)
- bokser, bernardyn, hovawart, nowofundland, landseer, o.kaukaski, o.śr.azjat., pirenejski pies górski

PIOTR KRÓL
- buldog ang., sznaucery

ROBERT BLUMMEL (A)
- dog niemiecki, dog argent., bullmastiff, cane corso, doberman, czarny terier ros.

ANDRZEJ SZUTKIEWICZ
- dogo canario, dog z majorki, dog de bordeaux, anatolian, fila brasileiro, mastif ang., m.tybet., m.hiszp., m.neapolitański, rottweiler, tosa

Grupa IX - Psy ozdobne i do towarzystwa

OLGA DOLEJSOVA (CZ)
- bichon frise, bolończyk, boston terrier, buldożek francuski, brabantczyk, cavalier king charles spaniel, king charles spaniel, chiński grzywacz, mops, shih tzu, terier tybetański

MAGDALENA ŚWIĘTOŃ
- chihuahua, chin japoński, pudle, spaniel kontynentalny miniaturowy, pozostałe

NIEDZIELA - 15.02.2009

Grupa III - Teriery

ZYGMUNT JAKUBOWSKI
- teriery duże i średnie

OLGA DOLEJSOVA (CZ)
- teriery typu bull i małe

MAGDALENA ŚWIĘTOŃ
- Yorkshire Terrier, Australian Silky Terrier

Grupa IV - Jamniki

ANDRZEJ SZUTKIEWICZ

Grupa V - Szpice i psy pierwotne

ROBERT BLUMEL (A)
- zaprzęgowe, akita japoński, akita amerykański

MIROSLAV VACLAVIK (CZ)
- pozostałe rasy

Grupa VI - Psy gończe i posokowce

ANDRZEJ BRABLETZ
PIOTR KRÓL

Grupa VII - Wyżły

ANDRZEJ SZUTKIEWICZ

Grupa VIII - Płochacze, retrievery

MIROSLAV VACLAVIK (CZ)
- pozostałe rasy

HALINA KLIMASZEWSKA
- labradory

Grupa X - Charty

ALEKSANDER WASZKOWSKI

Konkurs Młody Prezenter
sobota - PIOTR KRÓL
niedziela - ZYGMUNT JAKUBOWSKI

Zgłoszenia do: 30.01.2009 r.
- za pierwszego psa (z katalogiem) - 70zł
- za każdego następnego (bez katalogu) - 60zł
- klasa szczeniąt - 35zł
- psy z tytułem Int.Champ. - 35zł
- klasa weteranów (bez katalogu) - bezpłatnie
- rasy polskie (bez katalogu) - bezpłatnie
- konkurs Młody Prezenter (bez katalogu) - 10zł/dzień

Związek Kynologiczny Oddział Bydgoszcz, psy, szczeniaki - V Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych Bydgoszcz, 14-15.02.2009

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My pewnie będziemy- jak co roku :razz: Fajny sędzia sędziuje MP :cool3: Tylko może nie koniecznie staffika będe wystawiać, tylko asta. Zobaczy się jeszcze przecież jeszcze tyyle czasu :placz:

Posted

Biutka napisał(a):
My pewnie będziemy- jak co roku :razz: Fajny sędzia sędziuje MP :cool3: Tylko może nie koniecznie staffika będe wystawiać, tylko asta. Zobaczy się jeszcze przecież jeszcze tyyle czasu :placz:

Nie byłam jeszcze u p. Jakubowskiego kieyś musi byc ten 1 raz :P

Posted

Kaya napisał(a):
Hale Stadionu ZAWISZA w Bydgoszczy, ul.Gdańska 163

proszę pouczcie mnie

bylam 3 lata temu w jakis okropnych małych smierdzacych halach i chyba to najgorsza wystawa i warunki na wystawie jakie mojew oczy widziały -

ponoc w zeszłym roku ta wystawa odbywała się w Toruniu ponieważ jakieś hale się zawaliły

czy to w tych samych halach ?? czy inne miejsce ??

Posted

Jezu nie straszcie mnie.Ja tu kurde szykuję sie ze bedzie dobrze bo z psem rozpoczynam od nije rok 2009 a wy mi tu z halami.Ja mam białego psa,więc musi byc ładnie i czysto.A ciepło chociaż było?:eviltong::lol:

A jezli będzie kiiepsko,to trzeba będzie zwołać Dogomańską ekipe,klapnąć gdzieś i miłą pogaduchą zapomnieć o tym warunkach.;)

Posted

ja byłam w 2007 na walentynkowej i czegos takiego jeszcze nie widziałam:crazyeye:miejsce nie nadaje się, moim zdaniem, na wystawy....chyba że się naprawili, ale ja do Bydgoszczy się nie wybieram:cool3:

Posted

ja bylam w 2006 roku i powiedziałam sobie zyby nawet siedziował "super ktoś" to moich psów na takie miejsca narazac nie bede!! - dlatego od tamtej tam nie byłam.

ale ponoc w zeszym roku byla w toruniu i było całkiem fajnie ;)

Posted

Na Zawiszy jest teraz duza, nowa hala sportowa, ale... watpie zeby dopuscili tam psy. Bylam tam ostatnio na wystawie kotow i obydwala sie ona w tych malych pomieszczeniach - gdzie kiedys (ja bodajze bylam w 2005) walentynkowa

Posted

Hmm... Koty to małe stworzenia. To jakoś wystawcy kotów powinni się pogodzić. Nie możliwe żeby w małych pomieszczeniach były takie psy np. taki Dog Niemiecki?:crazyeye: O Gasz...

Posted

ale ponoc w zeszym roku byla w toruniu i było całkiem fajnie ;-)
bo te hale w Toruniu sa super !!

Na Zawiszy jest teraz duza, nowa hala sportowa, ale... wątpię zeby dopuscili tam psy.

nigdy tego nie zrozumiem ... zanim zgłoszę zadzwonię do oddziału i sie zapytam ... nie zrobie tego mojej suczy ...

Posted

Kaya napisał(a):
Ja zamierzam przyjechać z psem i zając dobre miejsce rozlozyc klatke zeby po nim nikt nie deptał i jakoś przeżyć do końca zobaczymy :)

....ale tam nie ma "dobrych" miejsc:cool3: