invictus hilaritas Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Niestety zero zainteresowania psiakiem :(
Ziutka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [CENTER]Tango pilnie potrzebuje pomocy finansowej !!!! :modla::modla::modla: [/CENTER]
reksio7 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Tango w górę, muszę sie w końcu zebrać i wysłać te książki
mathiasmezler Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Tangus Senior przelal alimenty na Juniora na to samo konto, co wczesniej:]
ediiiii Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 mathiasmezler napisał(a):Tangus Senior przelal alimenty na Juniora na to samo konto, co wczesniej:] alimenty dostane :cool3: ale i tak Ciapaty intensywnie domu szuka. Pomóżcie go ogłaszać, bo marnie to widzę. Utrzymuję go sama i nie stać mnie (mając inne psy) na takie poświęcenia. Dalej nie dam rady. I jeśli Ciapaty nie będzie miał deklaracji wpłat na utrzymanie wróci do schronu.:placz: Co mam zrobić, żebyście w końcu uświadomili sobie że nie żartuję? Przywiązać go do drzewa w lesie? Bo widzę, że tylko w takich sytuacjach się "zbieracie"... a jak pies jest już zabrany to macie w doooopie, bo ...jakoś to będzie. Żałosna jest ta obłudna chęć pomocy zwłaszcza na Dogomanii...zrób, pomóż, my będziemy. A potem zostajemy sami. Ja i On. Tylko takich On (ych) mamy kilka i przypominam, że ja Bulterierami się zajmuję a Ciapek to przypadek. I dobrze, że go zabraliśmy bo w schronie jego depresja by się pogłębiała, a tak ma szansę na życie... cudowne. Tylko co z tego, jak oprócz Nas nikt o to jego cudowne życie nie chce zadbać. 300zł miesięcznie to nie jest dużo. Wystarczy że kilka osób zadeklaruje wpłaty!!!
mathiasmezler Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ja deklaruje sie ze bede co miesiac w polowie miesiaca przesylal min tyle co ostatnio:)
luka1 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 to dziwne - Tango ciagle ma obserwatora na allegro , ale nikt nie dzwoni ani nie pisze. :-(
iwlajn Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ja też mogę dorzucić się do utrzymania Tango - 50 zł co miesiąc. Ale kasa pójdzie dopiero 4 maja.
ediiiii Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 niestety nie. Dziekuję za kolejne alimenty na Tangusia. Jedna osoba pomaga mi w utrzymaniu :-(
reksio7 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Mam wysłać do invictus hilaritas książki na bazarek dla Tango. Ediii a moze ktos bedzie z Was jechał do Łodzi, mogła bym więcej szpargałów znaleźć. Paczka bedzię ciężka i droga, szkoda kase dawać na poczte, wolała bym ja wpłacić na jekiegoś psiorka.
Recommended Posts