Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mathiasmezler napisał(a):
Tangus Senior przelal alimenty na Juniora na to samo konto, co wczesniej:]

alimenty dostane :cool3:

ale i tak Ciapaty intensywnie domu szuka. Pomóżcie go ogłaszać, bo marnie to widzę. Utrzymuję go sama i nie stać mnie (mając inne psy) na takie poświęcenia. Dalej nie dam rady. I jeśli Ciapaty nie będzie miał deklaracji wpłat na utrzymanie wróci do schronu.:placz:
Co mam zrobić, żebyście w końcu uświadomili sobie że nie żartuję? Przywiązać go do drzewa w lesie?
Bo widzę, że tylko w takich sytuacjach się "zbieracie"... a jak pies jest już zabrany to macie w doooopie, bo ...jakoś to będzie.

Żałosna jest ta obłudna chęć pomocy zwłaszcza na Dogomanii...zrób, pomóż, my będziemy. A potem zostajemy sami. Ja i On. Tylko takich On (ych) mamy kilka i przypominam, że ja Bulterierami się zajmuję a Ciapek to przypadek. I dobrze, że go zabraliśmy bo w schronie jego depresja by się pogłębiała, a tak ma szansę na życie... cudowne. Tylko co z tego, jak oprócz Nas nikt o to jego cudowne życie nie chce zadbać. 300zł miesięcznie to nie jest dużo. Wystarczy że kilka osób zadeklaruje wpłaty!!!

Posted

Mam wysłać do invictus hilaritas książki na bazarek dla Tango. Ediii a moze ktos bedzie z Was jechał do Łodzi, mogła bym więcej szpargałów znaleźć. Paczka bedzię ciężka i droga, szkoda kase dawać na poczte, wolała bym ja wpłacić na jekiegoś psiorka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...