invictus hilaritas Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ogłoszenia: R��ne Zwierz�ta - GDA�SK, GDYNIA, SOPOT - Og�oszenia Tr�jmiasto. http://www.zywiecczyzna.pl/gielda.php www.zx.pl - Og�oszenia Bezp�atne Og�oszenia Zwierz�ta Psy koty p�azy gady ptaki gryzonie konie Viva! Walczymy o konie i inne zwierz�ta : Tablica og�osze� weterynarz :-: Lecznica Ma�ych Zwierz�t :-: Zbigniew Mozga Ogłoszenia - Tango- ja pies nic nie zawiniłem.. Tango- ja pies nic nie zawiniłem.. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Darmowe og�oszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, �wiat: Warszawa http://ogloszenia.yellowpages.pl/ Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Nr referencyjny ogłoszenia Tango- ja pies nic nie zawiniłem.. na : 116989625 Og�oszenia bezp�atne,og�oszenia turystyka -domy,grunty,dzia�ki,dzialki,motoryzacyjne,darmowe,pilne,pracy,kupna i sprzeda�y CentrumOfert.pl - Darmowe Og�oszenia - Psy Darmowe Og�oszenia - Serwis Darmowe Og�oszenia drobne dla ka�dego. Darmowe og�oszenia to najlepszy spos�b na reklam�! Karma dla psa BONO, karma dla kota PETTY. WITAMY. Karma dla psa, karma dla ps�w, karmy, karm, bono, ksk, psy, pies, kot, koty, od�ywianie zwierz�t, psie, kocie, kynologia, petty, karmienie psa, karmienie kota, karma sucha, konserwa mi�sna, konserwy m Autogielda.pl - Og�oszenia motoryzacyjne, nieruchomo�ci, oferty pracy, turystyka. Sprzedam - Kupi� - Zamieni�. Samochody, motocykle, mieszkania, domy Kazimierz Dolny. Dzia�ki, samochody, praca kupi�, sprzedam, zamieni�. Og�oszenia, anonse, lublin. Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki. Najtańszy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie.
nika28 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 invictus hilaritas napisał(a):Co ciotki nie zaglądają do Tanga? Ja zaglądam ;)
luka1 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 coś się psisko zasiedziało, ciotki też gdzieś wywiał - wiosna widać, wiosna
Ziutka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ediiiii napisał(a):Ciapaty - choć z ciocią :painting: To teraz na poranny spacer ze mną ;)
ediiiii Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 zbieramy na hotel Ciapatego - dług rośnie. Sama nie podołam
invictus hilaritas Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Edyta napisz dokładnie ile jest długu a ile jest wpłat.. Może to coś da..
ediiiii Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 dług u Magdy to już ok 400zł. Nie bardzo mam ochotę świecić przed nią oczami. Za chwilę stanie się tak, że nie będę miała innego wyjścia jak zwrócić go do schronu... tym bardziej, że nikt poza nami się nim nie interesuje, a trochę buli pod opieką mamy :-(
invictus hilaritas Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Co tu zrobić.. Powoli zaczyna mi brakowac fantów na zwierzaki.. Czy ktoś coś ma ciekawego?
reksio7 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 HHmmm coś by sie znalazło na bazarek ale spora odległość do WAS. A książki harlequiny poszły by na bazarku?
invictus hilaritas Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Nie trzeba nam ksiazek wysylac :D mozesz sama wystawic na bazarku a pieniadze ludzie beda wplacac do Edyty :)
invictus hilaritas Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Zrób na wzór np tego: http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-ocieplane-czarne-kozaczki-na-bulteriery-w-potrzebie-14-04-09-a-134319/ Napisz dla kogo jest ten bazarek. ile będzie trwał, jaka jest cena wywołąwcza ksiązki, podaj cenę wywoławczą stan ksiązki, opis ksiązki i zdjęcia wstaw :)
invictus hilaritas Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Podnosze chłopaka.. Coś wszyscy o nim zapomnieli.. Nikt nawet nie dzwoni w sprawie jego adopcji :(
ediiiii Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 jak nie uzbieramy kasy na Ciapka, będę zmuszona odwieść go do schronu. Nie stać mnie na jego finansowanie Chłopak jest gotowy do adopcji, ale widzę, że nawet się nikomu nie chce robić mu ogłoszeń.. Szkoda zbierzmy się, bo będzie musiał wrócić :shake:
mathiasmezler Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Zrobimy mu znow z kasia ogloszenie na allegro - jakos na dniach:)
invictus hilaritas Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 On allegro ma i poogłaszałam go troszkę, ale na innych stronach internetowych gdyby ktoś mógł poogłaszać to byłybyśmy wdzięczne.. Bazarki też by sie przydały.. Ja juz prawie nie mam fantów a bulterierów troszkę mamy pod opieką..
iwlajn Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dałam ogłoszenie o Ciapku do "Gazety Wyborczej". Muszą je tylko zaakceptować.
reksio7 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 invictus hilaritas napisał(a):On allegro ma i poogłaszałam go troszkę, ale na innych stronach internetowych gdyby ktoś mógł poogłaszać to byłybyśmy wdzięczne.. Bazarki też by sie przydały.. Ja juz prawie nie mam fantów a bulterierów troszkę mamy pod opieką.. Mam wielką słabość do tego psiaka, bo wygląda na pysiu jak mój zmarły reksiu. Nie będę sie podejmowała robienia bazarku, bo nie wiem czy dam radę zrobic to poprawnie ale mogę wysłać do Ciebie książki harlequin, może znajdą się jakieś romantyczki i coś kupią.Mogę poszperać, może znajdzie sie cos jeszcze. Książki są używane ale całe wieć moze chociaż po 1zł można by je sprzedać
Recommended Posts