Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia:
R��ne Zwierz�ta - GDA�SK, GDYNIA, SOPOT - Og�oszenia Tr�jmiasto.

http://www.zywiecczyzna.pl/gielda.php

www.zx.pl - Og�oszenia Bezp�atne

Og�oszenia Zwierz�ta Psy koty p�azy gady ptaki gryzonie konie

Viva! Walczymy o konie i inne zwierz�ta : Tablica og�osze�

weterynarz :-: Lecznica Ma�ych Zwierz�t :-: Zbigniew Mozga

Ogłoszenia - Tango- ja pies nic nie zawiniłem..

Tango- ja pies nic nie zawiniłem.. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Darmowe og�oszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, �wiat: Warszawa

http://ogloszenia.yellowpages.pl/

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Nr referencyjny ogłoszenia Tango- ja pies nic nie zawiniłem.. na : 116989625

Og�oszenia bezp�atne,og�oszenia turystyka -domy,grunty,dzia�ki,dzialki,motoryzacyjne,darmowe,pilne,pracy,kupna i sprzeda�y

CentrumOfert.pl - Darmowe Og�oszenia - Psy

Darmowe Og�oszenia - Serwis Darmowe Og�oszenia drobne dla ka�dego. Darmowe og�oszenia to najlepszy spos�b na reklam�!

Karma dla psa BONO, karma dla kota PETTY. WITAMY. Karma dla psa, karma dla ps�w, karmy, karm, bono, ksk, psy, pies, kot, koty, od�ywianie zwierz�t, psie, kocie, kynologia, petty, karmienie psa, karmienie kota, karma sucha, konserwa mi�sna, konserwy m

Autogielda.pl - Og�oszenia motoryzacyjne, nieruchomo�ci, oferty pracy, turystyka. Sprzedam - Kupi� - Zamieni�. Samochody, motocykle, mieszkania, domy

Kazimierz Dolny. Dzia�ki, samochody, praca kupi�, sprzedam, zamieni�. Og�oszenia, anonse, lublin.

Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki. Najtańszy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie.

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dług u Magdy to już ok 400zł. Nie bardzo mam ochotę świecić przed nią oczami. Za chwilę stanie się tak, że nie będę miała innego wyjścia jak zwrócić go do schronu...

tym bardziej, że nikt poza nami się nim nie interesuje, a trochę buli pod opieką mamy

:-(

Posted

jak nie uzbieramy kasy na Ciapka, będę zmuszona odwieść go do schronu.
Nie stać mnie na jego finansowanie

Chłopak jest gotowy do adopcji, ale widzę, że nawet się nikomu nie chce robić mu ogłoszeń..

Szkoda

zbierzmy się, bo będzie musiał wrócić :shake:

Posted

On allegro ma i poogłaszałam go troszkę, ale na innych stronach internetowych gdyby ktoś mógł poogłaszać to byłybyśmy wdzięczne.. Bazarki też by sie przydały.. Ja juz prawie nie mam fantów a bulterierów troszkę mamy pod opieką..

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
On allegro ma i poogłaszałam go troszkę, ale na innych stronach internetowych gdyby ktoś mógł poogłaszać to byłybyśmy wdzięczne.. Bazarki też by sie przydały.. Ja juz prawie nie mam fantów a bulterierów troszkę mamy pod opieką..

Mam wielką słabość do tego psiaka, bo wygląda na pysiu jak mój zmarły reksiu.
Nie będę sie podejmowała robienia bazarku, bo nie wiem czy dam radę zrobic to poprawnie ale mogę wysłać do Ciebie książki harlequin, może znajdą się jakieś romantyczki i coś kupią.Mogę poszperać, może znajdzie sie cos jeszcze.
Książki są używane ale całe wieć moze chociaż po 1zł można by je sprzedać

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...