Rinuś Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 a_niusia napisał(a):ale to wcale nie zmienia faktu, ze jak tylko odwroce wzrok, odezwe sie do drugiego psa, schyle sie, zeby sprzatnac kupe, to WYPRUWA DO CHATY JAK SZALONA:))) zaaprzeczasz sama sobie momentami, nie pozwalasz jej, ale i tak Ci wypruwa, chyba nie rośnie trzeci idealny piesek :-( Quote
a_niusia Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Rinuś napisał(a):zaaprzeczasz sama sobie momentami, nie pozwalasz jej, ale i tak Ci wypruwa, chyba nie rośnie trzeci idealny piesek :-( ten piesek ma niecale 3 miesiace. kuuurde jakos tak za oczywiste wydawalo mi sie, ze szczenieta w tym wieku nie wszystko jeszcze umieja, wiedza i nie wszystko im jeszcze wychodzi... w ktorym momencie sama sobie zaprzeczam? Quote
motyleqq Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Rinuś napisał(a):zaaprzeczasz sama sobie momentami, nie pozwalasz jej, ale i tak Ci wypruwa, chyba nie rośnie trzeci idealny piesek :-( a wpadło Ci do głowy, że SZCZENIACZEK jest w trakcie nauki? Quote
Rinuś Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 a_niusia napisał(a):ten piesek ma niecale 3 miesiace. kuuurde jakos tak za oczywiste wydawalo mi sie, ze szczenieta w tym wieku nie wszystko jeszcze umieja, wiedza i nie wszystko im jeszcze wychodzi... w ktorym momencie sama sobie zaprzeczam? Że najpierw piszesz, że jej nie pozwalasz i nie ucieka, po czym piszesz, że Ci ucieka i tak. motyleqq napisał(a):a wpadło Ci do głowy, że SZCZENIACZEK jest w trakcie nauki? no przy innych szczeniaczkach wpadło, ale skoro aniusi pieski sa idealne to jakoś tak nie wpadło, że ten się jeszcze uczy :-( Po za tym to pies z rosyjskiej hodowli więc powinien się urodzić nauczony :diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 motyleqq napisał(a):a wpadło Ci do głowy, że SZCZENIACZEK jest w trakcie nauki? Ty masz 2letniego szczeniaczka ,który jest nadal w trakcie nauki PODSTAW. Quote
motyleqq Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Rinuś napisał(a): no przy innych szczeniaczkach wpadło, ale skoro aniusi pieski sa idealne to jakoś tak nie wpadło, że ten się jeszcze uczy :-( Po za tym to pies z rosyjskiej hodowli więc powinien się urodzić nauczony :diabloti: niestety wbrew temu co niektórzy sądzą, nawet pieski aniusi muszą się nauczyć, nie rodzą się idealne :cool3: Quote
Aleks89 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 :loveu::loveu:Liziu liziu liziu chlip chlip :lol: Quote
a_niusia Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Rinuś napisał(a):Że najpierw piszesz, że jej nie pozwalasz i nie ucieka, po czym piszesz, że Ci ucieka i tak. no przy innych szczeniaczkach wpadło, ale skoro aniusi pieski sa idealne to jakoś tak nie wpadło, że ten się jeszcze uczy :-( Po za tym to pies z rosyjskiej hodowli więc powinien się urodzić nauczony :diabloti: wiesz co?? wysokim iq sie nie popisujesz w tym momenci, wiec sobie daruj juz na wstepie:)))) Aleks89 napisał(a):Ty masz 2letniego szczeniaczka ,który jest nadal w trakcie nauki PODSTAW. ale Rinus napisala o moim szczeniaku, a gretka ma 2,5 miesiaca... Quote
klaki91 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Żenada, gdzie nie wejdę tam jedziecie a_niusi. Po co te prowokowanie sprzeczek Rinuś? Nudzi ci się to idź sobie na spacer z psem Quote
motyleqq Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 a_niusia napisał(a): ale Rinus napisala o moim szczeniaku, a gretka ma 2,5 miesiaca... noo ale to było do mnie, bo Olek wie wszystko o moich psach(zwłaszcza o Etnie), których nawet na oczy nie widział Quote
motyleqq Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Aleks89 napisał(a):Ale umiem czytać i pytać ludzi :loveu: czytać może umiesz, ale Twoja umiejętność wyciągania wniosków jest nieco słaba ;) ale jak już wczoraj powiedziałam, średnio mnie Twoje zdanie obchodzi Quote
Rinuś Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Ja niestety z pieskiem na spacer nie wyjdę, bo jestem w pracy :-( ale mój idealny Tż właśnie z nim jest :multi: Tak to jest, jak się przesadnie chwali to potem to się ciąąąąąągnie i ciąąąąąągnie :razz: Quote
klaki91 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 To do roboty a nie na dogo siedzisz ;) chyba że aż tak nudno Quote
Kateczka Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 sprawdziłam sobie te wyszukiwarki ras :D tak z ciekawosci :) i w jednej mi wyszło Husky i shar pei a w innej doberman i mastif tybetański :D Quote
a_niusia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Kateczka napisał(a):sprawdziłam sobie te wyszukiwarki ras :D tak z ciekawosci :) i w jednej mi wyszło Husky i shar pei a w innej doberman i mastif tybetański :D mi zawsze wychodzi to, co mam w chacie, gdyz odpowiadam tendencyjnie:))) Quote
motyleqq Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 też sobie zrobiłam teścik i wyszło mi m.in JRT, PRT, sheltie i boston, więc nieco się zgadza, bo myślałam o tych psach ;) Quote
Kateczka Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 a mi nie wychodzi akita chocbym nie wiem co robiła...może nie mają jej w spisie :P chyba musze pozbyc sie swoich psów:diabloti: ja tż kiedyś myslałam o dobku i tybetanie...ale na pewno nie pod katem odpowiedzi, które dałam :P w każdym razie muszę mieć chyba rasy "trudniejsze" bo zaden pies chętny do współpracy (wg standardów) mi nie wyszedł :P Quote
Rinuś Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Kateczka napisał(a):a mi nie wychodzi akita chocbym nie wiem co robiła...może nie mają jej w spisie :P chyba musze pozbyc sie swoich psów:diabloti: ja tż kiedyś myslałam o dobku i tybetanie...ale na pewno nie pod katem odpowiedzi, które dałam :P w każdym razie muszę mieć chyba rasy "trudniejsze" bo zaden pies chętny do współpracy (wg standardów) mi nie wyszedł :P mi nie wychodzi Labrador więc spoko :eviltong: za to mam amstaffa, bulteriera, grzywka, BC, weimar i airedale terier, bo robiłam 2 razy test z nadzieją na labradora :evil_lol: Quote
rika Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 A mi nie wyszedł grzywek, a robiłam kilka razy :shake: wychodzi maltan, pekin i chow chow- 'nabycia' żadnego z nich bym nigdy nie rozważała :roll: Quote
Luzia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Gdzie znajdę taki teścik? Ciekawa jestem co mi by wyszło :lol: Quote
Okamia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Rinuś napisał(a):mi nie wychodzi Labrador więc spoko :eviltong: za to mam amstaffa, bulteriera, grzywka, BC, weimar i airedale terier, bo robiłam 2 razy test z nadzieją na labradora :evil_lol: Ja miałam ACD, Kaukaza i shar peia... Z czego ACD faktycznie w przyszłości może się pojawić w moim domu :evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Mi tybetan nigdy nie wyszedł :-( Bosze, co leży koło mnie! Oooo nie! Zrobiłam największy błąd życia :evil_lol: Quote
Olson Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 a_niusia napisał(a):mi zawsze wychodzi to, co mam w chacie, gdyz odpowiadam tendencyjnie:))) dokładnie. :) w ten sposób zawsze mi wychodzi CTR. :eviltong: Quote
Obama Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 A mnie w przeglądarce wyszło amstaff,bulterier i sharpei. No i się zgadza:loveu: Quote
Recommended Posts