Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a_niusia napisał(a):
ale to wcale nie zmienia faktu, ze jak tylko odwroce wzrok, odezwe sie do drugiego psa, schyle sie, zeby sprzatnac kupe, to WYPRUWA DO CHATY JAK SZALONA:)))

zaaprzeczasz sama sobie momentami, nie pozwalasz jej, ale i tak Ci wypruwa, chyba nie rośnie trzeci idealny piesek :-(

Posted

Rinuś napisał(a):
zaaprzeczasz sama sobie momentami, nie pozwalasz jej, ale i tak Ci wypruwa, chyba nie rośnie trzeci idealny piesek :-(

ten piesek ma niecale 3 miesiace. kuuurde jakos tak za oczywiste wydawalo mi sie, ze szczenieta w tym wieku nie wszystko jeszcze umieja, wiedza i nie wszystko im jeszcze wychodzi...

w ktorym momencie sama sobie zaprzeczam?

Posted

Rinuś napisał(a):

a wpadło Ci do głowy, że SZCZENIACZEK jest w trakcie nauki?

Posted

a_niusia napisał(a):
ten piesek ma niecale 3 miesiace. kuuurde jakos tak za oczywiste wydawalo mi sie, ze szczenieta w tym wieku nie wszystko jeszcze umieja, wiedza i nie wszystko im jeszcze wychodzi...

w ktorym momencie sama sobie zaprzeczam?

Że najpierw piszesz, że jej nie pozwalasz i nie ucieka, po czym piszesz, że Ci ucieka i tak.
motyleqq napisał(a):

no przy innych szczeniaczkach wpadło, ale skoro aniusi pieski sa idealne to jakoś tak nie wpadło, że ten się jeszcze uczy :-( Po za tym to pies z rosyjskiej hodowli więc powinien się urodzić nauczony :diabloti:

Posted

motyleqq napisał(a):

Ty masz 2letniego szczeniaczka ,który jest nadal w trakcie nauki PODSTAW.

Posted

Rinuś napisał(a):

no przy innych szczeniaczkach wpadło, ale skoro aniusi pieski sa idealne to jakoś tak nie wpadło, że ten się jeszcze uczy :-( Po za tym to pies z rosyjskiej hodowli więc powinien się urodzić nauczony :diabloti:

niestety wbrew temu co niektórzy sądzą, nawet pieski aniusi muszą się nauczyć, nie rodzą się idealne :cool3:

Posted

Rinuś napisał(a):
Że najpierw piszesz, że jej nie pozwalasz i nie ucieka, po czym piszesz, że Ci ucieka i tak.

wiesz co??

wysokim iq sie nie popisujesz w tym momenci, wiec sobie daruj juz na wstepie:))))

Aleks89 napisał(a):
Ty masz 2letniego szczeniaczka ,który jest nadal w trakcie nauki PODSTAW.

ale Rinus napisala o moim szczeniaku, a gretka ma 2,5 miesiaca...

Posted

a_niusia napisał(a):

ale Rinus napisala o moim szczeniaku, a gretka ma 2,5 miesiaca...

noo ale to było do mnie, bo Olek wie wszystko o moich psach(zwłaszcza o Etnie), których nawet na oczy nie widział

Posted

Aleks89 napisał(a):
Ale umiem czytać i pytać ludzi :loveu:

czytać może umiesz, ale Twoja umiejętność wyciągania wniosków jest nieco słaba ;) ale jak już wczoraj powiedziałam, średnio mnie Twoje zdanie obchodzi

Posted

Ja niestety z pieskiem na spacer nie wyjdę, bo jestem w pracy :-( ale mój idealny Tż właśnie z nim jest :multi:
Tak to jest, jak się przesadnie chwali to potem to się ciąąąąąągnie i ciąąąąąągnie :razz:

Posted

Kateczka napisał(a):
sprawdziłam sobie te wyszukiwarki ras :D tak z ciekawosci :)
i w jednej mi wyszło Husky i shar pei a w innej doberman i mastif tybetański :D

mi zawsze wychodzi to, co mam w chacie, gdyz odpowiadam tendencyjnie:)))

Posted

a mi nie wychodzi akita chocbym nie wiem co robiła...może nie mają jej w spisie :P chyba musze pozbyc sie swoich psów:diabloti:
ja tż kiedyś myslałam o dobku i tybetanie...ale na pewno nie pod katem odpowiedzi, które dałam :P
w każdym razie muszę mieć chyba rasy "trudniejsze" bo zaden pies chętny do współpracy (wg standardów) mi nie wyszedł :P

Posted

Kateczka napisał(a):
a mi nie wychodzi akita chocbym nie wiem co robiła...może nie mają jej w spisie :P chyba musze pozbyc sie swoich psów:diabloti:
ja tż kiedyś myslałam o dobku i tybetanie...ale na pewno nie pod katem odpowiedzi, które dałam :P
w każdym razie muszę mieć chyba rasy "trudniejsze" bo zaden pies chętny do współpracy (wg standardów) mi nie wyszedł :P

mi nie wychodzi Labrador więc spoko :eviltong:
za to mam amstaffa, bulteriera, grzywka, BC, weimar i airedale terier, bo robiłam 2 razy test z nadzieją na labradora :evil_lol:

Posted

A mi nie wyszedł grzywek, a robiłam kilka razy :shake: wychodzi maltan, pekin i chow chow- 'nabycia' żadnego z nich bym nigdy nie rozważała :roll:

Posted

Rinuś napisał(a):
mi nie wychodzi Labrador więc spoko :eviltong:
za to mam amstaffa, bulteriera, grzywka, BC, weimar i airedale terier, bo robiłam 2 razy test z nadzieją na labradora :evil_lol:

Ja miałam ACD, Kaukaza i shar peia... Z czego ACD faktycznie w przyszłości może się pojawić w moim domu :evil_lol:

Posted

a_niusia napisał(a):
mi zawsze wychodzi to, co mam w chacie, gdyz odpowiadam tendencyjnie:)))

dokładnie. :) w ten sposób zawsze mi wychodzi CTR. :eviltong: