czia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dwa dni temu koleżanka odebrała telefon, kobieta znalazła sunię z czterema małymi , tygodniowymi szczeniakami. Leżała w lesie pod świerkiem. Przywiozły ją do kliniki. Maluchy, czarne kluski, jeszcze ślepe. Mamusia czarna, do kolan kruszyna, wychudzona, wystarszona. Od wczoraj jest w hoteliku, za który będziemy musieli zapłacić. Mamusia i szczeniory zostaną tam, aż nie znajdziemy domków. Quote
betka-sp Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 rany..jak dobrze, że ktoś ja znalazł ..... :-( Quote
czia Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 szukamy już domków dla rodzinki, może jakiś tymczasik w naszym rejonie. Quote
Wioletat Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 dobrze,że myśliwi ich nie zauważyli by byli już za.......................:-(:-(:-(:-( Quote
czia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 szukamy domków dla rodzinki, wiem że za wcześnie, ale można już zamawiać, zanim będzie kontrola i ewentualnie transport to dzieciaczki urosną. Quote
czia Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 maleństwa rosną i szukają domków. Obecnię suczkę i maluchy zabrała Pani, która znalazła je z Wioletat, zaproponowała, że zaopiekuje się nimi do znalezienia nowych domków.:multi: Tak więc pomagamy w szukaniu. Quote
czia Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Zostały jeszcze dwa szczeniaczki do adopcji. Maluchy już urosły i dwa zostały wyadoptowane. Są jeszcze dwa. Nie mam niestety aktualnych zdjęć. Quote
czia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 ostatnie jakie mamy zdjęcia maluchów, sprzed 3 tygodni: Quote
Wioletat Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Tak juz sprawa adopcji szczeniaczkow zakonczyla sie pomyslnie.:multi::multi:Pani Bozenka wydala zdrowe,szczesliwe dzieciaczki,osobom bardzo wrazliwym,kochanym.A sunia(Zosia)zostala u Pani Bozenki wraz z 3 innymi psiakami .W tamtym tygodniu zostala przez TOZ wysterylizowana. Oby wszystkie watki tak sie konczyly,tego tym biedaczkom naturalnie zycze.Dziekuje Wam wszystkim i pozdrawiam Quote
Recommended Posts