luka1 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 no ciagle nic - a urocza psina i taka kochana Quote
luka1 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 przychodzą do schroniska ludziska, a sera mają z granitu Quote
luka1 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 bardzo szczeka za ludżmi, uwielbia głaskanie i ciągle myśli że przyszli po niego Quote
Ziutka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Pręgowane cudeńko nadal bez domu :placz: Quote
Ziutka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='ewab']Dlaczego prawie wszędzie taka cisza?[/quote] Nie mam pojęcia :shake: Quote
ewab Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 W mazowieckim już chyba po feriach. Pora zaczynać adopcje. Quote
luka1 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 dzis piękna pogoda - taka dobra do adopcji psa Quote
Ziutka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='luka1']dzis piękna pogoda - taka dobra do adopcji psa[/quote] Nikt niestety po niego dzisiaj nie przyjechał :shake: Quote
ewab Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Pogoda się skiepściła, przynajmniej u nas, ale Frankowi życzę szybkiego domku. Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='ewab']Pogoda się skiepściła, przynajmniej u nas, ale Frankowi życzę szybkiego domku. Ja też,ja też!!! I wszystkim psiakom...!!! Quote
Ziutka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='nika28']Ja również ;) :lol:[/quote] i ja też :cool3: Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Jak narazie,to my se możemy pożyczyć wesołych świąt,bo jak życzymy psom domków,to jakoś są to pobożne życzenia:roll: Quote
ewab Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Renata5 napisał(a):Jak narazie,to my se możemy pożyczyć wesołych świąt,bo jak życzymy psom domków,to jakoś są to pobożne życzenia:roll: No i widzisz zostałaś wysłuchana. Szkoda tylko, że to te zimowe święta przyszły. Ale jak już tak dobrze życzysz, to pożycz coś da Frania:evil_lol:- skutecznie:evil_lol:. Quote
Ziutka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ewab napisał(a):Ale jak już tak dobrze życzysz, to pożycz coś da Frania:evil_lol:- skutecznie:evil_lol:. No właśnie Reniu...czekamy na życzenia dla Frania i mają to być skuteczne życzenia :mad: Quote
Lionees Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='ewab']No i widzisz zostałaś wysłuchana. Szkoda tylko, że to te zimowe święta przyszły. Ale jak już tak dobrze życzysz, to pożycz coś da Frania:evil_lol:- skutecznie:evil_lol:. Mogę mu pożyczyc kubraczek,bo pewnie zimno chłoptasiowi z taką króciutką sierścią :shake: A tak na poważnie -Franiu życzę Ci kochany cudnego domku i to szybciutko,no bo na co Ty siedzisz tyle w tym schronie?:placz: Quote
ewab Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Z kubraczka też pewnie byłby zadowolony:diabloti:. Quote
Lionees Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ewab napisał(a):Z kubraczka też pewnie byłby zadowolony:diabloti:. Te psiaki ze wszystkiego są zadowolone,nawet z najmniejszego gestu wykonanego w ich stronę...:shake::-( Quote
Recommended Posts