asiunia186 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 W poniedzialek jade po moja akitke. Wiem, ze przeszla juz wszystkie podstawowe szczepienia jakie pies w wieku 8 tygodni powinien mieć idac w rece nowego wlasciciela. Moje pytanie brzmi kiedy powinnam sie udac do weterynarza, jakie jeszcze szczepienia mnie czekają? I kiedy można zaczipować szczeniaka? Z góry dziekuje za wszystkie info zwiazane z tematem pozdrawiam;) Quote
wani Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 My wzielismy Emiko i zaraz potem sama umowilam sie do weta w celu wywiadu, zeby to niczego nie przegapic ;) Radze Ci zrobic to samo, tak jest najprosciej i najbardziej fachowo. Tego typu pytania umieszczamy w watku -> http://www.dogomania.pl/forum/f110/akity-problemy-porady-pogaduszki-28357/ <- to tak na przyszlosc ;) Quote
Druchna Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 U nas Taro wymógł wizytę u lekarza już pierwszego dnia. Strasznie płakał i miał biegunkę. Wet stwierdził że boli go brzuszek :-(, dostał kroplówkę i potem było już wszystko dobrze. Mała puchata kulka z podłączoną kroplówą przyprawiła mnie o niezły stres (nawet zapomniałam jak się nazywa, musiałam spojrzeć do książeczki - bo domowego imienia jeszcze nie miał :roll:), ale tak naprawdę nie było to nic groźnego. A co do chipa - to my zachipowaliśmy dopiero miesiąc temu. Co do chipowania szczeniaczków nie wypowiem się - wiem tylko że igła była wieeelka :cool1:. Quote
Recommended Posts