Formica Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Trzmajcie kciuki, w sobotę rozmowa z jedną rodzinką zainteresowaną Luną, w niedzielę z drugą + rozmowa z rozdzinką dla Arisa. Oby się udało! Quote
Gosiara Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 TRZYMAM I TRZYMAĆ BĘDĘ!!!:loveu: Quote
Nika_88 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Gosiara Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Trzymam kciukasy... Ale i tak bardzo za Nią tęsknię:-( Quote
JustynaM. Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Czeakmy na wiesci jak poszla rozmowa z domkiem ? Quote
Nika_88 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Też jestem bardzo ciekawa jak poszło:p Quote
halbina Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Musimy być cierpliwi, Formica jeszcze w trasie! Quote
JustynaM. Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Halo czy macie jakies wiesci???????? Luna ma juz domek?????????? Quote
Gosiara Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 :loveu:Trzeba czekać aż Formica coś napisze...:loveu:Bądzcie cierpliwi a będzie się opłacało...:loveu: Quote
Formica Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 JUż jestem i wszystko wyjaśniam :) Luna ma domek! Trafi do niego dopiero za dwa tygodnie. Luna zamieszka na razie w dużym mieszkaniu z czteroosobową rodzinką. Pani nie pracuje więc będzie mogła suni poświęcić dużo czasu. W kwietniu najprawdopodobniej czeka ich przeprowadzka do domu z dużym ogrodem i wtedy w planach pojawia się szansa dla kolejnego bezdomniaka Cane Corso. Pan jest wielbicielem rasy, obczytany, obeznany. Mieli wcześniej psy, co prawda nie tej rasy, ale zrobili na nas naprawdę dobre wrażenie. Myślą o szkoleniu, z rozmowy wynikało, że naprawdę bardzo rozsądnie podchodzą do adopcji. Co zresztą tez było widać w ich zachowaniu. Luna jak na razie zostanie w hoteliku, jutro czeka ją sterylizacja. Jeśli wszystko pójdzie dobrze , po ściągnięciu szwów, w łikend 13-14 grudnia trafi do nowego domu. Serdecznie dziękuję wszystkim za wspacie i rozgłaszanie psiaka. P.S. Mam namiary na dom dla dużego psiaka do 2-3 lat, najlepiej w typie Onka. Zamieszkałby w mieszkaniu z młodym małżeństwem. Quote
Paola06 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dziewczyny jesteście wspaniałe:calus:!!!!!!!!!!!!!! To naprawdę suuuper wiadomosci:multi::multi::multi: Sunia dostała szanse na lepsze życie i kochający domek:multi: Quote
Gosiara Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Boże gdybym nie poszła tam wtedy 5 listopada Ją zobaczyć,nadal by miała paskudne życie przy budzie o głodzie:( A teraz takie piękne perspektywy:loveu: Strasznie się cieszę że się Jej udało... Pokochałam tą sunię całym sercem prawie:lol: Na tapecie w kompie Jej zdjęcie będę miała jeszcze długo:lol: Quote
JustynaM. Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 super cioteczki jestescie Boskie:loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Cudowne wiesci!! Dziewczyny jestescie wspaniale, Gosia, Formica i wszystkie inne( wybaczcie, o tej godzinie moj umysl nie funkcjonuje prawidlowo:lol:) zaangazowane w ta akcje!!:loveu::loveu::multi: Formico to podeslij Panstwa do mnie w tym kwietniu:diabloti: Quote
Genesis Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jakie miłe wieści o poranku!!! Piękny, łagodny olbrzym będzie kochany przez cztery osoby :loveu: Pozdrawiam serdecznie i życzę trochę wytchnienia przed świętami. Quote
andzia69 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Superaśnie, że sunieczka trafi do domku - na dodatek do canecorsiolubnego:p Quote
Ania_w Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dziewczynka przeszła zabieg bez najmniejszych komplikacji:multi: Quote
Recommended Posts