Barthez Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Zaraz będą zdjęcia wiec zapraszam Podróżujący Betowen Dwie mordy Nie ma to jak odpoczynek na łonie przyrody :) Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 PIERWSZA! :D Pamiętaj że zdjęcia maks 640x640 bo ci modzi na linki pozamieniają. Quote
Wola Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 śliczny psiak :loveu::loveu::loveu: czekam na więcej zdjęć ;) Kasia&Rika a jeżeli np. wstawiam fotki przez imageshack i tam wybieram że zdjęcie ma mieć wielkość 640/480 i ono zostaje przeskalowane do takowych rozmiarów to też się liczy czy u siebie na kompie mam je zmniejszać do takowych wymiarów i wtedy wstawiać w pełnej okazałości?? sorry za offa... Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 hm:) ważne by na stronie było max 640x640. więc chyba bezpieczniej zmniejszyc na kompie - ja tak robię i wstawiam na http://pl.tinypic.com/ i jest dobrze:) Ty też masz dobrej wielkości zdjęcia u siebie:)g Quote
Wola Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 aha dzięki :) a Betowen jak już wspomniałam cudo :loveu: a może dowiemy się o nim czegoś więcej? może w jakim jest wieku? :razz: Quote
Barthez Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 No to moja morda ma ponad rok czasu. Jest o tydzień młodszy o Shadowa. Jest łagodnie usposobiony, le jeśli jego kolega go zaczepi to już nie popuść. Ostatnio na wybiegu jeden taki młody wyżeł go zaczepił i się zaczęła jadka ja psa odwołałem, a właścicielka swojego zawołała i jeszcze go pochwaliła, nastepnym razem go zostawie i bedzie miala koniec z wybiegami, bo był rasowiec. Ogólnie spokojny jak baranek kochający dzieci i najważniejsze zachowuje się jak by miał ADHD ;) Quote
Wola Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 o tak ostatnia cecha to nieodzowna część psiego charakteru :evil_lol: Quote
Katarama Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jeśli dostane hasełko to za chwilę u Betowenka pojawi sie banerek :) Quote
Marta_Ares Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 spodziewalam sie bernardyna:evil_lol::loveu: wiecej fotek poprosze pieknego czarnego diabelka:loveu: Quote
Barthez Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Jak znajdę, albo zrobie jakieś zdjęcia to dodam. Quote
Katarama Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 :multi::multi::multi: W końcu się udało banerek działa :D Jak Wam się podoba??:multi::multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 fajny fajny, ale czekam na zdjecia:evil_lol: i zapraszam do nas:cool3: Quote
Barthez Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 zaraz coś wkleje, ale jak mi się nie uda to nowe zdjęcia będą dopiro w poniedziałek Quote
Barthez Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Proszę bardzo, nowe fotki[IMG]http://i453.photobucket.com/albums/qq258/Barrrrrthez/DSC00075-1.jpg[/IMG] Quote
Barthez Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 A tu pozwolilem mlodemu jedno mućke upolować :)[IMG]http://i453.photobucket.com/albums/qq258/Barrrrrthez/DSC00081.jpg[/IMG] Quote
Katarama Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Betowen wychodzi czarująco na zdjęciach, a w rzeczywistości czaruje urokiem jeszcze bardziej :) Będzie trzeba jakoś na dniach się z chłopakami gdzies wybrac i fot narobić by było co na forum wrzucac ;) Quote
Barthez Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Zgadzam się dawno się nie widzieli, musimy coś wykombinować, żeby mogli się spotkać i się wychasać:lol:. Quote
Barthez Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 mówisz że czarne psy są fajne. Ja pierwszy raz zobaczyłem Wilczaka jak pracowałem dwa lata temu na wystawie psów i sie w nim zakochałem, ale nie stety nie było mnie stac na szczeniaka. Mam Betowena i jestem równie zadowolony :) Kocham mojego "małego" wariata:) Quote
AngelsDream Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 No ja od dziś mam i wilczaka i coś czarnego ;) A właściwie kogoś. Quote
Charly Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 hm...:hmmmm:AD masz murzyna?:oops::oops::lol: Quote
Charly Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='AngelsDream']Podpalonego miejscami ;)[/quote] :grin::grin::grin::oops::chaos: Quote
AngelsDream Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Wiem, to moje poczucie humoru... :] Quote
Paulina_mickey Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Witamy się po raz pierwszy:loveu::loveu::loveu: Też lubie czarne albo przynajmniej podpalane psy:evil_lol: Zapraszamy do nas :cool3: Quote
Recommended Posts