Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Wszystkie jamniory są przeurocze...Teraz przybyła jeszcze bida w Ostródzie :placz:[/quote]

To prawda, ale są też chyba wielkimi indywidualistami. Obserwuję jamniorka sąsiada i mam wrażenie, że on dysponuje "wybiórczym" słuchem. Słyszy to, co chce i kiedy chce. :evil_lol: Zawsze idzie z nami na spacerek (nie czekając na zaproszenie), kiedy go wołam to jeśli ma ochotę - podejdzie. Jeśli nie to można mu nagadać. Ale doskonale opanował technikę rozrywania mojej reklamówki, gdy wracam z pracy z zakupami. Jedną łapką bęc i już jest dziursko a potem węszy i patrzy, czy coś mu skapnie. A jakim zbolałym wzrokiem patrzy - jakby z tydzień nie jadł. :cool3:

Posted

[quote name='tomcug']To prawda, ale [B]są też chyba wielkimi indywidualistami.[/B] Obserwuję jamniorka sąsiada i mam wrażenie, że on dysponuje "wybiórczym" słuchem. [B]Słyszy to, co chce i kiedy chce.[/B] :evil_lol: Zawsze idzie z nami na spacerek (nie czekając na zaproszenie), [B]kiedy go wołam to jeśli ma ochotę - podejdzie. Jeśli nie to można mu nagadać.[/B] Ale doskonale opanował technikę rozrywania mojej reklamówki, gdy wracam z pracy z zakupami. Jedną łapką bęc i już jest dziursko a potem węszy i patrzy, czy coś mu skapnie. [B]A jakim zbolałym wzrokiem patrzy - jakby z tydzień nie jadł[/B]. :cool3:[/quote]

No jakbyś o moim Rambusiu pisała. Wypisz, wymaluj. A wzrok jamniczy to ich ciężkie działa, podstawowa broń. Mają genialną mimikę "twarzy".

Posted

[quote name='tomcug']To prawda, ale są też chyba wielkimi indywidualistami. Obserwuję jamniorka sąsiada i mam wrażenie, że on dysponuje "wybiórczym" słuchem. Słyszy to, co chce i kiedy chce. :evil_lol: Zawsze idzie z nami na spacerek (nie czekając na zaproszenie), kiedy go wołam to jeśli ma ochotę - podejdzie. Jeśli nie to można mu nagadać. Ale doskonale opanował technikę rozrywania mojej reklamówki, gdy wracam z pracy z zakupami. Jedną łapką bęc i już jest dziursko a potem węszy i patrzy, czy coś mu skapnie. A jakim zbolałym wzrokiem patrzy - jakby z tydzień nie jadł. :cool3:[/quote]
Dodaj, że sie ślini, rozbija ludziom nosy dając całuski i masz moją bokserkę.:diabloti:

Posted

[quote name='luka1']no to dziś scyzoryk mi się wkieszeni otworzył, ale na szczęście już suni to nie dotyczy. Jedno mogę powiedzieć - sunia sie nikomu nie zgubiła

Matko co jest - Luka mów!!!

Posted

[quote name='Isadora7']
Matko co jest - Luka mów!!!

Ano jej "właścicielka"...jedna paniusia :angryy: uwiązała ją w lesie do drzewa :angryy: (w tym lesie do którego uciekała jak ją wypatrzyłyśmy z Luką) a przywiązała ją dlatego bo kopała jej doły w ogródku. Sprawa będzie zgłoszona na policję.

Posted

[quote name='Ziutka']Ano jej "właścicielka"...jedna paniusia :angryy: uwiązała ją w lesie do drzewa :angryy: (w tym lesie do którego uciekała jak ją wypatrzyłyśmy z Luką) a przywiązała ją dlatego bo kopała jej doły w ogródku. Sprawa będzie zgłoszona na policję.

O żeszszsz...... :mad::mad::mad: