Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam dzisiaj o 15.40 i rozmawiałam z panią chyba 25 minut. Byłoby śmiesznie, gdyby okazało się, że eurydyka dzwoniła zaraz po mnie :)
Jest OK. Ampułka rządzi niczym księżniczka. Wybiera sobie co będzie jadła i najczęściej gardzi suchą :)
Jest pocieszna i wesoła.

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaty, które wpłynęły na konto fundacji dla Ampułki :

pajda67 - 100zł
isadora - 30 zł
isadora - 30 zł
danka1234 - 50 zł
DG32 (bazarek)- 30zł
Teapot (bazarek kolczykowy) - 134zł

z tego 200 zł zostało wpłacone na konto Rybona na początku pobytu Ampułki.
100 zł z wpływów od ciotek z dogo
100 zł od Fundacji

Posted

Specjalne i gorące podziękowania dla anonimowej darczyńcy, która przekazała nam ogromną paczkę leków i karmy po swoim zmarłym piesku oraz 100 zł gotówką, WIEEEELKIE DZIĘKI!!!!!!!

teraz biegne rozliczyć wpływy na konto Ampułki

Posted

Ja chciałam podziękować pajdzie67, bo jest to dogomaniaczka, która Ampułkę (a raczej jej historię) poznała chyba dopiero wtedy, gdy poprosiłam ją o wizytę przedadopcyjną. A dokonała wpłaty na konto Ampułki :loveu:

Posted

Na moje konto wpłynęło do dziś 200 zł od p Michała Wiśniewskiego oraz 100 zł od anonimowego darczyńcy o którym wspominam powyżej czyli razem 300 zł

czy coś było wpłacane przy dostarczeniu Ampułki do nas, bo nie ma tego doktora, co ją przyjmował dziś?

Posted

A ja dziękuje Wam wszystkim...i za wszystko...kazdy z Was tutaj przyczynił się do polepszenia losu naszej Ampułki...i naprawdę jestem wszystkim bardzo wdzięczna. Nie będę dziękować każdemu z osobna bo nie chciałabym nikogo pominąć ;)

Posted

[quote name='Alex78']Ja chciałam podziękować pajdzie67, bo jest to dogomaniaczka, która Ampułkę (a raczej jej historię) poznała chyba dopiero wtedy, gdy poprosiłam ją o wizytę przedadopcyjną. A dokonała wpłaty na konto Ampułki :loveu:

I to nie jest jedyna pomoc jakiej udzieliła pajda67 jamniczkom.

Posted

Alex78 historię Ampułki znałam już prawie od początku dzięki danka 1234 i pieniążki dla piesiuni wysłałam jak jeszcze była chora, ale to nieważne.

Najważniejsze, że dzięki WAM jest cała, zdrowa i pięknie wygląda.:multi:

Znalazła domek, który będzie ją kochał, a ona ich. I za to cały czas z Neosiem trzymamy kciuki.:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

czytalam ten artykul, az mnie rzucilo

dziewczyny, podsumujcie ile adopcji przeszlo przez Was i zrobimy kontre bezposrednio do super burmistrza, bo zapomnieli ile psow zamarzlo tej zimy, bo sie super pracownikom slomy nie chcialo do bud wrzucic