Neigh Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 asiamm napisał(a):nie klepiecie? ciekawe :evil_lol: dobra, ratujcie te, które hycel powinien "ratować" i tak trafią w to samo miejsce. ja w sochaczewie ich nie "poratuję" bo auta nie mam. jakbym miała czas na wyręczanie hycla to wolałabym jechać zobaczyć jak się słodko Kiarze na łańcuchu żyje ;) Przepraszam..........ale ktoś z dogomaniaków oddał psa na łańcuch?? Niewiarygodne. I wiedział o tym? Quote
marcia2008 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Sunia jest piękna. Bardzo rasowa. Sprawdzałyście czy nie ma tatuażu.:multi: Quote
Ziutka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Neigh napisał(a):Przepraszam..........ale ktoś z dogomaniaków oddał psa na łańcuch?? Niewiarygodne. I wiedział o tym? Nie, nie żaden dogomaniak.......tylko schronisko. Quote
tomcug Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 W schronisku to nic niezwykłego, niestety. Dlatego trzeba domku szukać na cito. Quote
danka1234 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Isadora7 napisał(a):Cześć ślicznoto co u ciebie? Widzę że czekacie już z Rambuniem na slicznotkę. Quote
Isadora7 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 danka1234 napisał(a):Widzę że czekacie już z Rambuniem na slicznotkę. I to jak :loveu: doczekać się nie mogę. W sobote zrobię przemeblowanie małe żeby mała miała swój kącik. Powyciągałam kocyki, piorę, szykuję. Quote
Neigh Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Isadora7 napisał(a):I to jak :loveu: doczekać się nie mogę. W sobote zrobię przemeblowanie małe żeby mała miała swój kącik. Powyciągałam kocyki, piorę, szykuję. Az Ci cholera zazdroszczę, ale za to dziś w Chotomowie widziałam dwa biegające ( razem ) jamniory jeden czarny ( śliczny) drugi brąz (noo bardzo ładny). Hmm za dużo mam na sumieniu........bo aż mnie korciło. Tyle, ze jak znam życie mają pana, tylko sobie tak chodzą, nie? PARANOJA! Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Neigh napisał(a):Az Ci cholera zazdroszczę, ale za to dziś w Chotomowie widziałam dwa biegające ( razem ) jamniory jeden czarny ( śliczny) drugi brąz (noo bardzo ładny). Hmm za dużo mam na sumieniu........bo aż mnie korciło. Tyle, ze jak znam życie mają pana, tylko sobie tak chodzą, nie? PARANOJA! Nie wyobrażam sobie abym swojego jamola tak puszczała. Slicznotko wstawaj, napisz co u ciebie. My tu już doczekać się nie możemy. Quote
danka1234 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Isadora7 napisał(a):Nie wyobrażam sobie abym swojego jamola tak puszczała. Slicznotko wstawaj, napisz co u ciebie. My tu już doczekać się nie możemy. To napewno,pewnie tuptasz z niecierpliwosci.:evil_lol: Quote
asienka001 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dzien dobry malutka!!jak sie dzisiaj mamy? Prosimy o jakies informacje!!a najlepiej caly szczegolowy przebieg dnia.:lol:Dzisiaj jade do Swarzedza zapoznac sie z naszymi wielkopolskimi jamniczkami.Dam znac!! Quote
Neigh Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 asienka001 napisał(a):Dzien dobry malutka!!jak sie dzisiaj mamy? Prosimy o jakies informacje!!a najlepiej caly szczegolowy przebieg dnia.:lol:Dzisiaj jade do Swarzedza zapoznac sie z naszymi wielkopolskimi jamniczkami.Dam znac!! No koniecznie, koniecznie. :-) Tą to juz się nie ma co przejmować:-). Dt upatrzony ma.......luz na rybach jak to mawiają. Quote
danka1234 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 asienka001 napisał(a):Dzien dobry malutka!!jak sie dzisiaj mamy? Prosimy o jakies informacje!!a najlepiej caly szczegolowy przebieg dnia.:lol:Dzisiaj jade do Swarzedza zapoznac sie z naszymi wielkopolskimi jamniczkami.Dam znac!! Koniecznie,moze zrób im jakies fotki jesli możesz to bedziemy je ogłaszać i domków szukać. Quote
luka1 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 sunia biega koło budynku. Pan Rafał narzeka że pogłaskać jej nie można bo laduje sie na kolana i domaga sie przytulania. Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 luka1 napisał(a):sunia biega koło budynku. Pan Rafał narzeka że pogłaskać jej nie można bo laduje sie na kolana i domaga sie przytulania. No fajnie mam dwa kolana damy radę :). Quote
danka1234 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Isadora7 napisał(a):No fajnie mam dwa kolana damy radę :). :megagrin::megagrin::megagrin::loveu:już Wam zazdroszcze. Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 danka1234 napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::loveu:już Wam zazdroszcze. No jak dobrze pójdzie też będziesz miała :) z tego co wiem. Quote
tomcug Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Podnoszę sunię. Isadora, czy ona trafi do Ciebie na tymczas? Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 tomcug napisał(a):Podnoszę sunię. Isadora, czy ona trafi do Ciebie na tymczas? Wszystko na to wskazuje :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
tomcug Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Isadora7 napisał(a):Wszystko na to wskazuje :bigcool::bigcool::bigcool: A może mi ktoś napisać parę słów o suni, bo chciałabym ja poogłaszać. Takie ważne, istotne informacje, no i kontakt chyba już do Ciebie Isadora, nie? Tylko czy na pewno to ma być tymczas? ;) Quote
Erazm Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Korzystając, ze ciotka Isadora zajęta all, to powiem tak, numer, mail do niej czy odda nie wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
danka1234 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Erazm napisał(a):Korzystając, ze ciotka Isadora zajęta all, to powiem tak, numer, mail do niej czy odda nie wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ot to to,tego to jeszcze ona sama nie wie:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No proszę jaką dyskusje sobie ucięły ciotki :):):) Quote
Recommended Posts