Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiamm napisał(a):
nie klepiecie? ciekawe :evil_lol: dobra, ratujcie te, które hycel powinien "ratować" i tak trafią w to samo miejsce. ja w sochaczewie ich nie "poratuję" bo auta nie mam. jakbym miała czas na wyręczanie hycla to wolałabym jechać zobaczyć jak się słodko Kiarze na łańcuchu żyje ;)

Przepraszam..........ale ktoś z dogomaniaków oddał psa na łańcuch?? Niewiarygodne. I wiedział o tym?

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh napisał(a):
Przepraszam..........ale ktoś z dogomaniaków oddał psa na łańcuch?? Niewiarygodne. I wiedział o tym?

Nie, nie żaden dogomaniak.......tylko schronisko.

Posted

danka1234 napisał(a):
Widzę że czekacie już z Rambuniem na slicznotkę.

I to jak :loveu: doczekać się nie mogę. W sobote zrobię przemeblowanie małe żeby mała miała swój kącik. Powyciągałam kocyki, piorę, szykuję.

Posted

Isadora7 napisał(a):
I to jak :loveu: doczekać się nie mogę. W sobote zrobię przemeblowanie małe żeby mała miała swój kącik. Powyciągałam kocyki, piorę, szykuję.

Az Ci cholera zazdroszczę, ale za to dziś w Chotomowie widziałam dwa biegające ( razem ) jamniory jeden czarny ( śliczny) drugi brąz (noo bardzo ładny).
Hmm za dużo mam na sumieniu........bo aż mnie korciło. Tyle, ze jak znam życie mają pana, tylko sobie tak chodzą, nie?

PARANOJA!

Posted

Neigh napisał(a):
Az Ci cholera zazdroszczę, ale za to dziś w Chotomowie widziałam dwa biegające ( razem ) jamniory jeden czarny ( śliczny) drugi brąz (noo bardzo ładny).
Hmm za dużo mam na sumieniu........bo aż mnie korciło. Tyle, ze jak znam życie mają pana, tylko sobie tak chodzą, nie?

PARANOJA!

Nie wyobrażam sobie abym swojego jamola tak puszczała.
Slicznotko wstawaj, napisz co u ciebie. My tu już doczekać się nie możemy.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nie wyobrażam sobie abym swojego jamola tak puszczała.
Slicznotko wstawaj, napisz co u ciebie. My tu już doczekać się nie możemy.

To napewno,pewnie tuptasz z niecierpliwosci.:evil_lol:

Posted

Dzien dobry malutka!!jak sie dzisiaj mamy?
Prosimy o jakies informacje!!a najlepiej caly szczegolowy przebieg dnia.:lol:Dzisiaj jade do Swarzedza zapoznac sie z naszymi wielkopolskimi jamniczkami.Dam znac!!

Posted

asienka001 napisał(a):
Prosimy o jakies informacje!!a najlepiej caly szczegolowy przebieg dnia.:lol:Dzisiaj jade do Swarzedza zapoznac sie z naszymi wielkopolskimi jamniczkami.Dam znac!!

No koniecznie, koniecznie. :-)

Tą to juz się nie ma co przejmować:-). Dt upatrzony ma.......luz na rybach jak to mawiają.

Posted

asienka001 napisał(a):

Koniecznie,moze zrób im jakies fotki jesli możesz to bedziemy je ogłaszać i domków szukać.

Posted

luka1 napisał(a):
sunia biega koło budynku. Pan Rafał narzeka że pogłaskać jej nie można bo laduje sie na kolana i domaga sie przytulania.

No fajnie mam dwa kolana damy radę :).

Posted

Isadora7 napisał(a):
Wszystko na to wskazuje :bigcool::bigcool::bigcool:

A może mi ktoś napisać parę słów o suni, bo chciałabym ja poogłaszać. Takie ważne, istotne informacje, no i kontakt chyba już do Ciebie Isadora, nie?
Tylko czy na pewno to ma być tymczas? ;)

Posted

Erazm napisał(a):
Korzystając, ze ciotka Isadora zajęta all, to powiem tak, numer, mail do niej czy odda nie wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ot to to,tego to jeszcze ona sama nie wie:evil_lol: