Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aha,
w domu nie mam netu do końca m-ca, więc tylko w swoich dwóch pracach mogę sprawdzić wiadomości np na dogo.
Dlatego prosba o kontakt ze mną do 20.00 w sprawie podania namiarów rodzinki, która chce adoptować Ampułkę.

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli chodzi o sprawdzenie domku w Kotuniu polecam napisać do wujka gallegro. Mieszka 5 min od Kotunia i jak On zaakceptuje to w ciemno psa można adoptować.

A ja myślałam, że rybon się już na Dogo wypięła.

Posted

[quote name='wanda szostek']Jeżeli chodzi o sprawdzenie domku w Kotuniu polecam napisać do wujka gallegro. Mieszka 5 min od Kotunia i jak On zaakceptuje to w ciemno psa można adoptować.

W zupełności się z tym zgadzam :cool3:

Posted

Alex78 napisał(a):
Dałam namiary Eurydyce, bo prosiła.
Napisałam też maila do Gallegro z prosbą o podjechanie do kandydatów na DS.
Szkoda, żeby malutka długo czekała na nowych przyjaciół.

Super czekamy zatem na efekty. Sama bym podjechała, ale brak 4 kółek uniemożliwia.

Posted

Dałam namiary Eurydyce, bo prosiła.
Napisałam też maila do Gallegro z prosbą o podjechanie do kandydatów na DS.
Szkoda, żeby malutka długo czekała na nowych przyjaciół.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ciotki odezwijcie się kto sprawdzi ten domeczek, nie ma co czekać, może to właśnie TO. I po co basseta Ampułke trzymać.

Kto się ukłoni do wujka gallegro?

Z bassetem to trafione :lol:

Posted

Ja nie pojadę, bo chora jestem, ale mimo to pracuję, więc staram się nic ponad to nie robić. Nawet na koniku swoim ulubionym nie pojeżdżę w ten weekend.
Pozatym dla ciotek od jamniczki ważniejsze będzie zdanie doświadczonego dogomaniaka, niż moje....
A tym czasem proszę zerknijcie na ten nasz nowy wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-sunia-znaleziona-w-lesie-pilnie-szukamy-domu-129425/#post11617389

Posted

Gdybyś była uprzejma i zadzwoniła zapytać czy to nadal jego numer i czy może podskoczyć pod adres, który mu podałam w wiadomosci prywatnej, byłabym Ci wdzięczna. I Ampułeczka też :)

Ja bym przekazała Ampułke małżeństwu z Kotunia, ale liczę się z decyzyjnością dziewczyn, które chciałyby poznać opinię innego dogomaniaka :)

Czy mogę liczyć na twoją pomoc?

Posted

Alex78 napisał(a):
Gdybyś była uprzejma i zadzwoniła zapytać czy to nadal jego numer i czy może podskoczyć pod adres, który mu podałam w wiadomosci prywatnej

Zadzwonię jutro do Tomka...dopiero teraz odczytałam tą wiadomość ;)

Posted

Wstrzymaj się jeszcze z tym telefonem. Wczoraj rozmawiałam z pajdą67 z Siedlec. Ona zgodziła się w środę pojechać na wizytę.
A nie chciałabym, żeby nagle do tych Panstwa przyjechało kilka niezależnych osób, bo się zdziwią :)))