Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja podniosę psinkę bo też nie wiem co to jest "pyknąć psa". Za moich czasów "pyknąć" znaczyło tyle samo co "palnąć" (np. w łeb) tylko delikatniej.;)

Posted

rybon nam sie niezle rozlozyla i lepiej zeby sie soba zajela przez chwilke a potem zwierzyncem, bo jeszcze w goraczce wytnie cos za duzo jamnicy :)

zdrowiej ryboniku, bo chorym byc to zadna frajda a i mocno potrzebna jestes

Posted

eurydyka napisał(a):
rybon nam sie niezle rozlozyla i lepiej zeby sie soba zajela przez chwilke a potem zwierzyncem, bo jeszcze w goraczce wytnie cos za duzo jamnicy :)

zdrowiej ryboniku, bo chorym byc to zadna frajda a i mocno potrzebna jestes

Słuszna uwaga, aż strach pomyślec jakby z Ampułki zrobiła pitbulla. Rybonie zdrowiej i czekamy.

Posted

słuchajcie, szukajcie domku intensywnie, teraz juz czas, do nas zgłosili się chętni ale wiem, ze nie będziecie przychylne, bo ludzie oboje sa inwalidami, choć maja dom z ogrodem i psa niedawno pochowali po jego długim i szczesliwym zyciu. Nie znam ich osobiście ale nasza pani recepcjonistka zootechniczka zna ich rodzinę i twierdzi, ze to dobry domek

Posted

rybon36 napisał(a):
słuchajcie, szukajcie domku intensywnie, teraz juz czas, do nas zgłosili się chętni ale wiem, ze nie będziecie przychylne, bo ludzie oboje sa inwalidami, choć maja dom z ogrodem i psa niedawno pochowali po jego długim i szczesliwym zyciu. Nie znam ich osobiście ale nasza pani recepcjonistka zootechniczka zna ich rodzinę i twierdzi, ze to dobry domek

To znaczy, że poniekąd byłaby w twoim zasięgu. Szczerze mówić jeżeli jest to dobra rodzina i są chętni to ja osobiście nie widzę problemu (jeszcze można podjechać na przedadopcyjną).

Posted

ja też tak myślę...jak sierściuch będzie kochany i zadbany to dla niego to nie robi różnicy czy opiekun kaleki czy nie ważne że kocha, a w końcu to Ampule ma być the best :evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):

gdzie trzeba podjechac?????????

To małżeństwo mieszka pod Siedlcami. Zaraz zadzwonię do ich kuzynki, bo ona do mnie telefonowała w ich imieniu i zapytam gdzie to jest dokładnie.

Posted

słuchajcie, moja Ala da Wam namiary, ja się na przedadopcyjne nie nadaję, niech ktoś mnie w tej sprawie wyręczy , błagam.
Proszę Was także o pomoc w wypychaniu Kruszyna i Gałki, bo ja ne daje rady czasowo się z tym obrobić, zostaje Kazan i Dziadek, który nota bene po kastracji jest młodszy o kilka wiosen ale z moich doświadczeń jesień życia wypadnie mu spędzić z nami. jest zupełnie nieabsorbujący, tylko poluje na inne samce a szczególnie 10 x większe od niego samego. Zdecydowaliśmy, ze zostanie u nas, jeśli inne znajda domki.

Posted

Czekam na info komu mam podać namiary na priwa, bo nie chcę danych osobowych na forum wrzucać. W każdym razie chodzi o Kotuń na trasie Mińsk Maz-Siedlce. Z tego, co wiem, tam też sie pociag chyba zatrzymuje.