teapot Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 A oto i Ampułka w pełnej, jamniczej krasie. Trochę trudno jej fotkę zrobić, bo jak się człowiek do niej zbliży ona od razu kołami do góry leży. Jest CUUUDNA, miziasta, wesoła, przekochana! :loveu: Choć moje serce skradła inna rezydentka... Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Czesc Ampulko, a Ty jeszcze u ciotki Rybonowej doopke grzejesz, cos Ci ciezko idzie ta wyprowadzka:evil_lol: Quote
teapot Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 No to jeszcze trochę: A tutaj - szalony Kazanek w pełnej krasie: I moja ulubienica cudowna Gałka: Quote
teapot Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ampułka w jaśnie długiej krasie: Gałka Frankenstein (nie mogę o pannie zapomnieć! :loveu:): Dziadyga, czyli najnowszy nabytek Rybonowa - (odmiana Matuzalem pospolity): Quote
Isadora7 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tutaj ma bardzo zadziorny wyraz twarzy :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/430/5e836fa1f59c79e3med.jpg Widzę ze towarzystwo ma, więc sie nie nudzi. No to cóż... ogłaszamy sunieczkę? Quote
teapot Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 To w górę panienko - zaczynamy piękny dzień (już w tym lepszym roku)!!! Quote
__Lara Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Czy suczka ma już stały domek czy jest na dt? Quote
Ziutka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 __Lara napisał(a):Czy suczka ma już stały domek czy jest na dt? Ampułka jest na DT Quote
rybon36 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 trzeba wyadoptować Dziada....najpierw Dziada.... my mamy znowu połamańca, dziś go składalam...też onek i to długowłsy, prześliczny ...Dziad go chciał dzisiaj zagryźć a jest wielkości jego,...hmmm kufy:crazyeye: Quote
__Lara Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ziutka napisał(a):Ampułka jest na DT jest taka śliczna, gdyby to ode mnie zależało to już bym ją wzięła.... Quote
teapot Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 To specjalnie dla Erazm jeszcze kilka fotek z Rybonowa. Kazanek A żeby nie było, że off topujemy - Panna Ampulasta: Quote
Erazm Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Zaraz offujemy, Ampułka wygląda jak Kazanek w miniaturce i po rozciągnięciu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Coś w tym jest - mają identyczne barwy!!! I oba stwory-potwory piękne, błyszczące i z niesamowicie roześmianymi pyszczydłami! :loveu: Quote
Erazm Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wiesz te pyszczydła uśmiechnięte... może dorwały się do apteczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Coś w tym może być, bo jakoś u Rybona to całe to towarzycho wesołe, nad wyraz ruchliwe i zdrowieje jak na jakichś dopalaczach... A może Rybon ma tam jaki mikro mikroklimat?:evil_lol: Quote
__Lara Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 A mi się śmiać chce z samej siebie :evil_lol: bo jak zobaczyłam Kazanka to sie przestraszyłam, że Ampułka tak urosła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ale obydwa pieski przepiękne :loveu: rzeczywiście, bardzo do siebie podobne, poza rozmiarem :p Quote
Isadora7 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='__Lara']A mi się śmiać chce z samej siebie :evil_lol: bo jak zobaczyłam Kazanka to sie przestraszyłam, że Ampułka tak urosła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Obawiam się, że to kwestia niedługiego czasu :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
teapot Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Następnym razem dla pewności i ku serc spokojności co poniektórych zrobię dokładniejsze fotki ... z różnych perspektyw, :cool3::evil_lol: Isadorko - on jeszcze chwilowo pełnojajeczny ;) Quote
Recommended Posts