Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś do Socjala, czyli tam gdzie jest Ampułka i Gałka oraz koty wtargnął Dziad - pies przywieziony kilka dni temu, znaleziony koło szkoły przez dzieci, ma z 15 lat, nie ma zębów, jest ślepy, głuchy, jego serce na RTG przypomina wyrzucona w lesie zużytą prezerwatywę, miał 32 stopnie temperatury, leżał w dołku a na nim leżała wołowa łopatka, 4 dni spał u nas w szpitalu, sikał pod siebie, miał zropiałą ranę na nodze, cały w pchłach, widać, że zycie spędził na łańcuchu, jest wielkości jamnika. Dziś przywitał mnie dziarsko , kupił kwiaty i z podniesionym wysoko ogonem poszagał do socjala, jak myślicie, która część ciała obu Pań, po obwąchaniu nosa zainteresowała go najbardziej???????:oops::oops::oops:

Tragednia, bo Dziada nikt w życiu nie zaadoptuje, beznadzieja, lipa
W piątek zaś przywlokłam kociaka z KK, który już zaniewidział na oczy. ma na imię Kostka - zgadnijcie dlaczego???

Poddaję się, nie ma juz u nas miejsca nawet dla nas
:shake: a tu Święta ida, wszystkie niedołęgi gnają do nas i walą drzwiami i oknami

Posted

A ja mam właśnie zgłoszenie, ze jedna larwa chce wywalić paromiesiecznego jamniczka w ramach porzadków światecznych. Tak po prostu na dwór. I sie nie moge do niej dodzwonić.Nawet nie wiem co bym zrobiła. Ja i okolice zapsione i wyjechane. Zresztą ja tez jutro wyjeżdzam.

Posted

rybon36 napisał(a):
Dziś do Socjala, czyli tam gdzie jest Ampułka i Gałka oraz koty wtargnął Dziad - pies przywieziony kilka dni temu, znaleziony koło szkoły przez dzieci, ma z 15 lat, nie ma zębów, jest ślepy, głuchy, jego serce na RTG przypomina wyrzucona w lesie zużytą prezerwatywę, miał 32 stopnie temperatury, leżał w dołku a na nim leżała wołowa łopatka, 4 dni spał u nas w szpitalu, sikał pod siebie, miał zropiałą ranę na nodze, cały w pchłach, widać, że zycie spędził na łańcuchu, jest wielkości jamnika. Dziś przywitał mnie dziarsko , kupił kwiaty i z podniesionym wysoko ogonem poszagał do socjala, jak myślicie, która część ciała obu Pań, po obwąchaniu nosa zainteresowała go najbardziej???????:oops::oops::oops:

Tragednia, bo Dziada nikt w życiu nie zaadoptuje, beznadzieja, lipa
W piątek zaś przywlokłam kociaka z KK, który już zaniewidział na oczy. ma na imię Kostka - zgadnijcie dlaczego???

Poddaję się, nie ma juz u nas miejsca nawet dla nas
:shake: a tu Święta ida, wszystkie niedołęgi gnają do nas i walą drzwiami i oknami

....:-(... tylko jestem

Posted

raczej nie bedziemy tu zagladac w Swieta, bo czekaja nas prace wykonczeniowe, nas tez wykanczaja zreszta

Zyczymy naszej slicznej czarnej jamnicy jak najlepszego domu w Nowym Roku a Was wszystkich sciskamy swiatecznie

Posted

Oby nie, bo ja się zaraz na sesję zdjęciową wybieram!
;)

Edit: No dobra - wyczytałam, że Rybon dyżuruje od 17, więc na krótki spacer Gagatko możesz ją zabrać. Tylko uczesz ją potem! ;)