teapot Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Spotkania z Rybonem i jej zwierzyńcem za nic sobie nie odpuszczę! :loveu: Quote
rybon36 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Dziś do Socjala, czyli tam gdzie jest Ampułka i Gałka oraz koty wtargnął Dziad - pies przywieziony kilka dni temu, znaleziony koło szkoły przez dzieci, ma z 15 lat, nie ma zębów, jest ślepy, głuchy, jego serce na RTG przypomina wyrzucona w lesie zużytą prezerwatywę, miał 32 stopnie temperatury, leżał w dołku a na nim leżała wołowa łopatka, 4 dni spał u nas w szpitalu, sikał pod siebie, miał zropiałą ranę na nodze, cały w pchłach, widać, że zycie spędził na łańcuchu, jest wielkości jamnika. Dziś przywitał mnie dziarsko , kupił kwiaty i z podniesionym wysoko ogonem poszagał do socjala, jak myślicie, która część ciała obu Pań, po obwąchaniu nosa zainteresowała go najbardziej???????:oops::oops::oops: Tragednia, bo Dziada nikt w życiu nie zaadoptuje, beznadzieja, lipa W piątek zaś przywlokłam kociaka z KK, który już zaniewidział na oczy. ma na imię Kostka - zgadnijcie dlaczego??? Poddaję się, nie ma juz u nas miejsca nawet dla nas :shake: a tu Święta ida, wszystkie niedołęgi gnają do nas i walą drzwiami i oknami Quote
Isadora7 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A ja mam właśnie zgłoszenie, ze jedna larwa chce wywalić paromiesiecznego jamniczka w ramach porzadków światecznych. Tak po prostu na dwór. I sie nie moge do niej dodzwonić.Nawet nie wiem co bym zrobiła. Ja i okolice zapsione i wyjechane. Zresztą ja tez jutro wyjeżdzam. Quote
rybon36 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 z żalem ale poŚwiętach, jeszcze muszę ja cyknąć ( wysterylizować) i się nacieszyć i już może iść, oj poleja się łzy!!!! Quote
Isadora7 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 rybon36 napisał(a):z żalem ale poŚwiętach, jeszcze muszę ja cyknąć ( wysterylizować) i się nacieszyć i już może iść, oj poleja się łzy!!!! A rozmawiałaś z nią o tym? Quote
tyciaNi Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 rybon36 napisał(a):Dziś do Socjala, czyli tam gdzie jest Ampułka i Gałka oraz koty wtargnął Dziad - pies przywieziony kilka dni temu, znaleziony koło szkoły przez dzieci, ma z 15 lat, nie ma zębów, jest ślepy, głuchy, jego serce na RTG przypomina wyrzucona w lesie zużytą prezerwatywę, miał 32 stopnie temperatury, leżał w dołku a na nim leżała wołowa łopatka, 4 dni spał u nas w szpitalu, sikał pod siebie, miał zropiałą ranę na nodze, cały w pchłach, widać, że zycie spędził na łańcuchu, jest wielkości jamnika. Dziś przywitał mnie dziarsko , kupił kwiaty i z podniesionym wysoko ogonem poszagał do socjala, jak myślicie, która część ciała obu Pań, po obwąchaniu nosa zainteresowała go najbardziej???????:oops::oops::oops: Tragednia, bo Dziada nikt w życiu nie zaadoptuje, beznadzieja, lipa W piątek zaś przywlokłam kociaka z KK, który już zaniewidział na oczy. ma na imię Kostka - zgadnijcie dlaczego??? Poddaję się, nie ma juz u nas miejsca nawet dla nas :shake: a tu Święta ida, wszystkie niedołęgi gnają do nas i walą drzwiami i oknami ....:-(... tylko jestem Quote
Isadora7 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ślicznoto aby Mikołaj ci prz DOMEK taki SupeDomek Quote
tyciaNi Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 podnoszę i wszystkim więcej szczęścia na Nowy Rok życzę ;):loveu: Quote
eurydyka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 raczej nie bedziemy tu zagladac w Swieta, bo czekaja nas prace wykonczeniowe, nas tez wykanczaja zreszta Zyczymy naszej slicznej czarnej jamnicy jak najlepszego domu w Nowym Roku a Was wszystkich sciskamy swiatecznie Quote
Neris Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Tobie Rybonku i Tobie Ampułko... I wszystkim tu zaglądającym Quote
tyciaNi Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Szczęścia dla małej czarnej i wszystkich walczących o to szczęście Na Nowy Rok ;) Quote
Isadora7 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Rybonku, Ampuło i cała reszta rybonkowa _ zdrowych Świąt Quote
DG32 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 http://www.100lat.pl/kartki/2/238/ Wesołych Świąt, Pysznych kości, A przede wszystkim wspaniałego domku! Quote
gagata Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Swięta się kończą, ciasta też, trzeba to jakoś zgubić....Ampułko, puści cię Rybon ze mna na spacerek? Quote
teapot Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Oby nie, bo ja się zaraz na sesję zdjęciową wybieram! ;) Edit: No dobra - wyczytałam, że Rybon dyżuruje od 17, więc na krótki spacer Gagatko możesz ją zabrać. Tylko uczesz ją potem! ;) Quote
Ziutka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 teapot napisał(a):Oby nie, bo ja się zaraz na sesję zdjęciową wybieram! ;) To czekamy na foteczki Ampułeczki :loveu: Quote
rybon36 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 może jeszcze dziś, jest u mnie Teapot:multi: Quote
luka1 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 ciekawe jak ona wygląda - tak dawno wyjechała Quote
Ziutka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia Ampułeczki :loveu: Quote
eurydyka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ktos chyba zabalowal i zapomnial o fotkach :) Quote
Erazm Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Teapot żądamy zdjęć Ampułki i tz Rybona:mad::mad::mad: Quote
rybon36 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ojej , byłam przekonana, że teapot wstawi je jak najprędzej a tu nic:shake:, a z Ampułka lansował się mój TZ, myslałam , że oboje ich tam zobaczę. Quote
Recommended Posts