tyciaNi Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 jestem, podnoszę i ucałownia ślę :loveu: Quote
Isadora7 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='eurydyka']a nieprawda, bo my dzis o niej rozmawialysmy rano z rybon grzybek sie goi, mala ma szanse jesli rybon troche ogarnie tematy prywatno-zawodowe na sterylke po Swietach gdyby ktos byl tam w okolicy lecznicy to moze by nowe fotki strzelil? :), panna podobno nabrala cialka Tak słyszałam, że podobno bliżej już jej wielkością do goldena. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rybon36 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 nie żadnego tam goldena tylko gordona, czy widziałaś moja kochgan Isadoro goldena czarnego podpalanego????? Ampułka jest owszem, walcowata i duuuża ale tym lepiej, bo jest co kochać poza tym jest mądra i domek musi być dla niej wyjątkowy, bo rejtanem się położe i zasłaniać się będę traumą 0statnich dni. Już myślę o prezentach dla nich na Święta. Quote
teapot Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rybon36 napisał(a):nie żadnego tam goldena tylko gordona, czy widziałaś moja kochgan Isadoro goldena czarnego podpalanego????? Ampułka jest owszem, walcowata i duuuża ale tym lepiej, bo jest co kochać poza tym jest mądra i domek musi być dla niej wyjątkowy, bo rejtanem się położe i zasłaniać się będę traumą 0statnich dni. Już myślę o prezentach dla nich na Święta. Rybon w czapce Mikołaja! :evil_lol: A czy w święta będziesz jakoś w "Ampułce"- (żeby nie było - mam na myśli klinikę nie Ampułkę jamniczą). Bo zdaje się, że będę nawiedzała teściową, więc spotkanie z moją ulubioną wetką mogłoby być bardzo miłym urozmaiceniem pobytu w Mińsku... Quote
Isadora7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 rybon36 napisał(a):nie żadnego tam goldena tylko gordona, czy widziałaś moja kochgan Isadoro goldena czarnego podpalanego????? Ampułka jest owszem, walcowata i duuuża ale tym lepiej, bo jest co kochać poza tym jest mądra i domek musi być dla niej wyjątkowy, bo rejtanem się położe i zasłaniać się będę traumą 0statnich dni. Już myślę o prezentach dla nich na Święta. Czarne goldeny podpalane zresztą widziałam dawno (jeszcze u Marka Kotańskiwgo). Co do mądrości Ampuły nie wątpie :) tylko że zaraz przestanie za jamnika robić. Co oczywiście jej uroku, urody i mądrosci nie ujmie. W kwestii Rejtana... hmm to jest nas trzy... Ty, Eurydyka i ja :):):) Quote
eurydyka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 sa retrivery czarne podobne do goldkow ale to flat coated retrievery, tzw flaty :) ale jamniczka mam nadzieje nigdy do tych rozmiarow nie dotrze:) rybon, a nie ma probek odchudzajacej karmy? :) Quote
luka1 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Eurydyko - nic nie jest potrzebne? Quote
eurydyka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ja sie rybon o finansach regularnie przypominam ale na razie nie upomina sie o nic, wiec poczekajmy az sie sama wypowie :) napewno trzeba przeslac kaske za szczepienia antygrzybiczne bo to koszty jak podejrzewam min 60 zl bez narzutu plus potem sterylka i koszty lekow na grzybka, ale to musi juz nam albo tutaj albo na PW rybon podac Quote
rybon36 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 nic póki co nie trzeba, wolę myślec, że to gordon, bo od czasów moje byłej wspólniczki jakoś nie moge przekonac się do labków, goldenów i tym podobnych, myślenie, że Ampułka jest podobna do jednego z nich sprawia mi fizyczna przykrość. Teapot kochana, w święta jestem tu na dyżurze w drugi dzień świąt od 17.00, poza tym wpadać będę tylko celem odsikania Ampułki i Gałki w różnych godzinach. Np w Wigilię wieczorkiem, w I dzień świąt rano i jeśli nikt się nie zgłosi to wieczorem Quote
Isadora7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Teapot odbierz ode mnie aparat i zrób sesję Ampułce. Quote
teapot Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Rybonie miły - to widzimy się w święta! :multi: Isadora7 napisał(a):Teapot odbierz ode mnie aparat i zrób sesję Ampułce. Dopra, dopra - tylko przywieź, odwieź, weź, odbierz. A gdzie czułe słowa i odrobina atencji? :placz: Quote
Isadora7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 teapot napisał(a):Rybonie miły - to widzimy się w święta! :multi: Dopra, dopra - tylko przywieź, odwieź, weź, odbierz. A gdzie czułe słowa i odrobina atencji? :placz: Zawsze mnie wkurzała gra wstępna, zatem wybacz proszę :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Neris Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ja tu na zakupy pojechałam a te zboczyły :shake: I to kurka wodna beze mnie to robią no! :mad: Quote
tyciaNi Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ależ Wy dziewczyny jesteście zabawne :evil_lol: suuuper :p dla jamniczej mordy takie towarzystwo to miód dla wszystkich zakochanych w jamnikach i jamnikopodobnych przesyłam zdjęcie mojego sparaliżowanego Cybiska... możecie zachwalać :evil_lol: Quote
taxelina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Zachwalamy, bo ja kocham jamniki! Sherry pozdrawia!! wof wof wof! Quote
Neris Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Słodka mordka :loveu: Ja właśnie mój profil na n-k uzupełniłam o moje jamniki, stwierdziłam że to skandal - inne psy na nim są a własne dzieci nie... Quote
Isadora7 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='tyciaNi']ależ Wy dziewczyny jesteście zabawne :evil_lol: suuuper :p dla jamniczej mordy takie towarzystwo to miód dla wszystkich zakochanych w jamnikach i jamnikopodobnych przesyłam zdjęcie mojego sparaliżowanego Cybiska... możecie zachwalać :evil_lol: Ale spojrzenie - powala na ziemię:loveu::loveu::loveu: A coś więcej o jamnisiu mozna gdzies poczytać? Quote
gagata Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ciii....Isadorze śnią się jamniory....Nawet Rambo postękuje od naporu tych snów...:evil_lol::loveu: Quote
tyciaNi Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 nie ma żadnego wątku, ja od niedawna na dogo jestem :razz: ale jeśli macie jakieś rady jak postawić na nogi psa sparaliżowanego na tylne łapki przez dyskopatię to będę wdzięczna ;) bo ja już "prawie" wszystko zrobiłam w miarę możliwości finansowych :oops: Quote
basia0607 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Tycia , mój jamnik ciagnąl tył, nie utrzymywal moczu, kału. Bylo to wynikiem dyskopatii. Jeden wet stwierdzil- do uśpienia, inny leczył. Decydujacym momentem było zrobienie rtg kręgosłupa aby stwierdzić czy rdzeń nie jest przerwany. Okazalo sie , że nie. Jeżdziłam z psem do pani doktor w Elblagu. Co 2 dni byl cewnikowany i mial robiona lewatywę. Kręgosłub jego pani wet . kilkakrotnie oszczykiwała strychniną, ktora powoduje , że wraca czucie. Tak sie stało, pies mój żył z nami jeszcze dlugo. Zginął śmiercia tragiczną dożywszy 19 lat. Quote
Isadora7 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ampułka pare słów do mikrofonu poprosimy. Quote
teapot Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Coś tu cicho... A Ampułka jakaś nieśmiała się zrobiła? Chyba, że zbiera siły na wigilijny występ. ;) Quote
eurydyka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 pamietajmy, ze rybon szykuje wazne Swieta, wiec nie ma czasu tu pisac teapot, zajrzysz do nich na zdjecia? Quote
Recommended Posts