Erazm Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Phi, a mnie Ziutka jako jedyna nie zignorowała, ale przysłała konto a bez imienia banku, właściciela i guzik mogłam wpłacić:p Quote
Ziutka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Erazm napisał(a):Phi, a mnie Ziutka jako jedyna nie zignorowała, ale przysłała konto a bez imienia banku, właściciela i guzik mogłam wpłacić:p No to trzeba na Lukę czekać...właściciela znam ale adres banku niet :shake: Quote
danka1234 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 witamy panienkę od samego rana:lol:no fakt wczoraj nas tu niebyło:eviltong::lol: ale myslami jesteśmy cały czas. Erazm,wytrwałości zycze:evil_lol: Quote
rybon36 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 cioteczki, z samego rana prośba, zmieńcie ten tytuł, bo jak tu włażę, to za każdym razem mam wrażenie, że jej się dzieje straszna krzywda a tymczasem ona jest zdrowa, zadowolona i właśnie biega po ogródku Quote
teapot Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 rybon36 napisał(a):... ona jest zdrowa, zadowolona i właśnie biega po ogródku :multi::multi::multi: No tak - czary wiedźmie zadziałały! Z resztą czego innego można się było po Tobie spodziewać? ;) Ps. Jak poszukiwania kosmatej panny? Quote
rybon36 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 przez chwilkę się cieszyłam, bo wczoraj przywieziono nam bernardynke z lasu ale niestety dzis ludzie, którzy ją przywieźli zdecydowali się ja zatrzymać u siebie Quote
tyciaNi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Neigh']No mnie nikt nie zaprosi........bo po co......sama sie bidna muszę odnaleźć. Ale spoko duża jestem to sobie poradzę .........chlip, chlip...... no ja dopiero teraz wchodzę, cóż chciałabym też- pomimo braku wielkiego doświadczenia- by mnie uwzględniona wśród miłośników jamniczego grona i :oops: od czasu do czasu zawiadomiono co i jak a nóż pomogę ;) Tak więc informuję wszem i wobec: "dla jamoli zrobię wszystko"... no nie tylko dla jamoli :eviltong: Quote
danka1234 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 tyciaNi napisał(a):[quote name='Neigh']No mnie nikt nie zaprosi........bo po co......sama sie bidna muszę odnaleźć. witamy serdecznie każdego jamnikolubnego:loveu:i nie tylko:lol: Quote
Isadora7 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ja zawsze witam cieplutko nowe Jamnikofanki i Jamnikofanów. Quote
luka1 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Na konto Niuni wpłyneła kolejna wpłata od Isadory(Niunia dziękuje ), a do Rybon wysłałam wczoraj kolejną 100,- Quote
rybon36 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ojojoj, to panna będzie z posagiem, bo mamy tu tdarmowe próbki royala, leków już nie dostaje, morfologia była tania, uzbiera sie awansem na sterylkę Quote
Isadora7 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 rybon36 napisał(a):ojojoj, to panna będzie z posagiem, bo mamy tu tdarmowe próbki royala, leków już nie dostaje, morfologia była tania, uzbiera sie awansem na sterylkę No to super. A kiedy będzie można ją ciachać? Quote
figomania Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jestem tu pierwszy raz i gubię sie na forum. zainteresował mnie los tej jamniczki i chciałam sie na szybko dowiedziec co sie stało i jak pomóc. poza tym wytłumaczcie mi czy niunia i bijou to ten sam piesek? na zdjeciu wyglada podobnie. jeśli pytanie głupie to przepraszam. Quote
eurydyka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 figomania, Bijou nie zyje od kilku dni, odeszla nagle. Niunia to inna jamniczka, ktora zyje i ma sie dobrze i to jej watek. czeka u rybon na dom docelowy, troszke mielismy przejsc z jej zdrowiem, ale juz wyglada ok, jest piekna radosna jamniczka wielkosci standarda nawet troszke wiekszego czeka ja jeszcze sterylizacja i oby jak najszybciej trafil sie dom, ktory ja na zawsze pokocha w miedzyczasie zbieramy na wydatki na jej utrzymanie u rybona i sterylke Quote
asienka001 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ja tez witam wszystkie nowe osoby!!:cool3:i jak sie ma ampulka??Wplynely juz jakies pieniazki za bazarek??sciskamy mocno nunie Quote
figomania Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dziękuję za odp. przeczytałam juz historie obu piesków.Wyjaśnicie mi jeszcze co to jest bazarek? chciałabym jakoś pomóc. Quote
figomania Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 i proszę jeszcze o instrukcje jak zaznaczyć ten wątek zebym nie musiała za każdym razem długo szukać. po prostu sie nie znam! z góry dziękuję :) Quote
danka1234 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 figomania napisał(a):Dziękuję za odp. przeczytałam juz historie obu piesków.Wyjaśnicie mi jeszcze co to jest bazarek? chciałabym jakoś pomóc. Na bazarku wystawia sie różne rzeczy do sprzedaży i dochód z nich jest przeznaczany na potrzeby psiaczków,np. leczenie,szczepienia,transporty. Kazdy kto zakupi cokolwiek na takim bazarku pomaga w ten sposób zwierzakom,podaną cenę do rzedmiotu można oczywiście licytować lub samemu zaproponawac wyższą niż jest wystawiona.:lol: Quote
teapot Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wczoraj ok 15 sprawdzałam konto i jeszcze nic u mnie nie było... Ostatnio mam wrażenie, że banki jakoś wolniej działają :shake: Quote
figomania Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Staram się pomóc........ zagłosowałam (w imieniu męża też :;) ) napiszcie jeszcze o bazarku lub aukcjach to coś kupię. Quote
luka1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 figomania a zagladnij tu - jakie ślicze kolczyki - to jest bazarek Quote
figomania Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ta licytacja chyba już się zakończyła Quote
malagos Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 A żeby nie szukać wątku, zapisz go sobie w ulubionych. A tu jest bazarek Bazarek - Dogomania Forum Quote
Recommended Posts