Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
Phi, a mnie Ziutka jako jedyna nie zignorowała, ale przysłała konto a bez imienia banku, właściciela i guzik mogłam wpłacić:p

No to trzeba na Lukę czekać...właściciela znam ale adres banku niet :shake:

Posted

cioteczki, z samego rana prośba, zmieńcie ten tytuł, bo jak tu włażę, to za każdym razem mam wrażenie, że jej się dzieje straszna krzywda a tymczasem ona jest zdrowa, zadowolona i właśnie biega po ogródku

Posted

rybon36 napisał(a):
... ona jest zdrowa, zadowolona i właśnie biega po ogródku

:multi::multi::multi:

No tak - czary wiedźmie zadziałały! Z resztą czego innego można się było po Tobie spodziewać? ;)

Ps. Jak poszukiwania kosmatej panny?

Posted

[quote name='Neigh']No mnie nikt nie zaprosi........bo po co......sama sie bidna muszę odnaleźć.
Ale spoko duża jestem to sobie poradzę .........chlip, chlip......

no ja dopiero teraz wchodzę, cóż chciałabym też- pomimo braku wielkiego doświadczenia- by mnie uwzględniona wśród miłośników jamniczego grona i :oops: od czasu do czasu zawiadomiono co i jak a nóż pomogę ;)

Tak więc informuję wszem i wobec: "dla jamoli zrobię wszystko"...
no nie tylko dla jamoli :eviltong:

Posted

rybon36 napisał(a):
ojojoj, to panna będzie z posagiem, bo mamy tu tdarmowe próbki royala, leków już nie dostaje, morfologia była tania, uzbiera sie awansem na sterylkę

No to super. A kiedy będzie można ją ciachać?

Posted

jestem tu pierwszy raz i gubię sie na forum. zainteresował mnie los tej jamniczki i chciałam sie na szybko dowiedziec co sie stało i jak pomóc. poza tym wytłumaczcie mi czy niunia i bijou to ten sam piesek? na zdjeciu wyglada podobnie. jeśli pytanie głupie to przepraszam.

Posted

figomania, Bijou nie zyje od kilku dni, odeszla nagle. Niunia to inna jamniczka, ktora zyje i ma sie dobrze i to jej watek.

czeka u rybon na dom docelowy, troszke mielismy przejsc z jej zdrowiem, ale juz wyglada ok, jest piekna radosna jamniczka wielkosci standarda nawet troszke wiekszego

czeka ja jeszcze sterylizacja i oby jak najszybciej trafil sie dom, ktory ja na zawsze pokocha

w miedzyczasie zbieramy na wydatki na jej utrzymanie u rybona i sterylke

Posted

figomania napisał(a):
Dziękuję za odp. przeczytałam juz historie obu piesków.Wyjaśnicie mi jeszcze co to jest bazarek? chciałabym jakoś pomóc.

Na bazarku wystawia sie różne rzeczy do sprzedaży i dochód z nich jest przeznaczany na potrzeby psiaczków,np. leczenie,szczepienia,transporty.
Kazdy kto zakupi cokolwiek na takim bazarku pomaga w ten sposób zwierzakom,podaną cenę do rzedmiotu można oczywiście licytować lub samemu zaproponawac wyższą niż jest wystawiona.:lol: