luka1 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Rybon - wielka i strasznie kudłata jest Chmura ( nr 558 ) z łódzkiego schroniska. Piekna, biała, 5 lat. Quote
eurydyka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ja sie pytalam jak duza jest sunia tej pani, ktora ma jamniczke i kundliczke, o tamta sunie mi chodzi a nie o potencjalna rezydentke lecznicy Quote
luka1 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [ Ps. A z kolczyków mamy w tej chwili już ponad 100 zł :multi:[/quote] na naszym koncie jest 80,- Quote
teapot Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 eurydyka napisał(a):ja sie pytalam jak duza jest sunia tej pani, ktora ma jamniczke i kundliczke, o tamta sunie mi chodzi a nie o potencjalna rezydentke lecznicy Przepraszam, nie zrozumiałam. Myślałam, że chcesz pomagać w szukaniu domku dla suni, myśląc że taka jest u Rybona "na stanie". :oops: Chyba mam już małe obsesje! ;) Ps. A z kolczyków mamy w tej chwili już ponad 100 zł :multi: Quote
Isadora7 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 luka1 napisał(a):[ Ps. A z kolczyków mamy w tej chwili już ponad 100 zł :multi: na naszym koncie jest 80,- Z kolczyków będzie przelane jak się bazarek skończy. Ciekawa jestem czy jutro coś wpłynie. Mam prośbę, nikt nikogo nie zmusza, to prośba o pomoc. Nie ma sensu mówić że sie wyśle gdy nie ma zamiaru się tego zrobić. Po co budzić niepotzebne nadzieję. Niunia vel Ampułak bardzo prosi i bardzo potrzebuje pomocy. Chce miec ją naprawde. Prosimy o pomoc... realną pomoc. Quote
danka1234 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 widziałam parę deklaracji pomocy,myślałam że wszyscy którzy je składają wywiązuja sie z nich,:-(ale widac niekoniecznie Quote
luka1 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 sprawdziłam - nic więcej nie wpłynęło, :shake: Quote
eurydyka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 100zl wplynelo od bianki, ale juz o tym pisalam na moje konto, na pokrycie leczenia na Bialobrzeskiej z moich bazarkow na forum e-beagle wplynelo na moje konto 200 zl czyli wydatki 463 zl - wplaty 300 zl = 163 zl jeszcze do pokrycia na Bialobrzeskiej (ale powinno byc pokryte lada dzien jak zaczna splywac oplaty z innych bazarkow beaglowych, forum ************ a wlasciwie powinnam napisac jego uzytkownicy to wspaniali ludzie, ktorzy nas wspieraja od roku juz ze wzgledu na Fendera ----------------------------------------- reszta osob z dogo wplaca na konto, ktore podaje luka lub isadora, z ktorego luka 100 zl (ale niezbieranych dla NIuni tylko jakis zapasow chyba) wplacila rybonowi na konto rybona napiszcie ile tutaj na konto podawane przez luka wplynelo, zebysmy mieli przejrzystosc Quote
Isadora7 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 danka1234 napisał(a):widziałam parę deklaracji pomocy,myślałam że wszyscy którzy je składają wywiązuja sie z nich,:-(ale widac niekoniecznie Danusiu dokładnie o tym mówię. Nie mogę nie daję, nie składam pustych deklaracji, nikt mnie za to nie powiesi. Dalego tez monitowałam do luki aby pisała jaki i ile jest wpływów. Takie puste deklaracje są zbędne - w takich przypadkach musimy wiedzieć ile na bank mamy kasy. Jak wspomniałąm jak sie skończy bazarek kolczykowy to też będa pieniażki. Ja po wypłacie znowu wrzucę pare groszy - ale wrzucę a nie tylko mówię że wrzucę. Eurydyka jesteś poza... z wiadomych względów. Zrobiłaś bardzo dużo. Luka może rozliczenie w pierwszym poście wkleić. :cool1: Quote
Ziutka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 eurydyka napisał(a): napiszcie ile tutaj na konto podawane przez luka wplynelo, zebysmy mieli przejrzystosc W chwili obecnej na koncie jest : Danka 1234 - 50 zł Isadora - 30 zł Quote
danka1234 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 pajda67 napisał(a):Poproszę o numer konta dla niuni. Pozdrawiamy razem z Neosiem:loveu: To jest deklaracja pomocy od domku mojego Neosia.:loveu:Pani dzwoniła dzisiaj do mnie z zapytaniem o numer konta bo go nie otrzymała a chciałaby wpłacic pieniązki dla Niuni.Ja powiedziałam Isadorze ze sama podam to konto ale w natłoku spraw zapomniałam a mało tego to jeszcze nie mogę go odnależc :oops: prosze wiec Was o podanie mi jeszcze raz tego konta a ja przeslę do Pani. Quote
teapot Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Danusiu, Isadora raczej dzisiaj nie da rady podać tych namiarów. Jej Biżu nie żyje... :-( Quote
Ziutka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 teapot napisał(a):Danusiu, Isadora raczej dzisiaj nie da rady podać tych namiarów. Jej Biżu nie żyje... :-( Luka później poda numer konta. Isadorko...tak bardzo mi przykro :-( :sadCyber: Quote
danka1234 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 teapot napisał(a):Danusiu, Isadora raczej dzisiaj nie da rady podać tych namiarów. Jej Biżu nie żyje... :-( Wiem o tym nieszczęściu i strasznie mi przykro :-( numer już otrzymałam i przekazałam Pani. Quote
sleepingbyday Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 nie wiedziałam... Isadora, kondolencje.....:-( Quote
pajda67 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dziękujemy Danusiu za informacje. Jest nam smutno:-( Quote
danka1234 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Nasza Niunia ma sie widać już dużo lepiej:lol:jak dobrze. Quote
luka1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 teraz trzymamy kciuki za jej zdrowie i domek Quote
eurydyka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Niunia jak widac wciaz ma te szelmowskie spojrzenie :) i troszke przytyla dzis powinny byc wyniki morfologii Quote
Ziutka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 luka1 napisał(a):teraz trzymamy kciuki za jej zdrowie i domek Baaaardzooo mocno trzymamy :kciuki: Quote
teapot Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Dziś o północy kończy się bazarek kolczykowy - dlatego baaardzo proszę o podrzucanie! Ja niestety do późnych godzin wieczoru będę niedostępna :-( Kolczyki dla Niuni vel Ampuły. Quote
Recommended Posts