Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O malutkiej wszyscy zapomnieli?
Mam kilka fotek z wczoraj. Ne wiem ile będzie ostrych bo mała jak na jamnika przystało wije się i na człowieka pakuje...
Jak znajdę kabelek do aparatu wstawię zdjęcia.

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka1234 napisał(a):
Absolutnie sie z tym nie zgadzam,ja pamiętam ,zagladam tylko nic nie pisze bo nie mam nic więcej do zaoferowania :-(

Danusiu, ja tam zawsze lepiej się czuję jak widzę, że jesteś :loveu:

Ps. Jakoś ostatnio kiepsko sypiam. Dziś obudziłam się w nocy i zobaczyłam przed sobą gigantyczny jamniczy profil - dokładnie taki jak w Twoim avatarku. Dopiero po dobrych kilku minutach zorientowałam się, że jamnicze monstrum to efekt zestawienia fotela komputerowego i uwalonych nań ciuchów...
I tak się zastanawiałam skąd mi się ten jamnik wziął - gdy zobaczyłam Twojego avka wszystko stało się jasne! :lol:

Posted

Sunia mam nadzieję już nie będzie sprawiać kłopotu. Czy jakiś domek jest zainteresowany sunią? Sunia nadal figuruje jako pies Fundacji "Nero" (już zarejestrowanej :multi:).

Posted

Jest dobry moim zdaniem domek, gdzie jest stara jamniczka i kundliczka, Pani dotąd miała tylko jamniki w życiu i jest bardzo troskliwa, nie wiadmo tylko, czy kundliczka, która została przygarnięta jako ostatnia do starej jamniczki zakceptuje Ampułkę, bo podobno to jedyna przeszkoda, nie wiem co Wy na to, zrobić próbę?

Posted

chwilowo zza ściany dobiegaja mnie dźwięki wędrujacej brytfanny, z której A,pułka i Kazek Wynalazek wsuwają mój obiad. One się lubia bardzo, szkoda, że to jamniczka a nie duża jakas sunia, brzydka nawet , która by mogła zamieszkać w naszym ogrodzie wraz z Kazkiem - on jest taki samotny, Ampułka nie może zamieszkac z nim w budzie i on bardzo to przeżywa

Posted

rybon36 napisał(a):
Jest dobry moim zdaniem domek, gdzie jest stara jamniczka i kundliczka, Pani dotąd miała tylko jamniki w życiu i jest bardzo troskliwa, nie wiadmo tylko, czy kundliczka, która została przygarnięta jako ostatnia do starej jamniczki zakceptuje Ampułkę, bo podobno to jedyna przeszkoda, nie wiem co Wy na to, zrobić próbę?

Dla mnie brzmi bardzo obiecująco. Jak jeszcze podpiszą cyrograf, w którym oficjalnie uznają Cię za swojego lekarza prowadzącego i zobowiążą się do tego, że raz na miesiąc...no w ostateczności góra na dwa, będą przychodzić na wizytę kontrolną to wg. mnie można próbować.

Posted

danka1234 napisał(a):
Jesteśmy tutaj ,ja i Twój senny koszmar:hand:
to teraz Niuni tylko domku potrzeba.:lol:

Danusiu, to nie był koszmar. Nie przestraszyłam się nic a nic - tylko zastanawiałam się skąd ja do jasnej ch'olery tak wielkiego jamola wzięłam i jak ja go teraz wyżywię... Tak zdziwiona to ja dawno nie byłam :lol:

Posted

rybon36 napisał(a):
chwilowo zza ściany dobiegaja mnie dźwięki wędrujacej brytfanny, z której A,pułka i Kazek Wynalazek wsuwają mój obiad. One się lubia bardzo, szkoda, że to jamniczka a nie duża jakas sunia, brzydka nawet , która by mogła zamieszkać w naszym ogrodzie wraz z Kazkiem - on jest taki samotny, Ampułka nie może zamieszkac z nim w budzie i on bardzo to przeżywa

Jaki Kazek? Ja nie znam Kazka... Gdzie go przede mną chowałaś?

I jak możesz go skazywać na samotność w budzie? Zaraz mu jakąś wielgachną włochatą panienkę znajdziemy, żeby mógł się przytulić w zimne wieczory! :evil_lol: Chcesz? ;)

Ps. A Ampułka -jak zwykle trafione!

Posted

luka1 napisał(a):
Sunia mam nadzieję już nie będzie sprawiać kłopotu. Czy jakiś domek jest zainteresowany sunią? Sunia nadal figuruje jako pies Fundacji "Nero" (już zarejestrowanej :multi:).

Wydaje mi się, że warto podjąć taką próbę.
JAk sie nie uda robimy Ampule sesje zdjęciowa i... puszczamy w świat.

Posted

Rybon, wejdż na wątek z mojego podpisu - suk w Sochaczewie mamy dostatek, a jak wszyscy wiedzą - nasze psy są najlepsze. Piękne , mądre - cud mód. :evil_lol:

Posted

Kazek Obrazek Wynalazek, Pokazek - diabeł wcielony, który ma ok 9-10 miesięcy i ze złmana łapa przeskakuje 2 metrowy płot, musiałam zakupić i przytwierdzić łańcuch, w nocy biega po naszej posesji i usiłuje pilnować. Poza tym jest przekochanym kundlem z adhd, który bardzo chciał nie być onkiem i nie jest:)

Posted

rybon36 napisał(a):
Kazek Obrazek Wynalazek, Pokazek - diabeł wcielony, który ma ok 9-10 miesięcy i ze złmana łapa przeskakuje 2 metrowy płot, musiałam zakupić i przytwierdzić łańcuch, w nocy biega po naszej posesji i usiłuje pilnować. Poza tym jest przekochanym kundlem z adhd, który bardzo chciał nie być onkiem i nie jest:)

To chyba jakaś kompensacja po oddaniu Kraksy jest. :evil_lol:
Ona tez byłą takim "nie-do-końca-ONKiem". I ja się będę upierać, że Ty te psy czymś szprycujesz - ledwie żywe następnego dnia szaleją, połamane skaczą przez płoty, koty z uszkodzoną czaszką stają się ozdobą całej okolicy i przyczyną zazdrości większości kociarzy...
Wiedźma wcielona i już! :loveu:

Posted

no w sumie masz rację, teraz mamy Wąglika i bezkręgowca ze złamanym kręgosłupem a Kazek - czyli Kazanek miał być u nas uśpiony z powodu zlamania przedramienia. Przydała by się my jakaś kompanija włochata, wielka, co odstrasza nieproszonych gości i najlepiej starsza od niego.

Posted

eurydyka napisał(a):
jak duza jest ta kundliczka?

Eurydyko - mi się wydaje, że Rybon rozważa adopcję jakiejś straaaaaaaasznej (oczywiście z wyglądu) kudłatej bestii do pilnowania kliniki. Ma być suczką i starszą od Kazika.