Isadora7 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Niunia później zajrzę jeszcze do Ciebie. Teapot - dziękować, dziękować Quote
Ziutka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dziękujemy bardzo cioteczki :loveu: A Ty Niunia nam zdrowiej... Quote
danka1234 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 teapot napisał(a):Ja dziś wieczorem wystawię kilka par kolczyków własnej roboty na małą. Podam linka tutaj - mam nadzieję, że pomożecie w podrzucaniu Jasne że pomożemy:lol: Quote
eurydyka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 niestety rybon dzis nie odbiera wiec nie mam jak dowiedziec sie co u malej :( Quote
bianka0 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Isadora7 napisał(a):Widzisz Niunia jak to jest, tylko ciotka Ziuta i Isadora o tobie pamiętają (Eurydyka jest usprawiedliwona) Wszyscy pamiętamy o Niuni,codziennie obserwuję jej wątek,co wieczór czekam na wiadomości o stanie jej zdrowia i o ewentualnym nowym domku,tylko co tu można więcej napisać.Niuni wraca zdrowie i to najważniejsze. Quote
teapot Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 sleepingbyday napisał(a):ciekawa jestem tych kolczyków. Isadorka właśnie je ogląda - może powie, czy się podobają... SBD a może chciałabyś coś specjalnego? (Kolor/kształt/materiał ):cool3: Quote
sleepingbyday Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 a bo ja wiem? najpierw zobacze, co robisz i jak, to może mi cos do łba przyjdzie... a będzie dziś juz bazarek? Quote
teapot Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Tak, Isadorka teraz obrabia fotki. Co do tego, co robię - wszystko ;). Wystawiam teraz "starą serię", bo niestety TZ zabrał aparat i nowości obfocić nie mogę. Natomiast z nowości mam coś w turkusie, lawę z bursztynem, biały koral - te są takie mocniejsze (jak na kamienie półszlachetne przystało). Dziś pojawi się głównie szkło. Do tego zawsze można mi podesłać maila z fotką, a wtedy mogę zrobić coś "w klimacie" bo identycznych z zasady nie robię (chyba, że ktoś zgubił ulubiony kolczyk i trzeba dorobić drugi) ;) Quote
teapot Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bazarek na naszą dłuuugopanienkę: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-na-jamniki-handmade-do-25listopada-125356/ Quote
tomcug Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dawno mnie nie było u ciebie malizno. :lol: Quote
teapot Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 TZ z aparatem dzisiaj w Mińsku. Obiecał wejść do kliniki i pstryknąć fotki Niuni. Poinstruuję, że ma też się wszystkiego wywiedzieć na temat jej zdrowia. Quote
eurydyka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 rybon zajeta, moze potem bede wiedziec wiecej na razie ustalone, ze krew bedzie pobierana w poniedzialek, chyba ja nazwali Ampulka:), pisze ze super fotki jak sie uda to super byloby, dzieki teapot Quote
Isadora7 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Niunia rządzi, ma świetny apetyt, zaczepia koty któe ją totalnie olewaja. Nawet szczeka czasami. Jest radosna, pogodna, świeetnie sie bawi z psiakiem kilka razy większym od niej. Luka jakaś kasa wpłyneła? Quote
luka1 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 na konto Niuni wpłynęly wplaty: od Danki 1234 ........... 50,- Isadory................ 30,- oczywiście strasznie dziekujemy. Nasza Fundacja Nero oplaciła 10 dni pobytu u Rybon (100,-) to narazie wszystko a jeszcze trzeba pokryc wydatki Eurydyki :oops: Quote
teapot Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Z mojego bazarku jest na razie malutko 57 złotych, ale może wieczorkiem ciotki zasiądą do zakupów. Kolczyki są oryginalne i robione z serca. A w sobotę dorzucę jeszcze z 2 pary. Quote
sleepingbyday Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ampułka świetne imię :evil_lol:. teapot, a korale robisz ty aby??? Quote
teapot Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 sleepingbyday napisał(a):ampułka świetne imię :evil_lol:. teapot, a korale robisz ty aby??? Mhmm ... korale powiadasz...ano robię... ;) Quote
eurydyka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 wyglada na to, ze na beaglowym forum wspolnie sobie poradzimy i z kilku bazarkow pokryja sie koszty z Bialobrzeskiej, wiec niech kazda zebrana tutaj zlotowka idzie juz na pobyt malej u rybon, na najblizsza morfologie Quote
Recommended Posts