Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybonku a może chcesz założyć wątek Matuzalemowi?
Nie wiem dlaczego jego fotek mam więcej niż Ampułki ... może dlatego, że to był bardzo stateczny obiekt :evil_lol:

Posted

...liczył dziad n cudzy obiad..... a tymczasem jest tragicznie, nie mamy się gdzie poruszyć, w chirurgii zamieszkał Kruszynek, ma zapalenie płuc , złam,ana kośc udową i nie ma go kto wzi.ąć i gdzie, ja ju.z nie mam gdzie ich umieszczać:placz:, nie mgę normalnie pracować... ten pies waży ze 40 kg a powinen z 50 , jest olbrzymi . Niestety ma 40,5 temperatury, strasznie kaszle i ma gołe udo po operacji. Na dwór nie ma mowy go wystawić, w kojcu Kazan, w socjalu Baby z Dziadem , w szpitalu Placek z Kostką, w szafie Babka, w łazience Myjek w kuchni z psami Kociuba .... aaaaaaa, ratunku!!!!!!!!

Posted

rybon36 napisał(a):
...liczył dziad n cudzy obiad..... a tymczasem jest tragicznie, nie mamy się gdzie poruszyć, w chirurgii zamieszkał Kruszynek, ma zapalenie płuc , złam,ana kośc udową i nie ma go kto wzi.ąć i gdzie, ja ju.z nie mam gdzie ich umieszczać:placz:, nie mgę normalnie pracować... ten pies waży ze 40 kg a powinen z 50 , jest olbrzymi . Niestety ma 40,5 temperatury, strasznie kaszle i ma gołe udo po operacji. Na dwór nie ma mowy go wystawić, w kojcu Kazan, w socjalu Baby z Dziadem , w szpitalu Placek z Kostką, w szafie Babka, w łazience Myjek w kuchni z psami Kociuba .... aaaaaaa, ratunku!!!!!!!!

O cholera- to się zadziało. Olbrzymi pies - działa na mnie jak magiczne zaklęcie- włącza mi się "mój". Uwielbiam wielkie psy! :loveu: Kombinuję jak mogłabym pomóc, ale wiesz, że z teściową układów raczej zrobić się nie da. Choć oczywiście to był mój pierwszy i jedyny niestety pomysł.
Chyba trzeba dobudować garaż... albo sprawdzić czy masz strych w celu uskutecznienia podniebnej kociarni...choć "ruchome" koty to chyba najmniejszy problem. :shake:
A olbrzym domowy czy też znajda?

Ps. Kazan i Gałka - zostają u Ciebie na stałe, prawda?
Ps2. A co z tamtą labką powypadkową?

Posted

do lecznicy za kilka dni dotrze odrobina lekow, ktorymi chce sie podzielic dziewczyna, ktora niestety stracila na chloniaka swojego jamniora

odciaza odrobinke chociaz wydatki na leki dla bezdomnych

Posted

Ampułka miała dziś pobrana krew , bo jeszcze raz chcę obejrzeć j przed sterylką, Kazanek i Gałka zostaja póki co u nas ale oczywiście jak się znajdzie dla Gałki ten wymarzony domek, to oddam ja, bo tu może być jakiś zwykły potwór nieruchawy, których nie brak. Kastrujemy Dziada, chętnie zaopiejujemy się lekami po jamniku, Ampułka waży dużo, Dla Kruszyna chyba jest już DT

Posted

wczoraj spadłam z konia i się trochę poobijałam ale myślę, że popołudniu pykne i ja i Dziada, wyniki wampirków sa doskonałe, a ona wygląda teraz jak basset.:)

Posted

rybon36 napisał(a):
wczoraj spadłam z konia i się trochę poobijałam ale myślę, że popołudniu pykne i ja i Dziada, wyniki wampirków sa doskonałe, a ona wygląda teraz jak basset.:)

Trzeba szybko Ampułe oglaszać, bo jeszcze trochę a SobakaUrsus z niej będzie.

:loveu:

Posted

eurydyka napisał(a):
maly basset na pewno bo ja ja na rekach nosilam i nawet jesli zgrubiala to w dlugosci napewno nie urosla, bassety sa duzo dluzsze :)

A wiadomo? Może Rybonowa mutanta jakiegoś zrobiła?

Posted

rybon36 napisał(a):

co to znaczy "pyknę ją " ? To znaczy sterylizacja? Jak sie udała?