evita. Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Isadora7 napisał(a):A jakby tak Ampułke jeszcze troche podkarmić, zdziebko wyciągnąc uszy i zrobic z niej basseta? Wczoraj miałam okazję poznać Ampułkę i tak prawdę mówiąc dużo jej do basseta już nie brakuje :evil_lol:. Mała nie wygląda, hmm jakby tu dyplomatycznie powiedzieć- no na chudzinkę na pewno nie wygląda :p. Poza tym jest fantastyczna-spontaniczna, śmiała, szalona, radosna i nieźle już łobuzuje. Coś czuję, że poleją się łzy przy rozstaniu, oj poleją ;) Quote
teapot Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 evita. napisał(a):Wczoraj miałam okazję poznać Ampułkę i tak prawdę mówiąc dużo jej do basseta już nie brakuje :evil_lol:. Mała nie wygląda, hmm jakby tu dyplomatycznie powiedzieć- no na chudzinkę na pewno nie wygląda :p. Poza tym jest fantastyczna-spontaniczna, śmiała, szalona, radosna i nieźle już łobuzuje. Coś czuję, że poleją się łzy przy rozstaniu, oj poleją ;) Potwierdzam - prowde godo! :evil_lol: Ps. A jak Ci się podobali Gałka i Kazanek? Ja jestem zakochana! :loveu: Quote
luka1 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Neris napisał(a):Widzisz Luko? NIe zadymiaj tu bo nie wypada! Ciasto mamy :cool3: pyyyyyyyyycha, krajankę orzechowo-czekoladowo-karmelową, została ze Świąt, pralka nie działa a ręcznie poprało się co się dało, jakieś jeszcze zadania dla mnie masz? :evil_lol: Nie zadymiam. Dla mnie upiczenie ciasta to wyczyn niewykonalny a prania nie nawidzę trochę nmiej od prasowania. (ciasteczko - mniam mniam - klawiatura do mycia) Quote
Neris Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ja prania szczerze nienawidzę, ale pralka umarła i muszę ręcznie się zabawiać, najgorzej idzie z psimi kocykami. Ciasta Ci mogę piec jakie tylko chcesz :) Quote
teapot Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Neris napisał(a):Ja prania szczerze nienawidzę, ale pralka umarła i muszę ręcznie się zabawiać, najgorzej idzie z psimi kocykami. Ciasta Ci mogę pies jakie tylko chcesz :) Wpadaj do mnie- wypożyczę pralkę w zamian za zapełnienie piekarnika! :cool3: Quote
Isadora7 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 luka1 napisał(a):a gdzie domek dla małej? A gdzie zdjęcia dla małej, żeby można allegro i inne zrobić?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eurydyka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 czy jest szansa na fotki? moze jakis sasiad moglby pozyczyc kabelek? Niunia chyba jeszcze nie byla sterylizowana, czy uda sie to zrobic na dniach? Quote
tyciaNi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 pozdrawiam jamniczkę i szczęścia na Nowy Rok ;):loveu: Quote
teapot Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wszystko wskazuje na to, że kabelek jest poza moim zasięgiem - jakieś 45 kilometrów. Niestety aparat ma niestandardowe wejście i kompletnie niczym nie daje się go zastąpić. Przykro mi. Quote
eurydyka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jaki model apartu masz? moze cos wykombinujemy? a karty nie mozna np wrzucic w inny czytnik kart? Quote
teapot Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mamy jakiegoś samsunga- takie foto-idioto. Innych czytników kart niestety nie posiadam, ale TZ jutro jedzie do Mińska i odbierze kabel. Więc najdalej w niedzielę foty będą. Quote
eurydyka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 super gdyby sie udalo:) trzymamy kciuki mocno Quote
rybon36 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ale sie dzis Ampulka wzsyalala w sniegu!!!!! Quote
Isadora7 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ampuła pewnie tak lubi szaleć w śniegu jak Rambo. Ampuła pokaż się. Quote
eurydyka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 rybon, skoro aparaty sa dla jamnicy niechetne to trzeba zrobic MMSa :) Quote
Recommended Posts