Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
A jakby tak Ampułke jeszcze troche podkarmić, zdziebko wyciągnąc uszy i zrobic z niej basseta?

Wczoraj miałam okazję poznać Ampułkę i tak prawdę mówiąc dużo jej do basseta już nie brakuje :evil_lol:. Mała nie wygląda, hmm jakby tu dyplomatycznie powiedzieć- no na chudzinkę na pewno nie wygląda :p. Poza tym jest fantastyczna-spontaniczna, śmiała, szalona, radosna i nieźle już łobuzuje. Coś czuję, że poleją się łzy przy rozstaniu, oj poleją ;)

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evita. napisał(a):
Wczoraj miałam okazję poznać Ampułkę i tak prawdę mówiąc dużo jej do basseta już nie brakuje :evil_lol:. Mała nie wygląda, hmm jakby tu dyplomatycznie powiedzieć- no na chudzinkę na pewno nie wygląda :p. Poza tym jest fantastyczna-spontaniczna, śmiała, szalona, radosna i nieźle już łobuzuje. Coś czuję, że poleją się łzy przy rozstaniu, oj poleją ;)

Potwierdzam - prowde godo! :evil_lol:

Ps. A jak Ci się podobali Gałka i Kazanek? Ja jestem zakochana! :loveu:

Posted

Neris napisał(a):
Widzisz Luko? NIe zadymiaj tu bo nie wypada!
Ciasto mamy :cool3: pyyyyyyyyycha, krajankę orzechowo-czekoladowo-karmelową, została ze Świąt, pralka nie działa a ręcznie poprało się co się dało, jakieś jeszcze zadania dla mnie masz? :evil_lol:

Nie zadymiam. Dla mnie upiczenie ciasta to wyczyn niewykonalny a prania nie nawidzę trochę nmiej od prasowania.
(ciasteczko - mniam mniam - klawiatura do mycia)

Posted

Ja prania szczerze nienawidzę, ale pralka umarła i muszę ręcznie się zabawiać, najgorzej idzie z psimi kocykami.
Ciasta Ci mogę piec jakie tylko chcesz :)

Posted

Neris napisał(a):
Ja prania szczerze nienawidzę, ale pralka umarła i muszę ręcznie się zabawiać, najgorzej idzie z psimi kocykami.
Ciasta Ci mogę pies jakie tylko chcesz :)

Wpadaj do mnie- wypożyczę pralkę w zamian za zapełnienie piekarnika! :cool3:

Posted

Wszystko wskazuje na to, że kabelek jest poza moim zasięgiem - jakieś 45 kilometrów.
Niestety aparat ma niestandardowe wejście i kompletnie niczym nie daje się go zastąpić. Przykro mi.

Posted

Mamy jakiegoś samsunga- takie foto-idioto.
Innych czytników kart niestety nie posiadam, ale TZ jutro jedzie do Mińska i odbierze kabel. Więc najdalej w niedzielę foty będą.