Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurka wodna ja to z 3 rasy usiłowałam edytować i ni mogie!
To jest taki hotelik który się na miau reklamuje i dziewczyny pytały czy ktoś z MIńska Maz zna ten cały salon Pudelek.

Posted

Kochane cioteczki - bardzo Was proszę o cierpliwość. Jak już pisałam zaginął mi w tajemniczych okolicznościach kabelek od aparatu. Podejrzewam, że pazurki maczała w tym kota. :mad:

Być może zaginięcie kabelka ratuje aparatowi życie, bo dziś z TZ wykończyliśmy już suszarkę do włosów i czajnik elektryczny... :angryy:

Posted

a my się powoli przetasowujemy, Gałaka na noc zostala z Kazankiem, Ampułka z Dziadem, powoli sie klaruje wszystko tylko że czeka nas podwyższanie płotu w kojcu, bo oboje przeskkuja 1.80 jak sarenki. Szkoda gadać, tylko wi.ęcej kłopotu. Szkoda, że to nie bassety, byłoby spokojniej

Posted

Ja właśnie po troszku zmieniam ogrodzenie z siatki na takie panele co to w nie się nie da łapinek włożyć, bo niektóre małpy sa niewiarygodnie zdolne i pieknie się wspinają...

Posted

rybon36 napisał(a):
a my się powoli przetasowujemy, Gałaka na noc zostala z Kazankiem, Ampułka z Dziadem, powoli sie klaruje wszystko tylko że czeka nas podwyższanie płotu w kojcu, bo oboje przeskkuja 1.80 jak sarenki. Szkoda gadać, tylko wi.ęcej kłopotu. Szkoda, że to nie bassety, byłoby spokojniej

A jakby tak Ampułke jeszcze troche podkarmić, zdziebko wyciągnąc uszy i zrobic z niej basseta?

Posted

Neris napisał(a):
Ale to ją by trzeba całą rozciąnąć, jak masz zamiar tego dokonać?:mad:

Żaden problem, koło mnie szewc rozciąga buty więc poproszę o rozciągnięcie Ampułki. Uważam że nawet łatwiej niż buty bo bardziej miękka.

Posted

to może w ogle zróbcie z niej konia wyścigowego - co za ciotki, dasz im piekną jamnisie to kombinują :mad:. A może jakieś pranie zróbcie, albo ciacho upieczcie a nie głupoty wam w głowach. :mad::shake::angryy::placz::crazyeye:

Posted

Widzisz Luko? NIe zadymiaj tu bo nie wypada!
Ciasto mamy :cool3: pyyyyyyyyycha, krajankę orzechowo-czekoladowo-karmelową, została ze Świąt, pralka nie działa a ręcznie poprało się co się dało, jakieś jeszcze zadania dla mnie masz? :evil_lol: