---------- Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 A swoją drogą atmosfera na zawodach była świetna :D no tak bo wszystkich startujacych jednoczy jeden cel - zameczyc psy na amen ;) 8) :roflt: :laugh2_2: A mój stosunek do moich maszynek jest naprawdę okropny- właśnie zastanawiam się nad sprzedaniem Limy :wink: - no przecież ona mi kompletnie do niczego nie jest potrzebna, nie chce biegać i w ogóle, od razu zakopać- ktoś chce? moze za malo sterydow jej dajesz... zwieksz dawke czterokrotnie, jak nie pomoze to na pewno zaszkodzi a przeciez tobie tylko o to chodzi :wink: :evilbat: :evil_lol: Quote
Asdf Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Hmm jedna z osób na z dogomani udzielająca się w tym temacia,twierdzaca uparcie,że jek psy trenują napisała mi na pw tak: "....ważne sa spacerki a nie jakieś tam treningi...." Ludzie, jaka jest wasza prawdziwa twarz?? Ponoć zle zrozumialam , przepraszam mój bład , dla mnie nie odnosi sie to do szczeników Quote
---------- Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Hmmjedna z osób na z dogomani udzielająca się w tym temacia,twierdzaca uparcie,że jek psy trenują napisała mi na pw tak: "....ważne sa spacerki a nie jakieś tam treningi...." Ludzie, jaka jest wasza prawdziwa twarz?? :o i cos takiego napisal wlasciciel husky??? To po jaka cholere mu pies tej rasy??? Niech lepiej biale myszki trzyma :evil: Wystawy sa albo do hodowli albo hobby wlasciciela, wiec mozna sobie jezdzic przy okazji jak ktos lubi, ale nie traktowac tego jako glowny powod posiadania husky!!! Quote
agacia Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Niestety dla niektorych w haszczaku liczy sie przede wszystkim wyglad :( Quote
SZAMAN Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Tak, chodzi o konkretna hodowle, ale uwazam, ze to nie jest wina tej hodowli, wiec nie chce podawac jej nazwy, zeby ktos kiedys czytajac forum nie zasugerowal sie i nie nastawil negatywnie Rozumiem, ale czy możesz mi napisać na prv o jakiego chodziło Ci psa? To nie jest jakieś szczególnie ważne, ale jakiś pies chodzi mi po głowie. Nie twierdzę też że każdy pies wystawowy nie biega lub nie nadaje się do biegania. Dziś mogłem się na własne oczy przekonać, że jedno drugiemu nie preszkadza. :) Natomiast ma tez prawo TUTAJ sie wypowiadać na jakikolwiek temat, jest to forum a ona ma swoj punkt widzenia na temat wystawianych psów Mozemy sie nie zgadzac, ale tolerujmy się Jak to ujął Wolter: "Nienawidzę twoich poglądów, jednak bedę bronić do śmierci twojego prawa do ich wygłaszania" :wink: Quote
SZAMAN Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 :o co to za odnośniki w wypowiedzi Woltera?? Skąd to? Quote
SZAMAN Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Aż wstyd, bo nie znam :( Ale na pewno jakaś jest, najlepiej wpisz w google: aforyzmy albo cuś i jak znajdziesz daj mi linka :wink: Quote
SZAMAN Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Znalazłam ang wersje tego wyzej podanego cytatu "I disapprove of what you say but I will defend to the death your right to say it" A po francusku? :wink: W oryginalnej wersji było chyba po francusku. :) Quote
sh_maniak Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Hmmjedna z osób na z dogomani udzielająca się w tym temacia,twierdzaca uparcie,że jek psy trenują napisała mi na pw tak: "....ważne sa spacerki a nie jakieś tam treningi...." Ludzie, jaka jest wasza prawdziwa twarz?? Za horyzontem i ReiMar jak łatwo mozna cos oceniac wyrwane z kontekstu, brawo Artic&Shapali o to ci chodziło 0X Własnie pokazałąś swoja prawdziwą twarz , o której jest juz głosno, ale cóż jestem z tych że nie osądzaja dopóki się nie przekonają na własnej skórze. Jeszcze raz brawo Agnieszko! A dla zainteresowanych moja wypowiedz dotyczyła szczeniąt i ich odchowu oraz rozwoju, a teraz sami sobie powiedzcie jak wasze szczeniaki ( moja ma 2,5 m-ca) trenowały, a nie spacerowały? Na resztę odpowiem jak mi net w domu znowu zacznie działać. Quote
sh_maniak Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 [zreszta jezeli masz takie informacje jak o jej psie ... to chyba bez sensu wogole sie w to zaglebiac Tajraga o co ci chodzi? Ja tego posta napisałam do niej, bo widze, że cos zaczyna mieszać i nie wiem w jakim celu? I nie mam zamiaru na forum rozmawiać o tym co na jej temat mówia, ani nie zamierzałam tego robic. Bo to było tylko do mojej informacji. I ja nie uzywam podtekstów 'pokaż twarz itd" Dla mnie sprawa zamknieta. Jk kogoś dziwi, ze szczeniaki spaceruja a nie uprawiaja jakies tam treningi to oki. Wasze psy wasza sprawa. Quote
sh_maniak Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Tajraga przeczytaj uwaznie co napisałam - JA WŁAŚNIE TAK NIE ROBIĘ!!! A używanie wyrwanych cytatów moich z kontekstu jest dla ciebie fair? I uzywanie ich w zupełnie innym kontekście, aby mnie osmieszyć? Quote
Asdf Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 jedna z osób na z dogomani udzielająca się w tym temacia,twierdzaca uparcie,że jek psy trenują napisała mi na pw tak: "....ważne sa spacerki a nie jakieś tam treningi...." czytałam wiele razy dla mnie to odnosi sie do dorosłych psów, a nie do szczeniaków i nie wiem skad jeszcze wiek 2,5 miesięcznych - Marta życze ci powodzenia, ty przed samą sobą wiesz o co ci chodziło. Jak ktoś chce wyjaśnienia apropos listu gdzie było tyle prawdy ile w jabłuszku banana to prosze do mnie na prv, lub gg 5794064 z przyjemnoscia powiem dlaczego moje imie zostało tam zawarte. Quote
basia Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Uważam, że szubienica jest OK metro :D No i nie tylko dla psów byłaby wskazana :lol: Quote
sh_maniak Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 jedna z osób na z dogomani udzielająca się w tym temacia,twierdzaca uparcie,że jek psy trenują napisała mi na pw tak: "....ważne sa spacerki a nie jakieś tam treningi...." czytałam wiele razy dla mnie to odnosi sie do dorosłych psów, a nie do szczeniaków i nie wiem skad jeszcze wiek 2,5 miesięcznych - Marta życze ci powodzenia, ty przed samą sobą wiesz o co ci chodziło. . Ja ten wiek podałam bo mówiłam o Asanpi. Nie doczytałam tego, już wyjaśniłam Pozdrawiam Gdzie wyjaśniłaś Agnieszko , bo znaleźć nie mogę? Niestety ja nie mam orginału mojej wiadomości, bo się nie zapisują, ale z tego co pamietam dałam to nawet w nawias, przy mówieniu o szczeniakach. Przepraszam, że się uniosłam Marta Quote
Recommended Posts