Ank@ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 czyli Nuka jest już w domu? SUPER :multi::multi: Quote
ANETTTA Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ciiiiiioooooooooo tak szybko superrrrr super :multi::multi::multi: Quote
Frotka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Komu mamy dziękować za dom dla Nuki? Ludzie zgłosili się chyba ogłoszenia Patii? Nuka zamieszkała w Krakowie -Swoszowicach, w bardzo miłej rodzinie. Dzięki pracy jaką włożyła w nią Ksera do nowego domu Nuka poszła jako normalny pies (a normalna wcale na początku nie była :shake:). Quote
Ksera Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Właśnie dzwoniłam do nowego domu, wszystko jest ok, Nuka mieszka w domu, ale ma duży ogród do dyspozycji, jest bardzo grzeczna i chodzi za Panią jak cień, ale resztę rodziny też lubi. Mam zaproszenie, ale na razie nie skorzystam, bo ona była taka bardzo moja i niech się przyzwyczai, żeby potem nie płakała jak pójdę, za jakieś dwa tygodnie ją odwiedzę. Na pocieszenie dostałam od Frotki drugiego dzikusa :eviltong: Quote
Frotka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Tak, jest u Ksery. Zmień proszę na na wątku olkuskim. Ksera ma talent do psów i mase kasy więc dostaje zawsze psy dzikie i duże. Quote
Patia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Frotka napisał(a): Ksera ma talent do psów i mase kasy więc dostaje zawsze psy dzikie i duże. :diabloti: Jeśli to moje ogłoszenia pomogły to bardzo się cieszę ! Jeszcze teraz zębaczek z hoteliku w Lednicy . Quote
Frotka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Dziękujemy! O Zębaczku pamiętaj proszę podwójnie. Quote
Ksera Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Frotka napisał(a): Ksera ma talent do psów i mase kasy więc dostaje zawsze psy dzikie i duże. Frotka za dużo na mrozie pracuje :diabloti: Quote
Recommended Posts