Jump to content
Dogomania

Bernardynka Nuka - po resocjalizacji u Ksery - ma dom dzięki Patii

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem co teraz. Najprawdopodobniej nie dostanę już zrzeczenia, bo wraca syn tej Pani a ona postawiła sprawę w ten sposób, że może się zrzec ale do powrotu syna.

Posted

Frotka a gdyby tam podejsc z jakąś fundacja TOzem ...z kims z legitymacja porozmawiac z synem ...jak powinna wygladac opieka nad takim duzym psem itd itd
postraszyc go zabraniem psa itd itd kontrolami kara itd

wiesz czasem cos takiego potrafi zdziałac cuda :shake:a moze ten dom nie jest takim złym tylko oni nie wiedza podstawowych zeczy

Posted

Nie wiem czy zrzeczenie nadal aktualne, bo wrócił już syn tej Pani. Poza tym szczeniaki sa bardzo małe a w hotelach mieszają się psie zarazki, nie mówiąc już o tym, że ani KTOZ ani ja nie mamy teraz pieniędzy.

Posted

Asior napisał(a):
no hotelików kilka jest... jeno z kasą krakowiaków krucho, ale gdyby kTOZ zasponsorował.. :roll:
Można by do tego koło niepołomic

no jasne.
jak KToz mógł wogóle na to jeszcze nie wpasc...:shake:
skandal.
myślą że jak ratują zwierzęta z całej polski-wyręczając przy tym inne organizacje i instytucje to znaczy że co?
robiąc nadgodziny charytatywnie,wykupując konie rzeźnicze na pewno mają nieskończone rezerwy finansowe.
można by się i zrzucic w sumie,ale po co jak Ktoz na pewno cos ma.
a jak nie ma to trudno.i tak będzie na nich.

Posted

Mimo wszystko jeśli nie znajdzie się DT na już dla matki proponuję oddzielic szczeniaki. Jeśli otworzyły już oczy na bank dadzą radę przeżyć na mleku z butelki. Łatwiej o DT dla szczeniakówniż dla benka,coś o tym niestety wiem... Ale oczywiście poszukamy, tylko potrzeba więcej informacji!

Posted

Na razie musiałabym ustalić, czy zrzeczenie nadal wchodzi w grę. A to mogę zrobić dopiero jak będę mieć miejsce, tak, żeby od razu po otrzymaniu zrzeczenia przewozić psa. Inaczej go nie dostanę.