Frotka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Nadal nic nie mamy a pies musi być dziś odebrany. Quote
Marka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 nie ma pomocy dla bernardyniej rodziny..? :-( Quote
ANETTTA Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 kurcze nic nie zrobimy ..nic sie nie da.....:-(:-( Quote
Frotka Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Nic nie znalazłam więc nie pojechałam po psa. Quote
ANETTTA Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 i co teraz podnosze psiak na sama góra ......szoruj po DS lub chociaz DT a mzoe by tak zmienic temat bo to bernardyn z małymi przeciez Quote
Frotka Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Nie wiem co teraz. Najprawdopodobniej nie dostanę już zrzeczenia, bo wraca syn tej Pani a ona postawiła sprawę w ten sposób, że może się zrzec ale do powrotu syna. Quote
Asior Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 a do hoteliku nie lepiej dać??? niż zeby tam została?? Quote
ANETTTA Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Frotka a gdyby tam podejsc z jakąś fundacja TOzem ...z kims z legitymacja porozmawiac z synem ...jak powinna wygladac opieka nad takim duzym psem itd itd postraszyc go zabraniem psa itd itd kontrolami kara itd wiesz czasem cos takiego potrafi zdziałac cuda :shake:a moze ten dom nie jest takim złym tylko oni nie wiedza podstawowych zeczy Quote
Therion Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Anetta Frotka jest przedstawicielem Tozu. Quote
ANETTTA Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 sorki ale niewiedziałam ........czy rozmowa tak stanowcza by cos mogła wskurac FRotka jak myslisz ??? Quote
ANETTTA Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 plissssssssssssssssssss próbuj i daj nam jakies dobre wiesci :-( Quote
ayla1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Asior napisał(a):a do hoteliku nie lepiej dać??? niż zeby tam została?? a macie jakis hotelik? Quote
Asior Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 no hotelików kilka jest... jeno z kasą krakowiaków krucho, ale gdyby kTOZ zasponsorował.. :roll: Można by do tego koło niepołomic Quote
Frotka Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Nie wiem czy zrzeczenie nadal aktualne, bo wrócił już syn tej Pani. Poza tym szczeniaki sa bardzo małe a w hotelach mieszają się psie zarazki, nie mówiąc już o tym, że ani KTOZ ani ja nie mamy teraz pieniędzy. Quote
Asior Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 słyszałam właśnie wczoraj w kundlu.... musieli wziąć pożyczkę na te psiaki smalcownika... Quote
ANETTTA Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 co u suuuuuuuuni i jak szczeniorki :-( Quote
ayla1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Asior napisał(a):no hotelików kilka jest... jeno z kasą krakowiaków krucho, ale gdyby kTOZ zasponsorował.. :roll: Można by do tego koło niepołomic no jasne. jak KToz mógł wogóle na to jeszcze nie wpasc...:shake: skandal. myślą że jak ratują zwierzęta z całej polski-wyręczając przy tym inne organizacje i instytucje to znaczy że co? robiąc nadgodziny charytatywnie,wykupując konie rzeźnicze na pewno mają nieskończone rezerwy finansowe. można by się i zrzucic w sumie,ale po co jak Ktoz na pewno cos ma. a jak nie ma to trudno.i tak będzie na nich. Quote
Asior Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 nie bardzo rozumiem czemu miały służyć te uszczypliwości, no ale cóż :roll: Quote
Emir_Śląsk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Mimo wszystko jeśli nie znajdzie się DT na już dla matki proponuję oddzielic szczeniaki. Jeśli otworzyły już oczy na bank dadzą radę przeżyć na mleku z butelki. Łatwiej o DT dla szczeniakówniż dla benka,coś o tym niestety wiem... Ale oczywiście poszukamy, tylko potrzeba więcej informacji! Quote
Frotka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Na razie musiałabym ustalić, czy zrzeczenie nadal wchodzi w grę. A to mogę zrobić dopiero jak będę mieć miejsce, tak, żeby od razu po otrzymaniu zrzeczenia przewozić psa. Inaczej go nie dostanę. Quote
Recommended Posts