filonek_bezogonek Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Czy są chętni na przedostanią wystawę w tym sezonie wystawowym ? Quote
filonek_bezogonek Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Stawka na kielce: http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/2008_Kielce_wykaz.pdf do zobaczenia Quote
filonek_bezogonek Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Wkońcu udało mi się dostać na dogomanię Podaję wyniki: psy mlodzież 1. gutko- zw mł POSREDNIA 1 overbearing opinion Kontrakt ? OTWARTA 1. PInecrest's my boy troy - BOB (NDPwR) 2. Splendido Splendente Del Cantico Delle Creature SUKI 1. Shelawa's Fiona - NJwR OTWARTA 1. Xenna Złote Gwiazdy szkocji 2. Sawanna External Złote Gwiazdy Szkocji CHAMPIONÓW 1. Hobby Maryden Happy Alisha KIss -NDSwR No a co ja mogę więcej dodac. Atmosfera jak zwykle miła. Przy i na ringu. Za głośna muzyka jedynie - bo ring honorowy na którym wszelkie atrakcje miały miejsce byl vis a vis ringu 3 na którym bły pomeraniany. Jak będę miała zdjecia - poostaram się wstawić. ALe muszę wysępić od znajomych kóre robiły bo ja nie miałam aparatu. Brawo FIONA (dała "wycisk" mojemu Gutkowi powalając go na łopatki w porównaniu o NJwR)- mówie wam jaka fajna dziewczyna. Zresztą sami zobaczycie. Quote
Magi Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Gratuluje wszystkim Zwyciesca:multi: Filonku,czy nie ma zadnych Zdjec ? Magi Quote
M&S Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 zdjęć niestety dużo nie ma i jakość taka sobie:cool3:, hale kieleckie nie są dobre do robienia fotek Quote
filonek_bezogonek Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Dzięki uprzejmości hodowli TULAS (szpice wilcze) wstawiam zdjęcia: Quote
filonek_bezogonek Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Jak wróce do domu wstawię zdjecia jakie dostałam od Pana M.J. Gorazdowskiego oraz od Karmy. pozdrawiam Quote
filonek_bezogonek Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Gutko - postument :) Doopka Gutka ( i paniusia plotkara w tle):evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts