Angelika8 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='kinga']kochana. ale NIKT Ci nie każe taszczyć Buki po wąskich schodach :shake:. on w poziomie parteru też sobie da radę, możesz być spokojna :p[/quote] Boniu:-o, nie miałam zamiaru go taszczyc, One same tak łażą a miske dostaniesz od nas gratis, mila Angeliko:diabloti: :evil_lol: misek Ci u mnie dostatek Quote
samoglow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Angelika8;11788309 [I napisał(a):a miske dostaniesz od nas gratis, mila Angeliko:diabloti: :evil_lol: misek Ci u mnie dostatek ale i te pryjmiesz, prawda? wraz z Buka...:razz: Quote
maarit Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 No Buka, czas do góry się odnieść i pokazać... Quote
PaulinaT Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja lubię duże i masywne, cielaki. Ale nie wezmę, czipsy to stan NIEPRZEKRACZALNY. Ale za Bukę ciągle trzymam. O tak :thumbs: Quote
Kropa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Gonia13 napisał(a):i co? Zostaliśmy sami.... nie sami, inni też tu zaglądają... Quote
kinga Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 dziewczyny, ja zaglądam cały czas - i tu, i w realu. ...no i ciężko będzie gdzieś go wypchnąć. :-( - allegro leci mu cały czas, na stronie schroniska też jest podklejony w widocznym miejscu - i nikt nawqet z czystej ciekawości czy uprzejmości sie o niego nie zapytał :shake: Quote
Onaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 no to trzeba się zabrać za psiaczka ale ile on sobie latek liczy ? Quote
Leyla Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Haaalooo citeczki:razz::razz: Buka trzeba do góry:multi: Może go wyróżnię na tydzień? tylko nie umiem:oops: pomożecie? Quote
Basia i Barni Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 co z psiakiem jaki on jest cudny ? gdzie sie teraz znajduje i jak sie miewa ? Quote
maarit Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Schronisko dla psow w Koszalinie Już na 1 str. odnośnik do historii psiaka:placz: Quote
Basia i Barni Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 a ma jakies ogłoszeniA ? JAKIEGO DOMU szuka ? Quote
kinga Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 dziewczyny, ja ostatnio porobiłam mu nowe zdjęcia, ale miałam różne zawirowania - i nie zdążyłam ich jeszcze wkleić. A Buka jest... gruby :crazyeye:. Potężny :loveu:. Przepiękny, poczciwy, wielki pies z uszami jak nietoperz :lol:. A jak się uśmiecha - to widać takie urocze resztki zębów. No i ciężko mi sie robiło te zdjęcia, bo jak weszłam na jego wybieg - to przykleił się do mnie i nie chciał odkleić. Powiem szczerze - Buka nie ma źle. Ma na pewno lepiej, niż u byłego pana. Jest na dość dużym wybiegu, z dwoma psami, z którymi się dogaduje. Jeśli czegoś mu potrzeba - to nie tyle przestrzeni, nie tyle jedzenia - co człowieka - bo do człowieka Buka ciągnie jak ćma do ognia. Potrzeba mu domu z ogrodem - i w tym wypadku jest to bardzo ważne, bo to za stary pies, aby przyzwyczajać go do mieszkania i do uiroków cywilizacji. To, co Buce można by jeszcze ofiarowac na starość - to kogoś, kto mu tę wielką przyjaźń dla ludzi odwzajemni. Jako zadośćuczynienie podłego życia. A zdjęcia postaram się wkleic jak najszybciej. Quote
Basia i Barni Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 jak dogaduje sie z innymi psiakami i kotami ? Quote
kinga Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Basia i Barni napisał(a):jak dogaduje sie z innymi psiakami i kotami ? z psami jak najbardziej ok. z kotami - nie mam pojęcia :oops: Quote
maarit Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Biedaku ty i tak masz tam lepiej niż u swojego byłego "właściciela" Quote
Recommended Posts