kinga Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 zaskoczyła mnie "psia" znajoma, której pokazałam w necie Bukę. Ona wykrzyknęła: - ojej, owczarek zmieszany z dogiem! ja najpierw :crazyeye::crazyeye:, potem przyjrzałam mu się, i: :loveu:, rzeczywiście, on ma w sobie dużo z doga ;). w sobotę go widziałam ( uczciwie przyznaję, zdjeć nie zrobiłam :oops:), piękny jest ten Buka, mimo, ze nie rzuca się w oczy od razu. duży, duuuży :loveu: - jak ktoś lubi duże psy, masywny ( już nie szkielet, choć nadal mógłby przytyc jeszcze trochę), i te oczy cielaka, i ta mina poczciwca... miałby ktoś z niego wielką radość. gdyby tylko go chciał. Quote
Angelika8 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Mówiłam,że On inny, nie bury:p Ciałko już ma fajne,solidny pies. Ciemnymi uliczkami, mając Go przy boku, można śmiało iśc.;) Quote
maarit Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Jak on te mrozy znosi:shake: To już stary pies:-( pewnie stawy bolą:shake: Quote
_animax_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Hej, mam do was pytanie a raczej prośbę. Potrzebuję kontaktu z kimś z was. Mam pilną prośbę w sprawie jednego psa w schronisku w Koszalinie. Bardzo proszę kogos o kontakt na maila bądź nr gg animax@buziaczek.pl nr gg 7319805. Jest to bardzo ważna dla mnie sprawa. Przepraszam, że się tak wtrąciłam w ten wątek o tym biednym psiaku... ludie są okrutni... jak można doprowadzić do takiego stanu psa.... skacz do góry hop hop biedulku!!!!! Quote
gonia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ZNAlazłam BUka..a tu taka cisza..więc idziemy na spacerek..a potem mizianka na dobranoc dla Dziadunia ślicznego...trzeba rozruszać chyba troszkę ten wątek...gdzie ma ogłoszenia??? Quote
karina1002 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ja też znalazłam, fajny ten Buka. Ale ja go nie wezmę, jednego koszalińśkiego mam :p Quote
kinga Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='karina1002'] Ale ja go nie wezmę, jednego koszalińśkiego mam :p dwa koszalinskie są dwukrotnie lepsze od jednego koszalińskiego :loveu: ...jest przepiękny. nabrał ciała, zrobił się dostojny i prawie :oops: masywny - a przy tym ta poczciwa morda... koleżankę Angelikę8, która widziała go w minioną sobotę naocznie - proszę o publiczne potwierdzenie jego przepiękności ;) Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='kinga']dwa koszalinskie są dwukrotnie lepsze od jednego koszalińskiego :loveu: ...jest przepiękny. nabrał ciała, zrobił się dostojny i prawie :oops: masywny - a przy tym ta poczciwa morda... koleżankę Angelikę8, która widziała go w minioną sobotę naocznie - proszę o publiczne potwierdzenie jego przepiękności ;) ja tam mysle, ze kolezanka Angelika ma juz tyle koszalinskich psow, ze jednego wiecej to juz nawet u siebie nie zauwazy....:evil_lol: A beda nowe zdjecia Buki? Allegro to on jeszcze ma? Quote
kinga Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='samoglow'] A beda nowe zdjecia Buki? Allegro to on jeszcze ma?[/quote] się zrobią - to będą :eviltong: ...mniemam, ze kol. Camara jest osobą obowiąkową i poukładaną - i pilnuje solennie tego allegro :roll:... nawet, jeśli pies z kulawa nogą o niego nie zapyta chociaż, nie wiem, z tą Camarą :niewiem: dzwonię do niej zupełnie niedawno, zapytuję towarzysko i przypominająco: - czy Ty pamiętasz w ogole, że mnie masz? i moje koszalinskie psy? na co pada zdecydowane i wykluczające dalsze rozmowy: - Nie. W OGÓLE nie pamiętam :p. :placz::placz: Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Wiesz, mozna tego Buke przefarbowac na bialo i wmowic, ze to podhalan, tylko kudly mu wyszly z tesknoty za nia...nabierze sie? Quote
karina1002 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='kinga']dwa koszalinskie są dwukrotnie lepsze od jednego koszalińskiego :loveu: To, że dwa koszalińskie so dwukrotnie lepsze od jednego koszalińskiego, to ja wiem. Ale ja mam 4, w tym jeden koszaliński. Mogłabym np. z Tobą zamienić jedną Zalesiankę na jednego koszalińśkiego (domyśl się którą :eviltong:). Ale Ty się pewnie nie zgodzisz.....:lol: Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jak koszalinskie sa taaakie dobre, to wychodzi 2 twoje za 1 Kingi :diabloti: Quote
kinga Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='karina1002'] Ale ja mam 4, w tym jeden koszaliński.:lol:[/quote] ale to jawna niesprawiedliwość. masz trzy białostockie. i jednego marnego z Koszalina. :diabloti: pomyśl sama, jak temu koszalinskiemu musi być głupio samemu wśród autochtonów :shake: jaki on - ten koszaliński - musi się czuć osamotniony...:placz: Quote
karina1002 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jak chcesz się dowiedzieć jak np. się czują inne wśród twoich koszalińskich, to Ci dam dwa białostockie, a co..... Wtedy wezmę jednego koszalińskiego.:diabloti: Quote
kinga Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 eee tam. one, w tym Białymstoku, wszystkie takie wybrakowane, ślepe, głuche, połamane. nie chcem :shake: A taki Buka - sama słodycz. kompletny, całkowicie kompletny :loveu: ...................... edit: tfu, głuchy to z Koszalina :oops::oops: Quote
samoglow Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='kinga']eee tam. one, w tym Białymstoku, wszystkie takie wybrakowane, ślepe, głuche, połamane. nie chcem :shake: A taki Buka - sama słodycz. kompletny, całkowicie kompletny :loveu: ...................... edit: tfu, głuchy to z Koszalina :oops::oops: Ach ta reklama...:loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika8 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='kinga']dwa koszalinskie są dwukrotnie lepsze od jednego koszalińskiego :loveu: ...jest przepiękny. nabrał ciała, zrobił się dostojny i prawie :oops: masywny - a przy tym ta poczciwa morda... koleżankę Angelikę8, która widziała go w minioną sobotę naocznie - proszę o publiczne potwierdzenie jego przepiękności ;) Zawsze mówiłam,że On nieprzeciętny:loveu: i jaki przyjazny, no cudo Quote
Angelika8 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 samoglow napisał(a):ja tam mysle, ze kolezanka Angelika ma juz tyle koszalinskich psow, ze jednego wiecej to juz nawet u siebie nie zauwazy....:evil_lol: A beda nowe zdjecia Buki? Allegro to on jeszcze ma? Fakt już się potykam,zwłaszcza,że ferajna zawsze przy nogach,nie lada wyczynem jest zejście po wąskich schodach:razz: Doliczyłabym się przy miskach :evil_lol: Quote
kinga Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Angelika8 napisał(a):Fakt już się potykam,zwłaszcza,że ferajna zawsze przy nogach,nie lada wyczynem jest zejście po wąskich schodach:razz: :evil_lol: kochana. ale NIKT Ci nie każe taszczyć Buki po wąskich schodach :shake:. on w poziomie parteru też sobie da radę, możesz być spokojna :p Quote
samoglow Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a miske dostaniesz od nas gratis, mila Angeliko :diabloti: Quote
Recommended Posts